DijametralnoSuprotan Posted September 12 Posted September 12 4 minutes ago, K.Dot said: Nama je Igokea ubacila 103 a Pariz je malo bolji od Igosa. I tu utakmicu smo celo vreme gubili dvocifrenom ralzikom. Nisam siguran da je ovaj tim sposoban da igra i prosecnu odbranu kamoli nesto vise. Previse smo skraceni, mekani i pre svega glupi. 1
Karakondzula! Posted September 12 Posted September 12 Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. 11 1
mister-no Posted September 12 Posted September 12 2 minutes ago, Sector said: Obećava mali Miljenović. Naša skauting služba zvana Filip Višnjić, malo jača od lekarskog stafa zvanog Lončar Zlatibor, i sve to pod nadzorom šefa struke grčkog Škobalja 1
Thor Posted September 12 Posted September 12 Just now, Karakondzula! said: Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. Everything is under control 😂
Nini3112 Posted September 12 Posted September 12 1 minute ago, m0k1 said: Odzelej jedini raspolozen danas... Ne iskace iz svojih cipela,radi sta zna celu karijeru zato tako i izgleda a ostalima majstor ne ume da nadje ulogu
mister-no Posted September 12 Posted September 12 9 minutes ago, MV91 said: Како ротирају људи, нереално. Hoće stoka da nas nabije.. 1 1
Miloš 52 Posted September 12 Posted September 12 Teške noge, Kopaonik mesec dana pripreme, pali se mašina...A žurio sam sa posla da gledam i još premotao ne znajući rezultat. Ja sam za posmatranje, nije mi KKCZV kriv/a.
Webad Posted September 12 Posted September 12 Kad u javnu kucu ne ide posao vec duze vreme...ne menjaju se kreveti nego k*rve 😁 Evriting is anderkontrol💪 1
fradler Posted September 12 Posted September 12 Ali bez zezanja - kao da igraju osmaci protiv trecaka. Taman toliko su brzi, cvrsci, agresivniji, fluidniji, skocniji, snazniji, precizniji... Stvarno mi nije jasno kako je moguce da ovo bude toliko neravnopravan duel. 2
DijametralnoSuprotan Posted September 12 Posted September 12 9 minutes ago, Karakondzula! said: Najjači su mi ovi što napušavaju forumaše. Ne, treba da se pravimo da se ništa ne dešava. Ovde je jos i dobro. Na tw je haos. Tamo cuvari vatre rade punom parom.
Bode Posted September 12 Posted September 12 Pa valjda pripreme sluze i za neko dokazivanje igraca. Ovi bas i ne deluju zainteresovano, a trener samo sto ih ne pomiluje. Bez obzira sto su pripreme, meni je neprijatno da gledam ovo. Pritom druga utakmica zaredom gde primamo 100+ poena, daj covece drekni malo. Evroliga pocinje za 15-20 dana btw. 1
Petkovic Miroslav97 Posted September 12 Posted September 12 6 minutes ago, Sinnerman said: Biće ovo bolje već na turniru na Krfu. Gore tesko da moze 😂 1
Borca Posted September 14 Posted September 14 Kasni malo utakmica izgleda, evo sad se ukljucili jos je zagrevanje.
K.Dot Posted September 14 Posted September 14 Nakon onog debakla protiv Pariza, sve naše utakmice su sada zatvorenog tipa. Možda bude zapisnik samo na kraju 😊 1
bodo Posted September 14 Posted September 14 (edited) 2 minutes ago, Mickey said: Ima na 4 ali premium Da.evo zagrevaju se. Vidim Kalinu Edited September 14 by bodo
mister-no Posted September 14 Posted September 14 2 minutes ago, Mickey said: Ima na 4 ali premium Samo za 18+ 1
Recommended Posts