Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM Jbn Arena i prenosi. Mali vjetar i prekid signala
Don Dusko Posted Thursday at 09:01 PM Author Posted Thursday at 09:01 PM Just now, Volter said: Evo i problema sa Arenom. Neverovatni debili. Mogli su 10 sekundi ranije da ne vidim promasaj Dobrica. 5
dr sleep Posted Thursday at 09:01 PM Posted Thursday at 09:01 PM Kobra... Nerealni su ovi imbecili sa arene
Don Dusko Posted Thursday at 09:01 PM Author Posted Thursday at 09:01 PM Legenda kaze da je Ognjen uspeo da se upise. :D 1
Čvarkov Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Jeremija123 said: na as9 počeo prenos Kod mene hokej.
Golijat Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Reklo bi se da je Butler vec "kliknuo" sa navijacima 😁
Erik Kartmen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vidi ovog ludog Domantasa... ne bacaj se čovječe! 1
Jeremija123 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Kod mene hokej. Gledam preko irisa, ovde je košarka.
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva je situacija da Nworom? Jel iza klupe u patikama ili u longeti preko koje je gips pre nego sto noga udje u cizmu? 4
Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Lud je Donatas. Svaka mu čast, al da ipak Iskulira malo sa bacanjem na parket... Treba nam za EL...
quentin Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovaj komentator pomenu ahilovu tetivu... Ne znam je li zvanično nešto bilo u tom smislu.
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Komentator sa arene je rekao da nije ništa Nwori i da će sigurno biti spreman za duplo kolo u Evroligi. Ako on laže, onda i ja vas..
Knipex Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, quentin said: Ovaj komentator pomenu ahilovu tetivu... Ne znam je li zvanično nešto bilo u tom smislu. Meni se čini da komentator pojma nema jer je pomenuo da će Nwora biti spreman za evroligu a onda pomenuo ahilovu tetivu što nema nikakvog smisla. 4
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ovom debilku nista ne verujem, lupa ono sto procita na b92 Smrdljiva arena i ovo tumbanje Pojma nemas gde je prenos Edited 10 hours ago by srlepajce 4
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Čekam tebe vas da ostvarim jedan davni san Haha dovukli ga direkt sa Surcina 1
Tom Wambsgans Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izundu-u komotno moze da se upise 2 faula na semafor pre pocetka utakmice, da se ne muce zapisnicari, svakako ce ih dobiti cim udje u igru.
Jeremija123 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kakvi nezgrapni pokreti Plavšića, kao da se davi u bazenu brat 1 1
Knipex Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Haha dovukli ga direkt sa Surcina Fazon na aerodromu ga sačekao Neša Ilić i ajde kao idemo do stana, ali moram prvo nešto da obavim. Evo ga širi ruke na klupi a Batler bleji kod tunela...
Recommended Posts