DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, K.Dot said: Nama je Igokea ubacila 103 a Pariz je malo bolji od Igosa. I tu utakmicu smo celo vreme gubili dvocifrenom ralzikom. Nisam siguran da je ovaj tim sposoban da igra i prosecnu odbranu kamoli nesto vise. Previse smo skraceni, mekani i pre svega glupi. 1
Karakondzula! Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. 10 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Obećava mali Miljenović. Naša skauting služba zvana Filip Višnjić, malo jača od lekarskog stafa zvanog Lončar Zlatibor, i sve to pod nadzorom šefa struke grčkog Škobalja 1
Thor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Karakondzula! said: Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. Everything is under control 😂
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, m0k1 said: Odzelej jedini raspolozen danas... Ne iskace iz svojih cipela,radi sta zna celu karijeru zato tako i izgleda a ostalima majstor ne ume da nadje ulogu
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, MV91 said: Како ротирају људи, нереално. Hoće stoka da nas nabije.. 1
blade runner Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teške noge, Kopaonik mesec dana pripreme, pali se mašina...A žurio sam sa posla da gledam i još premotao ne znajući rezultat. Ja sam za posmatranje, nije mi KKCZV kriv/a.
Webad Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad u javnu kucu ne ide posao vec duze vreme...ne menjaju se kreveti nego k*rve 😁 Evriting is anderkontrol💪
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali bez zezanja - kao da igraju osmaci protiv trecaka. Taman toliko su brzi, cvrsci, agresivniji, fluidniji, skocniji, snazniji, precizniji... Stvarno mi nije jasno kako je moguce da ovo bude toliko neravnopravan duel. 2
DijametralnoSuprotan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Karakondzula! said: Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. Ovde je jos i dobro. Na tw je haos. Tamo cuvari vatre rade punom parom.
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa valjda pripreme sluze i za neko dokazivanje igraca. Ovi bas i ne deluju zainteresovano, a trener samo sto ih ne pomiluje. Bez obzira sto su pripreme, meni je neprijatno da gledam ovo. Pritom druga utakmica zaredom gde primamo 100+ poena, daj covece drekni malo. Evroliga pocinje za 15-20 dana btw. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Sinnerman said: Biće ovo bolje već na turniru na Krfu. Gore tesko da moze 😂 1
Recommended Posts