No name Posted Tuesday at 06:14 PM Posted Tuesday at 06:14 PM (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Next target: Kalinic Nikola. Tako je. Čim neko kanali tim treba to reći. Znam da si se razočarao odlaskom Sveropulosa, I očekivao -45 razlike u Istanbulu , i da nece nista biti bolje, ali jbg ...dobijemo prvaka Evrope u gostima... Edited Tuesday at 06:15 PM by No name 1
djenkoslav Posted Tuesday at 06:14 PM Posted Tuesday at 06:14 PM Just now, mister-no said: Mora da se nametne tuča, ne možeš domaći teren da iskoristpš drugačije Bojim se da smo za to malo zakasnili, sasuce nam blizu 30 u prvoj
Don Dusko Posted Tuesday at 06:15 PM Author Posted Tuesday at 06:15 PM Just now, mister-no said: Mora da se nametne tuča, ne možeš domaći teren da iskoristpš drugačije Ako se to nametne bice do 3q problem ko ce biti u igri.Jer nam je rotacija u q...
Bad Posted Tuesday at 06:15 PM Posted Tuesday at 06:15 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Yago nece ni ruku da podigne na sut Franciska... Ispao je dva metra u reket, nije morao ni da diže njegove T Rex ručice
Issey Posted Tuesday at 06:15 PM Posted Tuesday at 06:15 PM Lako nas rešavaju, brži su... A i ne maše. Dobro se držimo...
Don Dusko Posted Tuesday at 06:16 PM Author Posted Tuesday at 06:16 PM Just now, No name said: Tako je. Čim neko kanali tim treba to reći. Znam da si se razočarao odlaskom Sveropulosa, I očekivao -45 razlike , i da nece nista biti bolje, ali jbg ...dobijemo prvaka Evrope u gostima... Lol. Ne druze ti samo trazis nove mete na kojeces da izbacis frustracije. Meni je drago sto su me opovrgli i nije mi problem to da priznam.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:17 PM Posted Tuesday at 06:17 PM Koliko je Chimica jak igrac u tranziciji.
mister-no Posted Tuesday at 06:17 PM Posted Tuesday at 06:17 PM Treba pohvaliti Sašu, napad fercera odlično, tu sam se plašio..
No name Posted Tuesday at 06:19 PM Posted Tuesday at 06:19 PM Just now, Don Dusko said: Lol. Ne druze ti samo trazis nove mete na kojeces da izbacis frustracije. Meni je drago sto su me opovrgli i nije mi problem to da priznam. Ne ne...grešiš...apsolutno ne targetiram nikog osim onog ko kanali tim, i o njemu pišem kao sto sam pisao i za Sveropulosa. Sada si se nakacio na moju konsttataciju da nas Kalinic kanali I da treba obratiti pažnju na njegove igre. To je moj stav.
mister-no Posted Tuesday at 06:20 PM Posted Tuesday at 06:20 PM Jebeno polaganje od tablu, ovo treći razred rutinski radi. I primimo kontru iz toga. Odmah -4 2
Issey Posted Tuesday at 06:22 PM Posted Tuesday at 06:22 PM Just now, Nini3112 said: Jago kao i uvek,po navici Da ne može ni polaganje da ubaci... Arealno... 1
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 06:23 PM Posted Tuesday at 06:23 PM Ni najgorem neprijatelju da ne pozelis duo CMM - Yago na pleju. 1
mister-no Posted Tuesday at 06:23 PM Posted Tuesday at 06:23 PM Rezultat odličan kako je izgledalo, ako stegnemo odbranu može ovo da se okrene
Сандро Лаки Ђентиле Posted Tuesday at 06:23 PM Posted Tuesday at 06:23 PM Катастрофална одбрана и само пуком срећом не примисмо 30+. Јаго је заслужио да се не враћа у игру, срећа његова да немамо играче.
djenkoslav Posted Tuesday at 06:23 PM Posted Tuesday at 06:23 PM Ako nista, bar je pristojan mec za oko, trci se...
Recommended Posts