Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ipak nismo dobili 15 razlike, FAK. Baš šteta za poraz ali mi ekipe kao što je npr Barsa ne možemo pobediti bez dobrog učinka i Batlera i Nvore. Idemo dalje, da se dobiju naredne 3 pa da sa Realom možemo malo opuštenije igrati jer kontam da bi imali bar 7. ili 8. mesto u džepu.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo.
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Sector said: Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo. U Madridu jedino šansu možemo imati ako porazom idu na slabijeg protivnika u plej ofu. Najteže gostovanje ubedljivo, više zbog logistike nego samog kvaliteta tima. 2 1
PERICA!!! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo sto mi igramo funkcionise samo zato sto imamo kvalitet, pa nas sere sut nekad i dobijemo odredjen broj utakmica. Ali nemoj da se lazemo ovo sto mi igramo nema veze sa timskom igrom, uigranoscu, jasnim zadacima, da se zna ko sta igra, akcijama. Sve to stoji dobra atmosfera, momci dobro funkcionisu zajedno, to stoji, ali ovde ja nisam vidio timske igre ni u jednoj utakmici. Ni jednu utakmicu ove sezone mi nismo lako dobili, sve nesto na guzove ceka se da Batler ili Nvora izdivljaju. Meni je to odvratna kosarka, kao neki NBA sa temu-a. Napada se svede prevedi loptu, probaj neki pik koji obicno ne uspije, i gurni loptu ovoj dvojici da pripale preko ruke ili se zabiju u reket. Samo mi je zao sto stvarno imamo dobre pojedince i popunjeni smo na svim pozicijama a to nismo uklopili u jedan dobar tim i dobru timsku igru. Da to imamo vec bi bili prakticno na f4. 2
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, PERICA!!! said: Ovo sto mi igramo funkcionise samo zato sto imamo kvalitet, pa nas sere sut nekad i dobijemo odredjen broj utakmica. Ali nemoj da se lazemo ovo sto mi igramo nema veze sa timskom igrom, uigranoscu, jasnim zadacima, da se zna ko sta igra, akcijama. Sve to stoji dobra atmosfera, momci dobro funkcionisu zajedno, to stoji, ali ovde ja nisam vidio timske igre ni u jednoj utakmici. Ni jednu utakmicu ove sezone mi nismo lako dobili, sve nesto na guzove ceka se da Batler ili Nvora izdivljaju. Meni je to odvratna kosarka, kao neki NBA sa temu-a. Napada se svede prevedi loptu, probaj neki pik koji obicno ne uspije, i gurni loptu ovoj dvojici da pripale preko ruke ili se zabiju u reket. Samo mi je zao sto stvarno imamo dobre pojedince i popunjeni smo na svim pozicijama a to nismo uklopili u jedan dobar tim i dobru timsku igru. Da to imamo vec bi bili prakticno na f4. Pa ne znam kako nema timske igre, kad imamo 19.9 asistencija u proseku i 5. smo u celoj EL.
PERICA!!! Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, vinogradskaopera said: Pa ne znam kako nema timske igre, kad imamo 19.9 asistencija u proseku i 5. smo u celoj EL. Ako taj broj asistencija znaci timska igra onda ok. 1
Desiderius Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Ja nemam problem sa sinoćnom igrom.Ni pristup ni bilo šta.Igrali smo produžetak u Blaugrani i izgubili.Bože moj,tamo po pravilu teško igramo a ovo je bilo najbliže pobedi da je bilo malo sreće i da je ušao neki Batlerov šut Ja imam problem sa osnovnim košarkaškim elementima igre.Pre svega korišćenje malih faulova.Nekoliko puta vidim Obradovića da to traži od igrača ali oni ne reaguju a neka i ne traži pa se pitam šta je tu priča jer ono je van svake pameti Sinoć je ušao Dobrić i bez ikakvog problema napravio dva pametna faula i to na vreme Da li oni ne znaju da prave faulove,da li je to neka želja da tako nastupamo ili je nedisciplina.Ako je ovo zadnje moralo bi da usledi nekakva reakcija stručnog štaba jer ovo traje stalno i nedopustivo je O tome da prate igrača 1/1 do koša i onda prave faul za 2+1 da ne govorim.Tu mislim da smo šampioni koliko puta dobijamo takve poene.Što kaže Plavšić igramo odbranu 22 sekunde Maša odbrana sa opčetka sezone i ovo što igramo već duže je nebo i zemlja.Igramo na momente i tad zaličimo na ekipu ali se to po običaju gubi verlo brzo Isto tako je primetno da kada jedan period igramo generalno dobro,svaki prekid TO nas saseče kao da nas je neko šokerom omamio.Toliko lako pucamo i onda nam treba teška muka i vreme da se vratimo i oporavimo gde se po pravilu istrošimo do jaja Za kraj opet da kažem da mi ovaj poraz nije nikakav problem.Nisam ni očekivao ovde pobedu.Čak me je i iznenadilo dokle smo izgurali Ono gde smo mi pali na ispitu jebilo mnogo ranije a to je prvi derbi gde su komšije bile u totalnom rasulu i samo nas su uspeli da dobiju.Zatim Pariz koji je imao tipa 8-9 poraza pa dobije nas i onda opet u daun Oba poraza od Bajerna nisu smela da se dogode.Da izuzmemo onaj prvi i svu tu situaciju ovaj sada u BG je bio moranje. Neka lična očekivanja su mi 8-9 mesto pa šta nam bog da posle Jebi ga,očekivao sam malo više od ovog rostera ali nisam od trenera pa smo tu negde izmedju 😄
Žilee Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago 1 hour ago, Sector said: Derbi je daleko najteži meč do kraja regulara. Biće svakako bolja atmosfera u odnosu na aba ligaški ali i veći pritisak. Asvel je najslabija ekipa i onu ne mogu da izvuku partiju kakvu je prikazala Baskonija. Pariz zna biti kratko ćebe ali uz ozbiljan pristup to se ne smije izgubiti. Madrid je već priča za sebe, najteže gostovanje u ligi i ako nam 7. ili 8. mjesto bude zavisilo od te utakmice piši propalo. Svakako u potencijalnom plej offu ,radije bih i na madrid nego na grcke blizance.Svi znamo kako ce da se navlaci za Oly i PAO ,pre svega jer se f4 igra u OAKI ,gde ce biti spektakl ako odu obe ekipe na F4 plus potencijalni duel te dve ekipe bi napravio cudesan dogadjaj.
Recommended Posts