TEOljub TEOfilović Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Fenomenalno rešenje za drugog pleja umesto Jaga. Imao je dosta utakmica ove sezone gde je pokidao kad Vasa nije bio u elementu.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Nisam siguran koliko je tačno ali bi bio dobar potpis, ja sam mu se nadao još dok je za Valensiju igrao. To je to od mene na ovu temu, sačekaću da se završi sezona pa onda da komentarišem potencijalna pojačanja.
Žilee Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Opet prelazni rok i pojacanja? Cuti bolje i ovo nego ćelafuto propaganda 😅 Danas bih iskreno voleo da u sastav Miljen upadne umesto CMMa,bas me zanima kako bi izgledali,mislim i da Kodi ima dusu malo da odmori,ostali da ne predju 20 minuta. 2
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao prvo, mislim da nije uopšte trenutak baviti se potencijalnim transferima i prelaznim rokom... A kao drugo, nemojte biti sigurni da se razmatra neko kao zamena za Jaga ... vrlo lako može biti i za CMM-a! 3
crni96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zvezdini navijači su jedini navijači koji više uživaj u priči o transferima nego o rezultatima. Znam prije dok sam imao tviter/X ono je bilo jezivo. 😆
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Незгодно је коментарисати сваку вест која се појави док немамо јасну слику који играчи којима истичу уговори ће остати у екипи. Ово може бити и наручен текст Џонсовог агента да му дигне цену и улогу у Хапоелу, или наручен текст Звезде да изврши притисак на Кодија, или наручен текст неког тима који хоће да доведе Кодија којим алармира њега и његовог агента да му Звезда тражи замену... Постоји бар још 5-6 начина да се објасни где је корен овог обавештења, а ми га свакако не видимо. Отуд је и немогуће проценити је ли ово добра или лоша вест за нас. Ако би дошао да попуни једину рупу коју имамо — позицију резервног плејмејкера — онда мислим да је добро до одлично решење. Ако долази да замени Мекинтајера који је главни стуб наше игре онда је небулозно решење јер њих двојица не могу бити различитији. Лично сам и зачуђен да Кодију још увек није продужен уговор јер иако није најсавршенији играч мислим да је својим радом, трудом, посвећеношћу, доступношћу, комуникацијом са навијачима, саиграчима и потенцијалним појачањима, смиреношћу, пристојношћу и на крају крајева вероватно и (успешним) преузимањем веће улоге од оне која му се у старту пројектовала, заслужио да добије повишицу и прилику да настави започето. Неко пре неки дан помену године због којих не треба добити двогодишњи уговор као да нам није најспремнији играч у екипи који је за ове две сезоне пропустио округло нула евролигашких утакмица. Не треба ићи у бесконачност и нудити му три милиона које не мислим ни да он сам очекује, али одавно је требао бити појачан његов уговор и ударен темељ за будућност. Тренер га воли, навијачи га воле, он је пустио корене... А новом резервом нека се гледа да му сакријемо шут и растеретимо га онако како са Јагом нисмо успели, па да се тера даље. Овако се оставља простор за нагађања и фрљања информацијама што осим што је замарајуће је уједно и бесмислено јер закључке доносимо из претпоставки, а не чињеница. 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, alokin said: Sk javlja da smo u pregovorima sa Džonsom iz Hapoela. Opet dovodimo igrača sa Ostojinog spiska.
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Danas ne skidati Kodija, Batlera,Bolomboja pa i Monekea ako je nesto rovit.
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jones umesto Jaga bi bio fenomenalan potez. Bukvalno bih voleo da to bude jedina promena u ovom roku (Jago, Kenan, Davidovac, Motijunas i Plavsic (nadam se da se ne razmatra opcija kako je napredovao i kako moze da pomogne sledece godine) out, Jones in + da se produze Nwora, Bolomboj i Kodi). Pare koje bi se oslobodile od Kenana dati Nwori, pare koje smo dali za Motijunasa ove godine dati Bolomboju a pare koje vise necemo davati Gidraitisu dati Kodiju). 700k koje ide Davidovcu + ono sto ce klubovi dati za Jaga i Plavsica kada im ih budemo prosledili dati Jonesu i eto plana kako da se budzet nimalo ne poveca i da pritom imamo manje igraca na spisku (a opet dovoljno). CMM/Jones/Miljenovic Batler/Carter/Djurisic (mislim da je on ipak vise trojka doduse ali koristimo mi i Dobrica i Nworu kao dvojku tako da...) Nwora/Kalinic/Dobric Moneke/Semi Bolo/Izundu/Rivero Nije jos vreme za ovakve teme ali bih jako voleo da se ovako nesto desi a kontam da nije nemoguce (mada kod nas jeste gotovo nemoguce). 3
djenkoslav Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Forum posle poraza: Nulti dan - neverica, prisecanje na jos neke poraze, prozivanje trenera i igrača, u ovom periodu niko nije bezbedan Prvi dan - kreću svadje medju forumašima koje postaju pomalo lične, citira se ko je šta rekao u live temi; ko je šta rekao pre tri meseca, ostalima neprijatno Drugi dan - vade se digitroni, kalkulacije; mi imamo najbolji raspored, mooožda možemo do 8. mesta Četvrti dan - muk, nema nikog Peti dan - "VECERAS DOBIJAMO 100%"; "GAZIMO OVE" 1 1
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, m0k1 said: Jones umesto Jaga bi bio fenomenalan potez. Bukvalno bih voleo da to bude jedina promena u ovom roku (Jago, Kenan, Davidovac, Motijunas i Plavsic (nadam se da se ne razmatra opcija kako je napredovao i kako moze da pomogne sledece godine) out, Jones in + da se produze Nwora, Bolomboj i Kodi). Pare koje bi se oslobodile od Kenana dati Nwori, pare koje smo dali za Motijunasa ove godine dati Bolomboju a pare koje vise necemo davati Gidraitisu dati Kodiju). 700k koje ide Davidovcu + ono sto ce klubovi dati za Jaga i Plavsica kada im ih budemo prosledili dati Jonesu i eto plana kako da se budzet nimalo ne poveca i da pritom imamo manje igraca na spisku (a opet dovoljno). CMM/Jones/Miljenovic Batler/Carter/Djurisic (mislim da je on ipak vise trojka doduse ali koristimo mi i Dobrica i Nworu kao dvojku tako da...) Nwora/Kalinic/Dobric Moneke/Semi Bolo/Izundu/Rivero Nije jos vreme za ovakve teme ali bih jako voleo da se ovako nesto desi a kontam da nije nemoguce (mada kod nas jeste gotovo nemoguce). U najgorem slučaju ostajemo bez udarnih igrača u spoljnoj liniji...Kodi, Nwora, Batler... ja bi bio zadovoljan i da 2/3 ostanu...
perikle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dosadili ste i Bogu i narodu sa Nworom i Batlerom... Oni imaju nba out klauzule, euroleague nemaju. U nba nece sigurno da idu.
aleksa7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, perikle said: Dosadili ste i Bogu i narodu sa Nworom i Batlerom... Oni imaju nba out klauzule, euroleague nemaju. U nba nece sigurno da idu. Нвора и Звезда немају заједнички уговор за следећу сезону. 1
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam prosto ubedjen da Kodi ne ostaje,a koliko sam procitao i Čima to javno govori,kao voleo bi da ostane kod nas Kodi ali neka bira sta je najblkje za njega. Jbg,bas kad je proigrao pali
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Taki said: Danas ne skidati Kodija, Batlera,Bolomboja pa i Monekea ako je nesto rovit. Zbog cega to?
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Sokmeniki said: Zbog cega to? Kodija zbog iscjedjenosti, redovno igra 30+ min, Batlera jer ocigledno fizicki ne moze izdrzati, vidjeli smo na sta je licio protiv Barse, nije njemu minutaza dzaba dozirana, Monekea jer ima tih sitnih povreda bolje da odmori zaljeci, Bolomboja jer se vratio iz teske povrede a centara imamo, potrebniji nam je svjez u cetvrtak. Tebi ekipa nije izgledala umorno protiv Barse, mislis da nema potrebe da odmore, il si zaspao i tu utakmicu u prvih 2-3 min pa nisi to primjetio? A takmicarski igramo skroz nebitnu utakmicu, imamo igraca koji ih mogu zamijeniti, Montejunas, Davidovac, Miljenovic, Jago, Karte,Dobric.. ,eto prilike malo da se razigraju.
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Taki said: Kodija zbog iscjedjenosti, redovno igra 30+ min, Batlera jer ocigledno fizicki ne moze izdrzati, vidjeli smo na sta je licio protiv Barse, nije njemu minutaza dzaba dozirana, Monekea jer ima tih sitnih povreda bolje da odmori zaljeci, Bolomboja jer se vratio iz teske povrede a centara imamo, potrebniji nam je svjez u cetvrtak. Tebi ekipa nije izgledala umorno protiv Barse, mislis da nema potrebe da odmore, il si zaspao i tu utakmicu u prvih 2-3 min pa nisi to primjetio? A takmicarski igramo skroz nebitnu utakmicu, imamo igraca koji ih mogu zamijeniti, Montejunas, Davidovac, Miljenovic, Jago, Karte,Dobric.. ,eto prilike malo da se razigraju. Sve je to super ali bice malo neprijatno ako nas budu punili u nasoj kuci...
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, perikle said: Sve je to super ali bice malo neprijatno ako nas budu punili u nasoj kuci... Imamo valjda dovoljno igraca sada kad su svi zdravi da bar casno izgubimo, a ne vjerujem ni da ce se Dubai toliko trositi
wing Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bilo bi razumno da večeras Kodi, Nwora i Čima odigraju po 15-ak minuta...max. Sva trojica umeju da zaglavinjaju u rizičan fizički hasl. Kodija sam protiv Barse prvi put video pregrejanog kako guta vazduh na prekidu. KP igra protiv Bosne koju su u prvom duelu tresnuli 40 razlike a Dubai pobedom ostaje na prvom mestu zbog medjusobnog skora i verovatno neće ništa kalkulisati. Edited 1 hour ago by wing
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, m0k1 said: CMM/Jones/Miljenovic Batler/Carter/Djurisic Nwora/Kalinic/Dobric Moneke/Semi Bolo/Izundu/Rivero Nista dodati i oduzeti.
Recommended Posts