Maksim Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Cim sam vidio Davidovac-Rivero odma vracam na evrobasket.. 1
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Opet cemo igrati smor, sporu kosarku u kojoj ce mi CMM kidati zivce. Outara sahranjuje Cartera toliko da je neprijatno. Raduje što je Sfero naučio nešto iz prošle sezone .. Prva dva napada i CMM rešava poludistancom u zadnjoj sekundi, evo opet uvaljuje u zadnjoj sekundi za trojku preko više ruku sa osam metara.. Edited 7 hours ago by mister-no 1 1
fradler Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Umoran sam od Sferobola posle dva minuta kosarke u (pred)sezoni. Evo i midzet petorke Grejem-Kenan-Karter. Fuj. Kakav trener, majko mila. Edited 7 hours ago by fradler
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, mister-no said: Gotovo je ovo Ode sezona... 2 7
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, mister-no said: Raduje što je Sfero naučio nešto iz prošle sezone .. Prva dva napada i CMM rešava počudistancom u zadnjoj sekundi, evo opet uvaljuje u zadnjoj sekundi za trojku preko više ruku sa osam metara.. Kod nas protok lopte ne postoji i ocigledno da nije do igraca. O napadima na postavljenu odbranu da ne pricam. 1
ZiS Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Qq lele, znaju li ovi naši da je cilj igre proturiti ovo okruglo kroz obruč…
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nismo izašli iz cigana, je li prekid na 11:0 ili kako..
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Nista gasi mesalicu motaj kablove. Ovo na nista ne izgleda. Bukvalno cu se obradovati kada Janisa sutnu ali ko ce doci pitanje je... 1 1 1
alokin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Ode sezona... Teraj zalizanu prevaru..
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Auuuuuu, teraj sve i daj bar klince neke da razvijamo ove sezone. Šalu na stranu, trebaće neko vreme da se igrači uigraju tako da se nadam da neće biti panike i drame na topiku od 13. novembra (hoće, teraće se svi redom).
alokin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, mister-no said: Ostaviti Sferu na Kipru.. Dok još traje letnja sezona, da mota girose 1
Karakondzula! Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ovi naši crnci bi mogli malo da se ošišaju, mešavina Vejlersa i Boni M. 2
Nini3112 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svidja mi se Grejem,bar ovo sa loptom sto se sada vidi,vidi se da je skill tu
Don Dusko Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Šalu na stranu, trebaće neko vreme da se igrači uigraju tako da se nadam da neće biti panike i drame na topiku od 13. novembra (hoće, teraće se svi redom). Ma jasno, meni je samo Sfero kritican. Pitanje mi je hoce li se on prilagoditi ekipi ili ce terati po svom. 1
Kooineeperk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, mister-no said: Ostaviti Sferu na Kipru.. Da Tomic potegne veze u Grckoj i nadje neki giros restoran koji bi preuzeo njegovu platu...
Recommended Posts