Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vidi se po rasporedu utakmica koliko je NBA ozbiljnija liga od EL. Tamo zadnje kolo sve u isti dan i isto vreme.Ne mozes kalkulisati toliko. 1
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Don Dusko said: Vidi se po rasporedu utakmica koliko je NBA ozbiljnija liga od EL. Tamo zadnje kolo sve u isti dan i isto vreme.Ne mozes kalkulisati toliko. U istom tom NBA imas timove koji tankuju 50+ meceva ako ne i tokom cele sezone. Slazem se da je ozbiljnija zbog drugih stvari ali kalkulisanje je tamo dosta izrazenije nego ovde...
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Veteran said: Da mi prvo pobedimo Cluj. 😁 Ili da kalkulisemo 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Losmi17 said: Znaci da bi izbegli Pao, pustice vas kako bi zavrsili peti i igrali bez prednosti domaceg terena u PO? 3 hours ago, Losmi17 said: Ja znam da nas se svi plase, ali sta vi ljudi pisete... Pa svi gledaju vaš mbappe budžet i roster kada prave kalkulacije, druga je stvar kako izgledate na terenu. 2 hours ago, Born Ready said: Ne znam kako iko pri zdravom razumu može da pomisli da će Real da kalkuliše nešto protiv nas i kocka se sa top4 na osnovu pretpostavki ishoda ostalih odlučujućih utakmica, koje se sve igraju sutradan. Yes, but 1
Plant Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 hours ago, Boka said: Vidim dosta timova vec sredjuje roster za sledecu sezonu. Iskoristis ovu situaciju u monaku i pokupis Okoba i Dialoa. Ako ocistimo roster, bice para za oba igraca. Prvo sto odatle treba izlesinariti, a da ima neke sanse, je Strazel ... Dialo je verovatno van dometa, mada bi ga rado menjao za Nworu Edited 2 hours ago by Plant
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Plant said: Prvo sto odatle treba izlesinariti, a da ima neke sanse, je Strazel Da se vrati kod košarkaškog oca. 1
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Čvarkov said: Pa svi gledaju vaš mbappe budžet i roster kada prave kalkulacije, druga je stvar kako izgledate na terenu. Yes, but Kme kme, cry me a river 🙂 1
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta se dešava ako mi, Pao, Monako i Žalgiris završimo sa 22:16
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Урош19 said: Šta se dešava ako mi, Pao, Monako i Žalgiris završimo sa 22:16 Mi smo onda 6. 2
Čvarkov Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Buka neverovatno siguran oko obruča i sa linije penala 1
Mile1 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) Bas mi drago zbog Kartera sto se polako vraca Edited 4 minutes ago by Mile1 2
wing Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) 10 minutes ago, Čvarkov said: Buka neverovatno siguran oko obruča i sa linije penala sa penala je slick...pu,pu. na Karterove trojke sam skakao kao da mi je brat rodjeni. Edited 4 minutes ago by wing 1
Recommended Posts