Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, K.Dot said:

Nama je Igokea ubacila 103 a Pariz je malo bolji od Igosa. 

I tu utakmicu smo celo vreme gubili dvocifrenom ralzikom. Nisam siguran da je ovaj tim sposoban da igra i prosecnu odbranu kamoli nesto vise. Previse smo skraceni, mekani i pre svega glupi.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Obećava mali Miljenović. 

Naša skauting služba zvana Filip Višnjić, malo jača od lekarskog stafa zvanog Lončar Zlatibor, i sve to pod nadzorom šefa struke grčkog Škobalja 

• Thanks 1
Posted
Just now, Karakondzula! said:

Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše.

Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. 

Everything is under control 😂

Posted
1 minute ago, m0k1 said:

Odzelej jedini raspolozen danas...

Ne iskace iz svojih cipela,radi sta zna celu karijeru zato tako i izgleda a ostalima majstor ne ume da nadje ulogu

Posted

Teške noge, Kopaonik mesec dana pripreme, pali se mašina...A žurio sam sa posla da gledam i još premotao ne znajući rezultat. Ja sam za posmatranje, nije mi KKCZV kriv/a.

Posted

Kad u javnu kucu ne ide posao vec duze vreme...ne menjaju se kreveti nego k*rve 😁 

Evriting is anderkontrol💪

Posted

Ali bez zezanja - kao da igraju osmaci protiv trecaka. Taman toliko su brzi, cvrsci, agresivniji, fluidniji, skocniji, snazniji, precizniji...

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da ovo bude toliko neravnopravan duel.

• Like 2
Posted

Pa valjda pripreme sluze i za neko dokazivanje igraca. Ovi bas i ne deluju zainteresovano, a trener samo sto ih ne pomiluje.
Bez obzira sto su pripreme, meni je neprijatno da gledam ovo. Pritom druga utakmica zaredom gde primamo 100+ poena, daj covece drekni malo.
Evroliga pocinje za 15-20 dana btw.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...