NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 od 11 igrača koji su ulazili u igru su dali 4 ili više poena. Jedanaesti nije dao ništa Timska pobeda kao kućerina. Bravo momci! Carter 4
Estrella Roja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakvu smo mi u stanju odbranu da igramo, ovo je fantazija 🔴⚪ 18
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Kakva luda Kodijeva statistika Index 18 uz sut za 3 0/7 😀 Ali zato 6/7 za 2 , 9 sk i 7 as 8 defanzivnih skokova, covece Edited 3 hours ago by srlepajce 12 1 1
Ječmendo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Opet Chima najbolji index, nevjerovatno zahvalan igrač. Statement pobjeda, idemo narednu po rekord... 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jbt mogli smo u 4Q da spustimo gas kao da igramo protiv Ilirije a ne PAO-a! 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dominacija od prvog minuta pa sve do kraja. Bravo momci, kapa dolje💪 Ipak za mene utisak veceri: Vladimir Stimac Pumpaj Vucicu pe...u 4 1 17
phen33 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Krvava koljena!! Ponosan na momke koji su se ispisali po turskom provokatoru koji je doveo onoga mucenika da glumi klovna.. Samo podrska timu i samo mi!!! ZGAZI IH SVE!
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. 25 1
Diogen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Uvek je lepo videti Lessorta kako sa pokenjanom facom napušta teren. 🥰 12
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Aj mogli smo početi sa pravljenjem tabele od dolaska Obradovića
NikadProtivKaline Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) jos jedno lepo gazenje steta za ovo opustanje u 4-oj, mogli smo i na vecu razliku, ali oprastam plavsica bas i ne oprastam, moglo je puno da nas kosta to glupiranje, i nadam se da je i sale to shvatio i da ga vise necemo gledati u EL cmm pravi zmaj, da ne kazem wolf zajebani smo kao kratko cebe, a cekamo jos 2 igraca da udju u ritam(grejem, batler) a mozda docekamo i joela ukoliko se sve to uklopi kako treba, ovo jbt mozda i jeste ekipa za F4(ne verujem sta izgovaram) edit: zaboravih da nam fali i mvp nwora...jbt Edited 3 hours ago by NikadProtivKaline 5
božija noga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne mogu da se načudim koliko u nekim trenucima izgledamo veoma moćno. Prosto mi je puno srce kako razbijemo PAO, izvinite na maloj grubosti, kao beba zvečku. Evo i jedne šale za one koji znaju i ne znaju ko je tip. Edited 3 hours ago by božija noga 1 2
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Semi defanzivna zver. U jednoj akcije dve banane i još ona kad je u kontri zalepio igrača Pao-a. 33 1
Dzonii Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 hours ago, Dzonii said: Dobijamo veceras. Ko je sledeci? 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eto dosao kombo bek i odmah Yago bez minuta. Kao sto sam rekao on je najmanji problem ovog tima.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Krenu Nan, Šorc i Sluka$$ u kontru a Semi ih sam udvoji. 4 blokade, kakva zver! 6 3 1 13
Recommended Posts