Урош19 Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Počinje mi ići na kurac Kodi sa ovim glupim trojkama 3
Devla Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Tu smo samo da izdrzimo do ulaska Batlera
K.Dot Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Brajant brat imao skoro sve otvorene šuteve, verovatno mu teže bude na treningu. Saša odlično spremio utakmicu, nema se šta zameriti. 1 1
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Morao je Saša odmoriti Batlera. Nije to samo što je igrao 7 minuta nego je svaki napad driblao loptu po 20 sekundi.
JPM Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Kalinić je za penziju. On ne može više da završi u reketu i kad izgradi dobru poziciju. Da i ja sam to pomislio. Nema snage da zida Bleknija.
Devla Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Treba nam Nvora, Batler i Kodi da se uozbilji 1
srlepajce Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Ma crko je bio Batler, zato ga je i izveo 5
Nini3112 Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM 1 minute ago, srlepajce said: Valjda ce Batler imati snage za poslednju cetvrtinu Ako ga ne zaboravi na klupi 1
Zadnji vezni Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Hoće li napokon brat Grejem pokazati to što radi na treningu? Daj brate pusti ruku,oslobodi se. 1
Todo Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Ako može da vratiš Batlera i Nwora i ne menjaš ništa do kraja utakmice 1
Mr.Consular Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Opet nema igre, guramo na čist talenat i solidnu odbranu.. Kodi samo na ulaz i snagu... šut samo kada baš mora
Shunsuke Nakamura Posted yesterday at 08:39 PM Posted yesterday at 08:39 PM Just now, JPM said: Da i ja sam to pomislio. Nema snage da zida Bleknija. Najgore od svega što ga je dobro ugurao ali nema snagu da završi iz izgledne pozicije.
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM Danas nije Nvorina vece, ali mora poroditi i on neke poene veceras. Ili Izundu na hustle
Diogen Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM Kalina tužno loš, užas na šta on liči… Butler ne može sam jbg, fale poeni Nwore, a Grahamu u svakoj utakmici po nekoliko trojki iscure iz koša. Treba nam neka luda šuterska 4/4 da dobijemo ovo.
dzakala Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM Zacelice nam Vuk na kraju usta svima 🤣🤣
Sinnerman Posted yesterday at 08:40 PM Posted yesterday at 08:40 PM Ja ne mogu da verujem da mi kurac ne možemo da dobijemo od Grejema. 2
dunaj95 Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM Šta HISTERIŠETE U PM...Pa jeste li videli da Batler jedva diše i da ga odmara Saša za 4/4... Jel igrao 7min I UZEO SVE ! Pa mora neko igrati..Šta jašete Kodija... Evo ga nazad
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM Boze, kakvog mi igraca imamo 🫣🫣🫣🫣
NMX Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM Zovite Boru Majstorovica da ugasi ringispil da Wainright izadje
Recommended Posts