Webad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sta radi cmm...za svaku pohvalu. Daj jaga da bude zanimljivo malo
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jos malo pa ce se terati pojedini igraci i Sale. mmw nazalost, SVE aba utakmice ce ovako izgledati. Bez izuzetka. Pa ili nemojte da gledate ili se naviknite. Ja mislim da ovakvi nastupi nisu fer ni prema protivniku ni prema takmicenju koje smo prihvatili da igramo ali mogu da imam razumevanja zasto su nam se igre u aba i el toliko razlikuju 4
Estrella Roja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako ja zavidim vama sto mozete uzivo da gledate svake nedelje kako Kodi ovako plese
Thor Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, JPM said: Igramo sa klubom koji postoji par godina valjda, sudjenje ne vi trebalo da je faktor osim ako ne krenu bukvalno da ubacuju loptu u kos za domacine. pa ako covek ne svira ocigledne sekirice ispred njega, to baš nikakve veze nema da li klub postoji 2 ili 200 godina
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bravo Kodi, da sam predsednik dobio bi bonus, ne bih žalio ni dodatnih 50 evrića kad se neko ovako trudi. 1
Wingwalker Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Sinnerman said: Na ovog Ođelelea za sada ne mogu da se naljutim ni da mi lupi šamar, eto takva je dobričina lik. Mojne brate Semi da ti lupi šamar ...i od kokavca bi te štepali.
fradler Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Realno, baš bleda partija Batlera večeras, što jes jes. Ne ide mi u glavu da se neko ko ubaci laganih 35 Lejkersima ovako muči sa rekreativcima iz Beča. Evo Kodi brat se poigrao s ovim mučenicima, a ofanzivni potencijal mu je krajnje limitiran. Sporije ide ta adaptacija nego što sam očekivao, ali šta da se radi.
Recommended Posts