fradler Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ne znam stvarno što počinje Deda, značajno bi bila čvršća i ozbiljnija petorka sa Semijem.
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jedva zicer uđe i Batleru, posle promašena dva uzastopno...
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Šta mi promašujemo jbt. Očekivao sam da i Batlerova lopta iscuri iz koša. 2
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Vasa da igra kod nas, za ovo agresivjo prigovaranje sudiji u sred kontre protivnika, bi fasovao tehnicku ko vrata 4
Shunsuke Nakamura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Motli ima zube kao da je došao sa kastinga "Pirati sa Kariba".
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nije mi jasno zašto je pokušamo da opteretimo Micića. Dobio je dve lične jako brzo, trećom bismo ga izbacili iz igre neko vreme, a on im je jako bitan.
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Konacno vadi Nvoru bas je bio ocajan ovih 8 minuta
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nemoj slucajno Miljenovica da pustis. Nek igraju iso divljaci. 1
Kosjan Willavić Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, tejlor said: Ne daj boze da Davidovac slucajno sutne otvorenu trojku Sta on radi na parketu? I sto je najcrnje, Deda je jedan od pouzdanijih sutera za tri kod ostane u cosku. Duz cele karijere u EL ima nekih 38 posto. I izbegava svoje trenutno jedino ofanzivno oruzje
Shunsuke Nakamura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Batler je taj igrač koji će rješavati utakmice. 3
NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Znas da tapka loptu do sekund pred kraj i da ce sutnuti za tri i nista mu ne mozes 😍
Issey Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobro se fajtamo, mora se reći... Uz standardne gluposti, ipak im nismo dozvolili da se odvoje...
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Batleeereeeee 🔥🔥🔥🔥 Ozbiljno smo postavili utakmicu, imamo kako da se branimo, zna se sa koga se “skuplja” odbrana.. Možemo ovde 💪
YAO Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Batler kad bi imao taj mid shoot bio bi klasa. Mislim da ga ni jednom nije koristio 1
Recommended Posts