Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Čočo said:

Sad sam sve pretražio jer i ja hoću da čujem i vidim. Nema nigde za sada. 

Islo u pauzi izmedju 3. i 4. cetvrtine, ako se ne varam.

• Like 1
Posted
2 hours ago, NikadProtivKaline said:

ne znam da li je u istoriji kkcz bio igrac o koga se publika vise ogresila

filip-covic-2-830x0.jpg

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted (edited)
3 hours ago, Creed Bratton said:

Odlicna analiza nase defanzive i naravno da nam se nije posrecilo sto je THT lose sutirao kao sto se pominje vec je nateran na teske suteve.

Човек који се стварно разуме у кошарку је направио маестралну видео анализу и закључио да је директно Сашина тактика и припрема утакмице преломила меч против Фенера на нашу страну. Чекамо да дежурни критичари са форума напишу једнако квалитетну анализу о томе да Саша нема појма... Делује ми да ћемо се начекати, и да се њихове објаве своде на емотивне реакције и аматерске коментаре. 

Не треба идеализовати тренера, никада, али притисак под којим целе сезоне ради Саша Обрадовић просто није нормалан. Део људи уопште није рационалан кад је коментарисање његовог рада у питању. Вероватно због тога што играчки имамо квалитетнији тим него што смо икада имали, али не виде да сама Евролига никада није била уједначенија и квалитетнија. Једноставно се подигао квалитет целе лиге.

Да не говоримо о томе да се тимови који су објективно играчки квалитетнији од нас налазе испод нас на табели (Пао, Монако, Барса, па чак и Дубаи који има скупљи ростер и већи буџет).

На крају, о Сашином раду ће говорити резултати. Уколико утакмице попут Бајерна наставе да се понављају, Звезда свакако неће ући у плејоф. У том случају ће легитимно моћи да се говори о његовом делу кривице. 

Edited by Вујке
  • Like 3