Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 02:36 PM Posted Wednesday at 02:36 PM 9 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. 1
YAO Posted Wednesday at 02:36 PM Posted Wednesday at 02:36 PM Igra odbranu Miljenovic kao da je finale neko,bas zato treba da dobije minute u odnosu na Kodija
m0k1 Posted Wednesday at 02:37 PM Posted Wednesday at 02:37 PM Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 ! Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 !
Wingwalker Posted Wednesday at 02:37 PM Posted Wednesday at 02:37 PM (edited) Kenan je zadnji put ubo dve trojke u nizu na PS2. Edited Wednesday at 02:38 PM by Wingwalker 1
m0k1 Posted Wednesday at 02:37 PM Posted Wednesday at 02:37 PM Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 !
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:38 PM Posted Wednesday at 02:38 PM Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju.
Igor_ Posted Wednesday at 02:38 PM Posted Wednesday at 02:38 PM 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. E verovatno mu zbog toga nisi odma odgovorio. 1
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:39 PM Posted Wednesday at 02:39 PM 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. Mislim da se Sferu svidja zato sto je defanzivno stamen. 1
Maverick88 Posted Wednesday at 02:39 PM Posted Wednesday at 02:39 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju. Raspada se vec godinu ipo dana.... Sto bi sada bilo drugacije posto igra u timu hde ga ne zele 2
Don Dusko Posted Wednesday at 02:40 PM Author Posted Wednesday at 02:40 PM Eh moj Cimo fokusiraj se na igru.
Сандро Лаки Ђентиле Posted Wednesday at 02:40 PM Posted Wednesday at 02:40 PM Џабе одбрана кад ковемо ексери. А стока Јовчић не види силазну, у уста му се серем.
Sector Posted Wednesday at 02:40 PM Posted Wednesday at 02:40 PM Jeste pripremna ali čovjek sa povezom oko očiju bi vidio da je ono koš Monekea.
Thor Posted Wednesday at 02:40 PM Posted Wednesday at 02:40 PM Dosta bolje izgleda odbrana sada u odnosu na onaj horor na pocetku...napravismo i neke otvorene suteve, nismo ih ubacili jbg
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:41 PM Posted Wednesday at 02:41 PM Just now, Maverick88 said: Raspada se vec godinu ipo dana.... Sto bi sada bilo drugacije posto igra u timu hde ga ne zele Zato sto je placen za to i to masno. O profesionalnom odnosu da i ne pricamo.
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 02:41 PM Posted Wednesday at 02:41 PM 1 minute ago, Igor_ said: E verovatno mu zbog toga nisi odma odgovorio. Da. Nema potrebe da “ocenjuješ” igrače nakon 2,3 napada. Pogotovo u ovom rosteru gde nema akcije za njega, već mora da se bori kroz agresivnu odbranu za minute. E 😂🫣
Maverick88 Posted Wednesday at 02:44 PM Posted Wednesday at 02:44 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Zato sto je placen za to i to masno. O profesionalnom odnosu da i ne pricamo. Placen je raspadao se on ili ne,kad je to strancima bio problem. Vazno da plata leze a svakako uma 34 godine nece sigurno da zabode neki ugovor sledece sezone u el
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:44 PM Posted Wednesday at 02:44 PM Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam.
Sector Posted Wednesday at 02:44 PM Posted Wednesday at 02:44 PM Jean Charles nas razbija pod stare dane, kao nikad nikog u karijeri. 2
Igor_ Posted Wednesday at 02:44 PM Posted Wednesday at 02:44 PM 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Da. Nema potrebe da “ocenjuješ” igrače nakon 2,3 napada. Pogotovo u ovom rosteru gde nema akcije za njega, već mora da se bori kroz agresivnu odbranu za minute. E 😂🫣 Toliko ce da se izbori da nece videti parket u EL kad budemo kompletni. Ti ga takodje ocenjujes na osnovu jedne trojke i jednog pika. Realnos je da je tanak, i da pored zelje u odbrani nema sta da pruzi, jedva loptu prenese a u EL se to ne trpi. 2
Thor Posted Wednesday at 02:46 PM Posted Wednesday at 02:46 PM Just now, DijametralnoSuprotan said: Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam. Isto kao i na pocetku utakmice, ubi nam momentum totalno....mnogo je tesko gledati ga u pozicionom napadu, 2 sezome gosn Sfero ne uspeva da osmisli nacin da bude koristan u pozicionom napadu, ako je to uopšte moguce 1
YAO Posted Wednesday at 02:46 PM Posted Wednesday at 02:46 PM Kodi i Kenan ce nam dusu vaditi ove godine. Vise ovaj prvi zbog vece minutaze,a i gasice minute Miljenovicu. Duplo zlo 1
DijametralnoSuprotan Posted Wednesday at 02:46 PM Posted Wednesday at 02:46 PM Kakav je kreten CMM jbte
Recommended Posts