Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Slažem se da Izundu ima mesta kao back up u EL i da će biti vrlo zainteresovanih za njega, možda ga neko čak i pojuri kao startnu opciju. Za Yaga letos nije bilo zainteresovanih ali leto pre toga jeste i zato smo mu tada i pojačali ugovor i tad je taj potez dočekan 50-50, nije percipiran kao totalna nebuloza jer je onu prvu sezonu odigrao dosta dobro pa i bio jedan od zaslužnijih za ABA titulu. Ne mislim ni da Izundu može mnogo bolje od ovog sad, čovek ima 30 godina već. Poenta je da bi meni bilo ok da ga zadržimo, al da svakako ne treba da ga preplatimo i da bih ga pustio da odšeta ako neko ponudi "starterske" pare za njega. 8
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod Izundua se vidi da moze jako puno da napreduje. Ulazi u prajm godine i vec se vidi ogroman skok u njegovoj igri u odnosu na pocetak sezone. THT-a je pojeo na iskakanjima. Covek na tviteru je napravio dobru analizu tekme, msm da se Toni zove. Ne vidim poentu pricanja o novcu, dobice koliko zasluzuje. Svakako bi pre ulozio u njega nego u nekog bookera, neeba itd itd 1
GameChanger Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 39 minutes ago, liv7 said: Nwori istice ugovor,malo se Zvezda tu pita.Izundu ima ugovor i za dogodine,ne nuditi mu novi pre nove godine,poredjenje sa Jagom ne stoji,ima kvalitet za bek-ap centra u Evroligi.Jedino sto mozda boli kod ovog poraza je pristup utakmici igraca koji imaju malu minutazu u Evroligi,pre svega "donace osnove"...Zao mi je sto oni koji ih placaju,nece izvuci pouku iz ovakvih utakmica. Steta sto Nvori niko nece objasniti da ce mu se tesko desiti da u dva tima zaredom ima ovako konfornu ulogu i okruzenje, govorim cisto kosarkaski. Sa jedne strane okruzen je atletski mocnim igracima koji riljaju u odbrani i na skoku i time ga pokrivaju, a sa druge ima pg-eve koji nisu pointfirst igraci, pa time mu ne fali lopti u napadu. Na sve to je ekipa rezultatski konkurentna, ima navijacku bazu i moderno orijentisanog trenera koji mu je nasao zicu. Bukvalno ne vidim klub u kome ce mu se pola ovih stvari poklopiti, kad vec nije u Efesu. Naravno, on ce ko i svaki Amer otici za najvecom ponudom, pa ako zasere i obori sebi akcije pred naredni ugovor, jebiga, radice vadilica. Najpametnije i za nas i za njega je da on ostane ovde, ali avaj, bice tesko. 1
Čočo Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Bas komentarišem sa drustvom u Areni kad smo igrali protiv Fenera kako od svih trenutnih u rosteru nekako bi mi najmanje teško palo da on ne ostane. Previše je nevidljiv u odbrani da bi napadom nadomestio sve to. Nema kod njega sredine a to ne volim. Mislim da bi za sledeću sezonu mogli da nadjemo korisnijeg igrača za tim umesto njega. Neka bude taj novi manje rasan u napadu a jači i motivisaniji za odbranu i ta zlatna sredina uz ostanak Batlera bi bila sasvim dovoljna da ovaj tim bude nadogradjen i bolji. Edited 9 minutes ago by Čočo 1
Recommended Posts