Petkovic Miroslav97 Posted November 23 Posted November 23 Batleru se ovo precesto desava, gde se okreces sinee..
djenkoslav Posted November 23 Posted November 23 Just now, Dobar Los Milos said: Da li je realno da Batler izgubi svaku loptu kad vodi zadnji napad?? Sad već postao njegov signature move
Shunsuke Nakamura Posted November 23 Posted November 23 Uf, kad Batler krene sa ovim tapkanjem u mjesto. 1
DijametralnoSuprotan Posted November 23 Posted November 23 (edited) Nije mi jasan Butler sa ovim guzenjem i bezciljnim driblinzima koji uvek vode do izgubljene lopte. Edited November 23 by DijametralnoSuprotan
YAO Posted November 23 Posted November 23 Mucno je gledati Batlerovu nesigurnost kad ga neko pritisne odbranom. Koliko realno treba coveku da se privikne na jaku odbranu? Ja mislim 1 dan
srlepajce Posted November 23 Posted November 23 Just now, Petkovic Miroslav97 said: Batleru se ovo precesto desava, gde se okreces sinee.. Ne okreci se sine 😀
JPM Posted November 23 Posted November 23 Ukljucim tv i kraj trece cetvrtine, prvo sto vidim Butler komotno gubi loptu. 1
Žilee Posted November 23 Posted November 23 Kako volim kad vidim pojedine da ne igraju svoju prirodnu poziciju ,ma milina jedna.
drakon1 Posted November 23 Posted November 23 Butler opet kao zavrsava napad, vidi da ima jos sekundu-dve i onda umesto na sut ili prodor on ubacuje dodatni dribling u igraca, pirueta unazad, nakratko gubitak lopte i isticanje vremena. Preslikano kao protiv Valensije. 2 1
K.Dot Posted November 23 Posted November 23 Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. 2 1
DijametralnoSuprotan Posted November 23 Posted November 23 2 minutes ago, K.Dot said: Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. Taj trojac ne moze da resi ni rebus a kamoli ABA utakmicu.
Don Dusko Posted November 23 Author Posted November 23 Nista daj da Silbujemo Batlera dok je jos jeftino.
Thor Posted November 23 Posted November 23 Just now, Shunsuke Nakamura said: Suđenje opet loše. Podmuklo loše...jedino gore od naše igre večeras
Dobar Los Milos Posted November 23 Posted November 23 Some good news: Grejem na zagrevanju ne zna da masi trojku, cak i one lezerne iz back step-a.
drakon1 Posted November 23 Posted November 23 3 minutes ago, K.Dot said: Ne znam šta bih napisao, da ne bude da hejtujem samo, razumem odmor ali ove iz Beča su morali da reše Jago, Dobrić i Plavšić. Za Plavšića me baš briga, ali Vragolan i Dobrić bi to morali da isporuče. Zašto to nije tako, treba se upitati...
Žilee Posted November 23 Posted November 23 Sale ima problem u aba ligi sto ne zeli da izaebre 7 8 igraca da ispeglaju tu utakmicu ,nego pokusava sa svima,i na kraju opet starteri najvise ispastaju,umesto Miljenovic Jago Plavsa Dobric Batler Nwora da imaju neku jacu minutazu i da oni vode ovo 2
berti Posted November 23 Posted November 23 Batler kao da od dolaska kod nas ne igra na parketu, vec na ledu. Jedna noga tamo, druga ovamo, klizanje neko vazda. Na stranu prilagođavanje i sve što ide uz to, ali... 1 1
Žilee Posted November 23 Posted November 23 Sale bi da odmori nosioce,ali ne sme da se oslanja na klupu to toliko ,pa.se uplasi poraza,pa.onda nosioci opet igraju najvise i na kraju se desi i taj poraz od silne nesigurnosti
Petkovic Miroslav97 Posted November 23 Posted November 23 3 minutes ago, Don Dusko said: Nista daj da Silbujemo Batlera dok je jos jeftino. Niko to nije napisao, niti pomislio osim tebe. Dečko je pretalentovan napadač i suvo blago našeg tima, biće još bolji. Ali jednostavno bole ovi bespotrebni driblinzi na isteku napada koji se ponavljaju iz meča u meč.
Webad Posted November 23 Posted November 23 Dobric i Plavsic imaju identicne neartikulisane kretnje u odbrani... 1
Recommended Posts