3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Vodimo, ali nije bas sjajno, samo da prelomimo ide ovo na 15 ako Bog da Edited 5 hours ago by 3x3cz
Thor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Verovatno 3 najveca g...koja su mogli da postave da sude... 1
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, mister-no said: Moramo da prebacimo u Asvel mode ovo napucavanje i trčanje s njima moramo da batalimo Podseca tekma i kretanje rezultata na Minhen, samo da kraj ne bude isti.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čudo da je Batler bio onako loš, ovo je utakmica u NBA stilu.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Moraće Batler krv da propiša da preskoči Jaga i Kodija u hijerarhiji 3
3x3cz Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kako je lepo videti Tomica kako se raduje i bodri tim a isto tako ruzno videti Bagzija
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Opala pojavio se i brazilski Stokton. Jedna slicnost?
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad Bagzi Drčeli ja sam ovog dečka dovukao iz favele 1
Giorgio II Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stvarno smo "smrtonosni" u tranziciji...lete momci kad krenu u kontru
K.Dot Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Batler čini mi se isuviše ležerno ušao u utakmicu, u 2/2 da pokuša opet.
Zadnji vezni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Polako što se Batlera tiče.Čovek došao praktično juče.Šta očekujemo da hapsi defanzivno a da utrpa odmah 20+. 1
Recommended Posts