Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ozbiljna je bruka svih u klubu ako Bolomboja niko nije posetio u Americi sve ovo vreme.

Ostavljam mesta da gresim, ali nisam video sliku niti bilo sta slicno.

Nevezano za to, jedva cekam da ga vidim u areni, makar i u civilu za pocetak.

• Like 1
Posted
1 hour ago, MrTripleDouble said:

Dal' ce da pustaju gostujuce navijace na Hapoelovim tekmama, decembar nije daleko?

Barsa nema kosarkaske navijace, ali cini mi se da sam video neke Makabijeve...

Onaj njihov ludi predsednik u jednom intervjuu pre početka sezone izjavio kako će svi navijači biti dobrodošli. E sada da li će biti nešto od toga videćemo. 

• Pumpaj! 1
Posted
38 minutes ago, GameChanger said:

Ozbiljna je bruka svih u klubu ako Bolomboja niko nije posetio u Americi sve ovo vreme.

Ostavljam mesta da gresim, ali nisam video sliku niti bilo sta slicno.

Nevezano za to, jedva cekam da ga vidim u areni, makar i u civilu za pocetak.

Još ako mu nisu narandže, 200 grama kafe, kilu kocke i banane ponijeli džaba im i ako su bili

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
21 minutes ago, Zvezdaš sa Temua said:

U V. Novostima vest da Hauard dolazi u Czv...pozivaju se na neku Srbiju danas, a oni vrv na neki podkast...

Ajde zaustavite se sa nagadjanjima i sa onima koji se povezuju sa podkasterima sumnjivog morala.

• Like 7
Posted

Moras biti dobar igrac kad imas Jordan u svom imenu/prezimenu.

Spoiler

Jordan Nwora

2024-25,

37 games played 
•7.6PPG
•3.3RPG
•0.8APG
•1.3TPG
•50.8% 2P(63/124)
•34.5% 3P(41/119)

2025-26,

4 games played 
•20.2PPG (3rd in the league)
•5.5RPG (18th in the league)
•1.8APG 
•2SPG (3rd in the league)
•65.7% 2P
•26.3% 3P

• Like 1
  • Love 2
Posted

Sto je najjace ocajni procenti za tri, ocekujem da pocne bolje da sutira za tri.

Odlican igrac, nije uzalud Larkin izjavio ono za njega. 

• Like 8
Posted
2 minutes ago, Nellthe said:

Tips pise "advanced talks with Markus Howard" 🫠

Very close... ali on nije kod Miska svakako nego je clan Oktagona.

Posted

Taj nalog treba da bude ugašen, pogotovo nakon sto su izmislili vijest za Kartera. To je poslednja u nizu gnusnih laži. 

Markus Hauard neće doći u Zvezdu. 

• Like 7
  • Thanks 3
Posted

Ja ne znam kako ciganija nije skontala da je tipser fan kkp i da je svako iole ozbiljno ime izmislio i povezao sa kkcz samo da bi nas cigane iznervirao i razocarao nakon tog nekog lozenja da taj neko moze potpisati za nas

Ja sam ga blokirao nakon one objave za Lonija gdje nas je maksimalno izlozio, da ne govorim ovo sad za Kartera, lik se igra sa osjetljivim stvarima koje nama znače

• Thanks 1
Posted

Ali Kalina…. U svoj muci koja ga je snasla, sve brige stavi sa strane izadje i preore teren.

Kako se oseca videlo se posle utakmice. Tuga +bes na ovo govno od drzave koja nema mehanizme da resava ova pitanja. 

Nauk i za nas , da to sto imamo moc da ih kritikujemo, imamo mere jer uglavnom pojma nemamo sta se desava unutar tima i pojedinca.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
14 minutes ago, Nini3112 said:

Very close... ali on nije kod Miska svakako nego je clan Oktagona.

Mogli bi onda to Ristović i Jelić da poguraju

Posted

Ajde tipsaa pogodi ovaj put.

Svaka cast nwori, kampacu, i ostalima..

Al ovo je pojacanje najvece u istoriji kliba..

Tresem seee samo da dodje ❤️🤍

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 7
  • Tuzno 2
Posted
29 minutes ago, Nellthe said:

Tips pise "advanced talks with Markus Howard" 🫠

Crkli dabogda, jedna od najodvratnijih insajderskih stranica na Instagramu a nije da im je broj mali. Definitivno bi Dusko mogao da zabrani kacenje postova i prenosenje vesti sa tog izvora zaraze.

• Like 9
Posted
20 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ja ne znam kako ciganija nije skontala da je tipser fan kkp i da je svako iole ozbiljno ime izmislio i povezao sa kkcz samo da bi nas cigane iznervirao i razocarao nakon tog nekog lozenja da taj neko moze potpisati za nas

Ja sam ga blokirao nakon one objave za Lonija gdje nas je maksimalno izlozio, da ne govorim ovo sad za Kartera, lik se igra sa osjetljivim stvarima koje nama znače

Moguće da je fan KKP-a, ali isto tako, čovek je skontao da smo mu mi najbolje tržište da se reklamira. Pre 2. godine kad je krenuo da osvim insajderisanjem, 90% po komentarima smo mu bili mi... KKCZ i KKP. Bukvalno svi lajkovi, šerovi, komentari... Mi.

I čovek izvalio da može da otvori tipstersku grupu (gde kad pogledaš, gle čuda, opet mi. KKCZ i KKP. 99% članova).

Ove godine je omanuo skoro sve. Retko šta je ub'o. Izgleda i Miško utanjio sa dojavama. Vidite i sami da za KKP skoro ništa objavio nije niti pogodio. Zateg'o ga Ostoja ko praćku.

Dokle god da ljudi šeruju ovde, na tvitteru, druge stranice se pozivaju na njega, on bukvalno zarađuje od svega toga. A posle onoga za Kartera, treba da se ugasi. 

• Like 2
Posted

Ma tipsu je svejedno dal pogodio ili ne on je svoj cilj ispunio. Reklamirao se i to mu je dovoljno... Ova vest mi nema smisla jer Hauard veceras igra koliko znam a i obestecenje je preveliko i cisto sumljam da bi ga platili u ovom momentu..

• Like 1
Posted
2 minutes ago, dunaj95 said:

Šta kažu pravila EL? Ako je ovo eventualno tačno, kada Markus može da zaigra za nas u EL??? 

Одмах ако не одигра 5 утакмица од почетка сезоне. У супротном мора да се чека полусезона. Мислим да је тако па ако грешим нека неко исправи. 

Posted
14 minutes ago, pavlaka said:

Ajde tipsaa pogodi ovaj put.

Svaka cast nwori, kampacu, i ostalima..

Al ovo je pojacanje najvece u istoriji kliba..

Tresem seee samo da dodje ❤️🤍

Proklinjao bi ga isto kao i Nedovića kad dođu utakmice u kojima ispali svojih 10 trojki ali ubaci 2.

• Like 2
Posted

Sumanuto je u doselekciji na ovakvom trzistu sa Dubaijima i Hapoelima ne zeleti igraca kao sto je Markus Howard u timu sa nula zdravih bekova. Covek je pre dve sezone sa 24 god dobio nagradu za najboljeg skorera Evrolige, najboljeg skorera ACB lige i dve godine bio u najboljoj petorci ACB lige.

Pa i da ne pogodi tu trojku covek je pretnja, izvuci ce protivnicke igrace iz reketa. Uvek bi pre dao njemu da resava napad nego ovim nasim ciglarima, uz svo postovanje Kodiju, Kalini i ostalima…

• Like 4