Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Sta je Miljenovicu forte? Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. 1
YAO Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Igra odbranu Miljenovic kao da je finale neko,bas zato treba da dobije minute u odnosu na Kodija
m0k1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 ! Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 !
Wingwalker Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Kenan je zadnji put ubo dve trojke u nizu na PS2. Edited 17 hours ago by Wingwalker 1
m0k1 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Brine me ovo - vec uveliko promasujemo otvorene suteve, ne samo na ovom mecu. Zato odbrana mnogo bolja u 2/4 !
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju.
Igor_ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. E verovatno mu zbog toga nisi odma odgovorio. 1
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Nisam hteo odmah da ti odgovaram, pustio sam da ti Miljenović sam pokaze. 😁 Dobra odbrana, agresivan na plejmejkeru, kad je sam skoro uvek pogodi. Ume i da iz pika razigra centre, dobar je u tranziciji.. Skroz korektan “Bekčić” za ono sta nam treba. Mislim da se Sferu svidja zato sto je defanzivno stamen. 1
Maverick88 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Kako se Cannan raspada, ovo nema nigde. Sve sto se trazi od njega je da ubaci otvorenu trojku i to nije u stanju. Raspada se vec godinu ipo dana.... Sto bi sada bilo drugacije posto igra u timu hde ga ne zele 2
Сандро Лаки Ђентиле Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Џабе одбрана кад ковемо ексери. А стока Јовчић не види силазну, у уста му се серем.
Sector Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jeste pripremna ali čovjek sa povezom oko očiju bi vidio da je ono koš Monekea.
Thor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Dosta bolje izgleda odbrana sada u odnosu na onaj horor na pocetku...napravismo i neke otvorene suteve, nismo ih ubacili jbg
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, Maverick88 said: Raspada se vec godinu ipo dana.... Sto bi sada bilo drugacije posto igra u timu hde ga ne zele Zato sto je placen za to i to masno. O profesionalnom odnosu da i ne pricamo.
Petkovic Miroslav97 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: E verovatno mu zbog toga nisi odma odgovorio. Da. Nema potrebe da “ocenjuješ” igrače nakon 2,3 napada. Pogotovo u ovom rosteru gde nema akcije za njega, već mora da se bori kroz agresivnu odbranu za minute. E 😂🫣
Maverick88 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Zato sto je placen za to i to masno. O profesionalnom odnosu da i ne pricamo. Placen je raspadao se on ili ne,kad je to strancima bio problem. Vazno da plata leze a svakako uma 34 godine nece sigurno da zabode neki ugovor sledece sezone u el
DijametralnoSuprotan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam.
Sector Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jean Charles nas razbija pod stare dane, kao nikad nikog u karijeri. 2
Igor_ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Da. Nema potrebe da “ocenjuješ” igrače nakon 2,3 napada. Pogotovo u ovom rosteru gde nema akcije za njega, već mora da se bori kroz agresivnu odbranu za minute. E 😂🫣 Toliko ce da se izbori da nece videti parket u EL kad budemo kompletni. Ti ga takodje ocenjujes na osnovu jedne trojke i jednog pika. Realnos je da je tanak, i da pored zelje u odbrani nema sta da pruzi, jedva loptu prenese a u EL se to ne trpi. 2
Thor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Uveo naa svojim nebulozama CMM u negativan ritam. Isto kao i na pocetku utakmice, ubi nam momentum totalno....mnogo je tesko gledati ga u pozicionom napadu, 2 sezome gosn Sfero ne uspeva da osmisli nacin da bude koristan u pozicionom napadu, ako je to uopšte moguce 1
YAO Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Kodi i Kenan ce nam dusu vaditi ove godine. Vise ovaj prvi zbog vece minutaze,a i gasice minute Miljenovicu. Duplo zlo 1
Recommended Posts