pilif88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nama je raspored bukvalno takav da mozemo dobiti sve do kraja (vec smo imali dve velike serije pobeda), a mozemo i izgubiti bilo koju do kraja. Zato treba ići utakmicu po utakmicu. U dobroj smo formi, fizički dobro stojimo, ako odigramo kao protiv Panate imamo dobre šanse u svakoj. Utakmica sa PAO: PAO nas je resio na cist individualni kvalitet Nan-a i NHDa i tu je kraj sve priče... Jeste da smo se pogubili ali su i oni pogodili svašta, tako da kako su nas dobili tako mogu bilo koju ekip u EL. Ako treba za nečim da žalimo to je Bayern, al..... za prosutim mlekom ne vredi plakati Edited 5 hours ago by pilif88 5
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Вујке said: Имали смо +12 дословно 59 секунди пре краја треће четвртине. То није занемарљива предност, без обзира што се преокрети у савременој кошарци дешавају чешће него раније. Моја поента је била да смо се у тренуцима кад је требало да преломимо меч стегли и чекали да они сами себе победе, а они су осетили тај страх и прегазили нас. Нисмо имали никакву идеју како да играмо, нити је неко хтео да преузме одговорност, осим евентуално Батлера, али њега су баш због тога удвајали. Ja mislim da to jeste zanemarljiva prednost u tom delu utakmice, naročito ako se uzme činjenica da smo igrali protiv PAO u Atini. Znamo da je to napadački izuzetna ekipa koja je u stanju da tu prednost stigne za 2-3 minuta čak i protiv kvalitetnijih ekipa od naše, pogotovo na domaćem terenu. Ne mislim da smo se u napadu stegli, jednostanvo protivnik nam nije dozvolio više dok su oni u napadu sve pogađali, imali su 6/11 za tri u poslednjoj četvrtini, nije baš da smo se mi puno pitali. Pre toga su krajem treće četvrtine za minut bukvalno prepolovili tu našu prednostod 12 poena. 1
LevonKendal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sinoc protiv Dubajia, Nunn i Hayes-Davis su direktno igrali 1 na 1 posljednje tri minute utakmice. Rezultat toga: 24 poena, 1 neiskoriscen napad. Protiv nas su pogadjali i ostali, jos smo igrali u Atini, gdje PAO gazi cetvrtu cetvrtinu. Budemo li veceras igrali citavu utakmicu, kao protiv zeceva tri cetvrtine, dobijamo 15+. 4
Taki Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Najbitnije da na pocetku napravimo razliku da oni sto prije odustanu od utakmice, koliko sam procitao i trener njihov je napomenuo da ce kombinovati, dozirati minutazu,da imaju vaznu utakmicu za vikend u ligi, dosta povredjenih, rovitih igraca i jos Hapuel poslije nas.
szsd21 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baskonija bez Diopa, Howarda, Joksimovića, Kurucsa i Sedekerskisa..Radzevičius igra....
LevonKendal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Od Diopa imaju svakako bolje petice, te nije faktor kao npr neigranje Kurucsa ili Howarda. Najbolji i najvazniji igraci ce im biti na parketu, TLC, Omoruyi, Diakite, Forrest, Simmons, Spagnolo, a svi kreiraju osim Diakitea. Dakle odbrana i samo odbrana 1
The_Big_S Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Gudura said: Kad si 6. sigurno si u P0, kad si 7. ili 8. bas i nisi, tako da je situacija sasvim jasna, da, bolje je biti 6. Na stranu to sto mi se cini da je taj cilj slabo dostizan, osim ako ne dobijemo 5 za redom. Sa 4 dobijene izvesno da cemo morati u PI, ali makar sa prednoscu domaceg terena. Sa 3, svakakavi scenariji su moguci, pa cak i da nam visi PI. Da ne duzim dalje... Ne bih da sirim paniku, ali ovo veceras MORA da se dobije😆 Nisi me možda razumeo. Mislio sam da budemo 7. Ili 8. nakon play in-a..
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Treba mi jedna rutinska pobeda od 7-12 poena, da se sačuvaju malo živci za Barsu.. 2
berti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 razlike na 3-4 minuta do kraja je kao neki garant mirne zavrsnice
Issey Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oni su rasterećeni... ako krenu da pogađaju a mi uđemo u nervozu kao protiv Bajerna, sve je moguće... ne bih ja pravio ražanj još...
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Moramo pre svega fizikalno da uđemo jer je Baskonija jedna od mekših ekipa u EL, koja uglavnom igra pucačku košarku pa ako prođe - prođe. Fizikalijama ne mogu da nam pariraju. 5
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Moramo pre svega fizikalno da uđemo jer je Baskonija jedna od mekših ekipa u EL, koja uglavnom igra pucačku košarku pa ako prođe - prođe. Fizikalijama ne mogu da nam pariraju. Tako je. Ovi spadaju u grupu ekipa koje mozemo da sameljemo sa 10 minuta one nase "zmija davi zabu" kosarke, samo je vazno da u tu sekvencu udjemo sa malim rezultatakim plusem, a ne minusem. Dakle, ne dati im da se osecaju komforno i da se raspucaju, imamo dovoljno sirine da ih lepo premlatimo i saljemo na liniju penala, na sve to je odnos 3 na 1 u centrima, sto mlra da se iskoristi. Omuri da se maksimalno optereti i utera u faulove, sto preko bekova, sto preko Rivera, tako cemo i do skokova dolaziti lakse a i manje cemo zavisiti od suta. 2
Recommended Posts