Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Igrao katastrofalno na pripremnim mečevima, izgubio obe u EL i na sve to puko od poluamatera iz Zadra.. Imao i ogroman minus zbog Spartaka i Budućnosti. Brate, sta bi ti više čekao? Ne ide i to je to. 

Covjek ti napisao u prvoj recenici, povrede i to bitnih igraca.

Mi taj Armani i Bayern nismi dobili godinama

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ceo dan pokušavam da se setim nekog još goreg rešenja od Saše Obradovića i napokon mi je sinulo - Marko Simonović.

Eto utehice, ipak je moglo i gore

• Ha-ha 10
Posted
Just now, fradler said:

Ceo dan pokušavam da se setim nekog još goreg rešenja od Saše Obradovića i napokon mi je sinulo - Marko Simonović.

Eto utehice, ipak je moglo i gore

Drcela:

holdmybeer.gif

• Ha-ha 5
Posted
18 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Igrao katastrofalno na pripremnim mečevima, izgubio obe u EL i na sve to puko od poluamatera iz Zadra.. Imao i ogroman minus zbog Spartaka i Budućnosti. Brate, sta bi ti više čekao? Ne ide i to je to. 

Pa napisao sam, da su ga otpustili na kraju prosle sezone. Drcelic mu je dao laznu podrsku.
Pripremne utakmice nemaju nikakvu tezinu.
Ja ne mislim da on nije zasluzio da mu se razmotri pozicija trenera, ali nije zasluzio da se to uradi sada.
Moja kritika je upucena upravi!

I ono sto ce se ponovo pokazati kao tacno je to da u svakom novom-starom treneru mi vidimo nekog spasioca, koji na kraju nikada ne dodje.
Problem je uprava i i sistem rada, neka jasna vizija. Druga opcija je trener visoke klase.

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Mrtvom vuku je lako rep meriti. Ovaj profil ostaje štovalac gospodina. Nije se završilo kako treba ali je bilo dosta blizu onome čemu smo težili. Ako ništa u Valjevu uvek dobrodošao na rakiju i mezetluk, zna kome da se javi. Efharisto Jani 🇬🇷

1716276298-Milos-Teodosic-i-Janis-Sferop

• Like 20
  • Love 4
  • Thanks 2
Posted
15 minutes ago, mindgame said:

izvor ? 

Ja sam pre neki dan naišao na informaciju (ne mogu da se setim dal na tviteru ili nekom od foruma) da je na sajtu Bolombojeve agencije njegov status promenjen u "free agent". 

S obzirom da je sad i sklonjen sa El sajta, vrlo moguće da je u tišini raskinut taj ugovor. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Sećam koliko smo bili loši sa Obradovićem u prvom mandatu. Jeste bila korona sezona i baš skroman roster, ali igra je bila horor na nivou Sferove protiv Zadra i Spartaka. Mora da su mnogo očajni kad njega vraćaju. Siguran sam da su ih nekoliko trenera odbili, a nije mi jasan ni Obradović da posle svega onoga uzima ovaj, doduše kvalitetniji, ali opet povredama razvaljen i nekompatibilan roster...

Videćemo, ali mislim da se ni drugi put neće završiti lepo... Voleo bih da ne budem u pravu... 

I meni je žao Grka. Imao je lepih utakmica ali su uglavnom oči krvarile što se igre tiče, čak i kad smo pobeđivali. 

Više sam bio za nekog mlađeg i neafirmisanog trenera, pisali su već neki, pa makar popala sezona rezultatski... Sad je bila prilika kad već imamo licencu da pokušamo neku Pariz priču... Ali kapiram da je sa ovom ćaci ekipom ovo plafon, besumučno upumpavanje para i ko zna koje kombinacije, a finalni proizvod klimav... Jbg, ne može Grčić da se pita u EPSu kao što ne može ni neki Drčelić i par ćacija u Zvezdi. Kvalitet i stručnost nemaju cenu... 

Pratim dalje sezonu bez bromazepama i nerviranja, jer sam siguran da ovo ne bi izvukao niko, pa ni dežurni spasilac Radonjić... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Ja sam pre neki dan naišao na informaciju (ne mogu da se setim dal na tviteru ili nekom od foruma) da je na sajtu Bolombojeve agencije njegov status promenjen u "free agent". 

S obzirom da je sad i sklonjen sa El sajta, vrlo moguće da je u tišini raskinut taj ugovor. 

Ugovor sigurno nije raskinut jer bi se saznalo a da li ce se vratiti ja imam vec mesec ipo dana informaciju da se on vratiti nece.

Posted
6 minutes ago, fradler said:

1 minute ago, Nini3112 said:

Ugovor sigurno nije raskinut jer bi se saznalo a da li ce se vratiti ja imam vec mesec ipo dana informaciju da se on vratiti nece.

Eh kad bi samo klub komunicirao sa navijacima oko Bokiboja...

Posted
7 minutes ago, fradler said:

kakva smo mi smejurija od kluba…

Posted
10 minutes ago, Molina23 said:

Mrtvom vuku je lako rep meriti. Ovaj profil ostaje štovalac gospodina. Nije se završilo kako treba ali je bilo dosta blizu onome čemu smo težili. Ako ništa u Valjevu uvek dobrodošao na rakiju i mezetluk, zna kome da se javi. Efharisto Jani 🇬🇷

1716276298-Milos-Teodosic-i-Janis-Sferop

No Teo no party. Jbg

• Like 1
Posted

Treba biti realan pa sagledati taj roster. 
1. Volden , Hol , Uskoković

2. Lojd , Lazić, Radanov 

3. Dobrić , Simonović 

4. Davidovac, Kuridza 

5. Kuzmić, Nnoko 

Kasna Doselekcija ( Rocesti , O Brajant, Kolom) 

Na sve to bila je korona sezona, češće su igrači i odsustvovali. 
Neka ga sada da ga vidimo, sa dosta ozbiljnijim timom i pregršt EL sezona iza sebe. 

• Like 13
Posted (edited)

Pre ravno devet dana klub je okacio sliku tima pred pocetak EL. I na slici je Bolomboj.

Spoiler

I sada je informacija da je covek free agent. I ne znam sta je gore, da to nije tacno (kao sto 99% nije) a da neko veruje u to ili da je tacno.

Jer ako je tacno, onda sa ovim klubom i ovom upravom imate mnogo veci problem od trenera koga ste oterali.

Edited by NMX
  • Like 3
  • Thanks 3
Posted
16 minutes ago, Nini3112 said:

Ne želi se vratiti ili nešto drugo?

Posted
1 minute ago, NMX said:

Pre ravno devet dana klub je okacio sliku tima pred pocetak EL. I na slici je Bolomboj.

Reveal hidden contents

I sada je informacija da ga je covek free agent. I sad ne znam sta je gore, da to nije tacno (kao sto 99% nije) a da neko veruje u to ili da je tacno. Jer ako je tacno, onda sa ovim klubom i ovom upravom imate mnogo veci problem od trenera koga ste oterali.

Ko je oterao trenera?

Sta pricas ti? 😂

Posted

Znam da je prica bila da on ceka neku kontrolu da vidi sta ce i kako dalje. I da je razmatrao da zavrsi karijeru, jedino mi u tom slucaju ima logike da je raskinuo ugovor. 

Posted

Sferu zelim srecu u nastavku karijere. Imali smo par mjeseci sta vidjeti, igrali bas dobru kosarku. Nazalost, povreda Bolomboja je sve prekinula i kola su krenula nizbrdo. Neka sto su krenula, nego ih jos uvijek nije uspio zaustaviti. Treba reci i da su  mu povrede dobrim dijelom otezale posao. Zaista ih je bilo previse u veoma kratkom periodu.

Sve u svemu, rastanak je bio neminovan.

Posted
19 hours ago, MV91 said:

И Спорт Клуб пише о ономе о чему се прича у звездашким круговима, да је Саша Обрадовић први избор управе.

Са друге стране навијачка група и одређени део људи који се питају су дигли обе руке за Радоњића.

E ako su pavijani sa dva grama mozga tako rekli onda bi trebalo da ih poslusamo.

Ni obradovic ni radonnic nisu ono sto nam treba. Ova sezona je ionako bacena niz vodu, pa je mozda kao prelazno resenje radonja bolji izbor. A onda od sledece sezone dati povere ne nekom mladjem, talentovanijem i modernijem treneru. Alimpijevic, lakovic, calles...

Posted

Očekujem da Saša dovede 2-3 igrača sa sobom, što je negdje i logično. Plejmejker je ono pod "must". Vrlo moguće da će biti i šilbovanja nekih. 

U svakom slučaju moramo se pojačati definitivno. Nadam se da će uspjeti stvoriti tu neophodnu hemiju i da će to na nešto ličiti. 

Jako težak zadatak ga očekuje. Nisam njegov veliki simpatizer, da se blago izrazim, ali naravno želim mu svu sreću. Moraće mnogo mnogo bolje nego za vrijeme kovida. Vjerujem da je i sazrio, napredovao za ove 4 godine. 

Posted

Koliko sve u vezi ove sezone miriše na debakl. Deluje da je uprava potpuno pogubila konce i da se vuku panični potezi.

Posted

Stvarno mi je žao što nekima rušim sneška oko Bolomboy-a ali realnost je surova. Sve što treba jeste da saberete dva i dva. Na sve to, nema ga više ni na sajtu EL ni na sajtu ABA. Zaista ne znam šta još treba da bi nekima kliknulo? 

• Like 2