Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobric je redovno povredjen otprilike svakih mesec dana.. Kao terapiju kada imaš tako i on redovno ima svoje povrede..Taman izadje iz povrede, krene da igra, i onda nova, i tako u krug.

• Tuzno 1
Posted

Dobrić u rotaciji za derbi bi bio ozbiljna prednost sa iskustvom i energijom. Deda nažalost nije postigao radnu temperaturu, ma da će i ovakav biti koristan na četvorci kad nema Čime. Ipak mislim da će nam najveća prednost biti, a za razliku od utakmice sa Barsom, to što ćemo biti rasterećeni i bez nekog pritiska za razliku od komšija. Mislim i da je nemoguće ponoviti one greške i uzastopne loše odluke. 

Posted
9 minutes ago, BriJones said:

Dobrić u rotaciji za derbi bi bio ozbiljna prednost sa iskustvom i energijom. Deda nažalost nije postigao radnu temperaturu, ma da će i ovakav biti koristan na četvorci kad nema Čime. Ipak mislim da će nam najveća prednost biti, a za razliku od utakmice sa Barsom, to što ćemo biti rasterećeni i bez nekog pritiska za razliku od komšija. Mislim i da je nemoguće ponoviti one greške i uzastopne loše odluke. 

Otkud ovo?

Partizan su svi otpisali za sezonu, bar kad je EL u pitanju. Mi smo kontenderi za postsezonu i svaka pobjeda nam zlata vrijedi.

Na stranu što u derbiju pobjeda uvijek svakom timu mnogo znači i svi su pod pritiskom.

Posted
45 minutes ago, No name said:

Dobric je redovno povredjen otprilike svakih mesec dana.. Kao terapiju kada imaš tako i on redovno ima svoje povrede..Taman izadje iz povrede, krene da igra, i onda nova, i tako u krug.

Moram da ga pohvalim za odbranu protiv Barse.. Pantera je brutalno terao u stranu i on ne zna gde će, bukvalno ga je sam udvajao 😁

Posted (edited)
37 minutes ago, quentin said:

Otkud ovo?

Partizan su svi otpisali za sezonu, bar kad je EL u pitanju. Mi smo kontenderi za postsezonu i svaka pobjeda nam zlata vrijedi.

Na stranu što u derbiju pobjeda uvijek svakom timu mnogo znači i svi su pod pritiskom.

Otuda što smo pregoreli protiv Barselone od "podrazumevanja". A što se komšija tiče, ne znam da li si ih ti otpisao, oni sebe nisu. Niti jedan od njih. Nisu još ni Željka otpisali u glavi, a ne EL. Na dve pobede su do vruće zone, mi dva ili tri poraza. Do kraja je još 24 kola.

Edited by BriJones
Posted

Gledao sam ih protiv Bajerna i sad protiv Kluža i imam utisak da ćemo da ih ubijemo trčanjem.. Presporo se vraćaju u odbranu, bukvalno trčkaraju lagano. 
Izundu nam je preko potreban barem za tih 12,13 min, ostalo će uz Motiejunasa da pokrpi Odzelej. 
Grejem, Batler da šutiraju kad god ostanu sami i bez nerezonskih ispucavanja, njihova odbrana barem jednom u toku napada ispada koliko su ocajni, pogotovo kad pokušaju da “ skupe “. 
Nema mesta pesimizmu, zadajmo im poslednji udarac! 

• Like 7
Posted
21 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Moram da ga pohvalim za odbranu protiv Barse.. Pantera je brutalno terao u stranu i on ne zna gde će, bukvalno ga je sam udvajao 😁

Samo ga terao u desno.

Pažljivo slušao doktora udbe.

• Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)

idem u Šturm gde ću gledati Zvezdu, tako da derbi pratim iz inostranstva ovog puta. Ja se iskreno nadam da nema nikakvog ,,nameštanja” ,,za mir u kući” ili ,,1 za 1”.  

Kada bi neko mogao da potvrdi da nema nikakvog dogovora, ja onda nisam nikad sigurniji bio u našu pobedu u petak. Pitanje je i kakva će atmosfera biti na tekmi, oni su pod većim pritiskom, ali kao ekipa i individualno, mi smo mislim daleko bolji. 

Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo se radovati pobedom u petak

Edited by mindgame
  • Like 2
Posted
23 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Gledao sam ih protiv Bajerna i sad protiv Kluža i imam utisak da ćemo da ih ubijemo trčanjem.. Presporo se vraćaju u odbranu, bukvalno trčkaraju lagano. 
Izundu nam je preko potreban barem za tih 12,13 min, ostalo će uz Motiejunasa da pokrpi Odzelej. 
Grejem, Batler da šutiraju kad god ostanu sami i bez nerezonskih ispucavanja, njihova odbrana barem jednom u toku napada ispada koliko su ocajni, pogotovo kad pokušaju da “ skupe “. 
Nema mesta pesimizmu, zadajmo im poslednji udarac! 

Poslednji udarac🤣🤣🤣

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Komšije su od početka sezone KK Netflix.

Bindžuju im serije redovno i to upravo ubrzavanjem igre a večeras rumuni i targetiranjem ovog sa pundjom kojeg će potiskivati u podsvesti duže nego mi Nejpira jer Paskval nije demode Mesina...

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Posted
56 minutes ago, Урош19 said:

Opustite se cigani lagano dobijamo derbi, mir u kući za ovu polusezonu je postignut porazom fudbalera od Voše.

Ko jos gleda fudbal?

• Like 3
Posted

Drugi sut za tri grahama i oni pokusaji ulaza su bas ono sto ne treba da radi i po cemu je bio poznat u nba da nume. Sut potpuno van balansa bez potrebe i mekani ulazi koji ni ne zavrse na obrucu su nedto zbog cega je i imao uglavnom lose procente iz igre. On mozw biti iznadprosecan suter za tri ako se koristi na pravi nacin. Protiv olya je to bila pokazna vezba, ono pre neki dan je vec bio izlazak iz cipela.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Nate said:

On mozw biti iznadprosecan suter za tri ako se koristi na pravi nacin. Protiv olya je to bila pokazna vezba, ono pre neki dan je vec bio izlazak iz cipela.

Iz čizama huehue

• Ha-ha 5
Posted

Pogodio je protiv Olija dva puta iz driblinga. Protiv Barselone je promašio te šuteve. Ne vidim ja tu neku razliku u načinu njegove igre. Grejem je igrač koji voli da šutira za tri iz driblinga. Na tome je praktično i izgradio karijeru. 

Posted
6 minutes ago, Nate said:

Drugi sut za tri grahama i oni pokusaji ulaza su bas ono sto ne treba da radi i po cemu je bio poznat u nba da nume. Sut potpuno van balansa bez potrebe i mekani ulazi koji ni ne zavrse na obrucu su nedto zbog cega je i imao uglavnom lose procente iz igre. On mozw biti iznadprosecan suter za tri ako se koristi na pravi nacin. Protiv olya je to bila pokazna vezba, ono pre neki dan je vec bio izlazak iz cipela.

On mora da ide na ulaz protiv switch odbrane jer ako on ne ode onda jedini ISO igrac je Batler. Nas napad onda nece postojati protiv switch-a

Posted

Partizan igra dosta opustenije u napadu, raznovrsnije,nisu vise onoliko predvidljivi, ima tu vise rizika asistencija,gdje nakon pika ide i pas na centra a ne samo da se otvara prostor za igraca sa loptom koji ako se rjesava ide neki izlazni pas, sto je bilo kod Obradovica. Bonga je ove dvije drugi igrac, po razlici u igri najprije da je on minirao Obradovica. 

Nama je glavni adut ako nastave sa atmosferom sa Bajerna i navijanjem za Obradovica a ne za Partizan.. 

Posted (edited)
23 minutes ago, Taki said:

Partizan igra dosta opustenije u napadu, raznovrsnije,nisu vise onoliko predvidljivi, ima tu vise rizika asistencija,gdje nakon pika ide i pas na centra a ne samo da se otvara prostor za igraca sa loptom koji ako se rjesava ide neki izlazni pas, sto je bilo kod Obradovica. Bonga je ove dvije drugi igrac, po razlici u igri najprije da je on minirao Obradovica. 

Nama je glavni adut ako nastave sa atmosferom sa Bajerna i navijanjem za Obradovica a ne za Partizan.. 

Polako. Uvek ekipa prikaže neku reakciju na promenu .

Ekipa kad je otpisu, kad ljudi postanu ravnodušni, tad ekipa ume da iznenadi.  Skupe se igrači, snize očekivanja, kreću opuštenije da igraju i tad može doći do rezultata. 

Ovakve ekipe su najopasnije za skautiranje i biće vrlo teško predvideti reakciju. Nesto slicno ovom smo i mi bili pred Istambul. Na klupi pomoćnik, medju navijačima pesimizam da se ne izgubi sa -40....Ali  ekipa se skupila, skratila se rotacija, igraci se ujedinili, I  dodje rezultat .

Zvezda mora da zaradi pobedu. Niko je neće pustiti. Zvezda ima dovoljno kvaliteta da ne očekuje pomoć sa 'tribina' ili njihov raspad da bi dobila.

Max fokus na meč, na svaku loptu, na svaku sitnicu. Trener će imati ključnu ulogu da pronađe dobitnu kombinaciju. 

Meni i dalje nije jasno da protiv Barselone ni jedan igrač ne proradi u napadu a imamo masu dobrih individualaca. Nije sekao Kalinica I Monekeea na vreme da ne srljaju. Ja ne znam ni kako smo bili u igri i vraćali se .

Ja se vise plašim nas samih nego protivnika.  Mi možemo sebi biti najveći protivnik. 

Edited by No name
Posted
1 hour ago, Shunsuke Nakamura said:

Pogodio je protiv Olija dva puta iz driblinga. Protiv Barselone je promašio te šuteve. Ne vidim ja tu neku razliku u načinu njegove igre. Grejem je igrač koji voli da šutira za tri iz driblinga. Na tome je praktično i izgradio karijeru. 

Nemam nista pritiv suta iz driblinga. Ne mora biti catch n shoot, poznat je kao dobar suter iz tranzicije i iz driblinga, ali i kao suter koji uzima uzasne suteve. Nije isto ako nadribla pravolinijski i digne se na sut ili kada iz bocne kretnje skoro pri punom trku skoci u stranu i opali preko ruke.

@disfruto pa nista onda, icice na ulaz, ali nece pogadjati. On i nije iso igrac. Po meni on moze biti koristan kao baron sa malo boljim plejmejkingom.

Posted
42 minutes ago, suptil said:

G7lkW2lXIAAJ9oC?format=png&name=small

EuroLeague Playoff & Play-In Projection | Round 14/38

Према овој пројекцији идемо на Хапоел који би имао предност домаћег терена. Много бољи сценарио него да идемо на неку од ових екипа које су редовни учесници Ф4.