Diogen Posted Tuesday at 07:02 PM Posted Tuesday at 07:02 PM Koju god ekipu u EL svedeš na 25 poena za poluvreme that’s pretty fu..ing good 😁 Ogi se konačno pojavio sa nekim konkretnim doprinosom, ostalo što se tiče izostanka Nwore amortizovao Moneke i sve je na svom mestu. Kad se konačno jednom kompletiramo, bićemo svima uživancija za gledanje… 2
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 07:04 PM Posted Tuesday at 07:04 PM Ja ne znam sta je sa ovim jbn bacanjima.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:06 PM Posted Tuesday at 07:06 PM Moneke 6-6 za dva. Dominira.
NMX Posted Tuesday at 07:06 PM Posted Tuesday at 07:06 PM Seljaas brat, ako propadne basket karijera uvek moze u Alabamu za nekog gradonacelnika 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Tuesday at 07:08 PM Posted Tuesday at 07:08 PM Just now, NMX said: Seljaas brat, ako propadne basket karijera uvek moze u Alabamu za nekog gradonacelnika Kako ih batica poteze bez imalo savjesti 1
Issey Posted Tuesday at 07:08 PM Posted Tuesday at 07:08 PM Just now, NMX said: Seljaas brat, ako propadne basket karijera uvek moze u Alabamu za nekog gradonacelnika Pre toga XXX industrija...
Nini3112 Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM Jbg Dobricu sam si ja dve trojke sada i ovo
Webad Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM Dobro je kobra..dao si dve...dosta od tebe...sta silujes koj djavo 1
deez nuts. Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM Dobric palija kao Jr Smith svojevremeno 1
K.Dot Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM A jbt koliko forsira Dobric, ima li nekoga da mu kaže da stane
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM Dobric dve otvorene trojke i zicer... Sreca pa imamo Kalinu ❤️
No name Posted Tuesday at 07:10 PM Posted Tuesday at 07:10 PM Kako Cody vuče ove kontre I hrani se njima. Milina gledati 1
Nini3112 Posted Tuesday at 07:11 PM Posted Tuesday at 07:11 PM 1 minute ago, K.Dot said: A jbt koliko forsira Dobric, ima li nekoga da mu kaže da stane Sigurno forsira jer mu je receno ali ovo su ziceri
Recommended Posts