BojanaCZV Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je prva velika pobeda posle ne znam koliko godina, a da je došla kada kreće najbitnije i to protiv kakve ekipe. Prošle godine, a i svake iole konkurente sezone, za ono na šta smo ciljali kao klub, ovakve utakmice smo gubili u ovom delu sezone. Nekada je to bilo ubedljivo, a nekada na loptu dve. Ja kao i svake sezone verujem. Ocekuje nas velika borba do kraja i nadam se da ce ovo proleće konačno biti naše. Zvezda! 20 2 1
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Dzo23 said: Odlično suđenje i danas a i protiv Bajerna. Očekujem zato masakr u Oaki. Biće jako ružno i neprijatno. To je 100%. Primetio sam da kad god nam sudi Garsija, a on zbog iskustva uglavnom bude glavni sudija, suđenje bude odlično. Desi se da bude neka greška, što je sasvim normalno, ali nema tendencije i krađe. 2
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, Knipex said: Primetio sam da kad god nam sudi Garsija, a on zbog iskustva uglavnom bude glavni sudija, suđenje bude odlično. Desi se da bude neka greška, što je sasvim normalno, ali nema tendencije i krađe. Difallah je, opet, sudio jako loše. 5
Vitalic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Od ove ekipe očekujem samo da zadrži ovaj voljni momenat i hustle do kraja pa dokle se stigne. Bukvalno me ne zanimaju pozicije na kojima možemo da budemo, ovo želim da gledam dan/noć. E sad, ako bi još mogao da budem bezobrazan da tražim izbegavanje nworinih cirkus šuteva iz ćoška i monekeovih trojki iz stepback-a / side-a, bombona. Opet, ako tako mora,ko sam ja da sudim. Kapa dole momci.
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jes lepo jutro cigani ,jos kad spustis sampiona evrope na 73 poena ,milina jedna. 3
BB7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Одлична наша утакмица, присетила је на онај почетак Сашин, где су рударили све живо и гинули једни за друге. Свака част момцима. Победити првака Европе са 5-21 шутем за 3 је за поштовање, а ми смо имали неколико таквих утакмица ове сезоне. Где шут није упао, али смо нашли начине да дођемо до победе. Такве утакмице обично губиш, ми смо их и губили, били нервозни. Синоћ смо били прави. Монеке нас је одржао у првом полувремену да не оде то на двоцифрену предност. Чак и када је ишло лоше и низбрдо у неком моменту у 2. четвртини момци су покушали да остану ”у утакмици”. Требају нам Џеред и Џордан. Синоћ су имали 10-30 из игре. Чак и Џеред има лоше шутерске бројке за 3 у последњих 4,5 утакмица, Макаби 2-8, Олимпијакос 1-7, Бајерн 2-6, синоћ 0-3... 5-24 укупно, да не би Ефеса... Сад 3 тешка гостовања, да видимо колико и шта ту можемо извући. За гостовања и брејкове, треба мало и неки шутић да упадне. 5
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo sinoc je bilo finale pre finala ili najava finala. Ne zamerite matorom Ganferu na ovom jutarnjem optimizmu.🏀⚪️🔴 2 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Bio sam ubeđen da ih dobijamo, nema potrebe za toliki pesimizam medju vama nakon jednog poraza i da to bude smak sveta, a nije da nismo pravili čuda. Život je lepši kad veruješ, a ljudi u hali su verovali. Debelo zakasnili zbog gužve na autokomandi, ušli tik pred meč na navijačkoj tribini. Tamo svakako ne vidiš mnogo košarke, a kad uđeš među poslednjima tek.. nisam ispratio kako je odigrao Karter ta 3 ipo minuta? Bilo bi mnogo znacajno ako bi bio spreman za nadam se plej of seriju. Ima dosta vremena do tada i da se top fizički spremi za nekih 8-12 minuta. Navijanje, igra, vođenje utakmice.. užasno u 1. Poluvremenu! Drugo poluvreme je bila totalno drugačija energija i stav (prednjačio Moneke) da nisu bolji od nas i da ćemo ih pregaziti, čak i na onih -4! Kad je bio time - out nekih 5. minuta pred kraj meča , meni je srce bilo prepuno jer je cela “Arena” iz petnih žila otpevala čuveniBajagin hit, ali u pravom trenutku. “ Daj mi snage i hrabrosti , što ne može niko MOŽEŠ TI! “ Edited 1 hour ago by Petkovic Miroslav97 1
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karter je ponovo zaigrao, vidi se odusustvovanje ali raduje da je odbranu igrao sasvim pristojno pre svega zbog brzih nogu. Šteta što upada baš kad je svaka utakmica bitna ali pokazaće on da je pravi,zna košarke to se vidi iz svakog pokreta. 7 1
Teleći sač Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Velika pobeda, jos i valorizovana tim zeljenim sestim mestom, na kome se nismo nalazili ni posle one serije pobeda, ali eto nas tu nakon nekoliko neocekivanih - vise losih nego dobrih - rezultata. Namerno kazem neocekivanih, jer je i sama EL sezona nepredvidiva, a mi kao da smo personifikacija toga - mozemo da pobedimo svakog iz vrha, ali isto tako mozemo i da izgubimo. Ima jos puno do plejofa, bukvalno 3 kola pred kraj ce biti zestoka klanica, ali da mi nekako sacuvamo sesto mesto kad smo vec tu zaseli, pa se za posle stvarno ne bojim. Nece biti lako onome ko bude morao da igra sa nama. Jeste ovo tim sa odredjenim nedostacima, fali nam taj drugi organizator kao lebac, od iso kosarke i spanskog pnr zivimo i umiremo, umemo da upadnemo u divljinu, ali vidi se da je momcima stalo, da su dobra grupa, da ima timske hemije, da cene publiku i da se trude da joj vrate najbolje sto mogu - nekad je to dovoljno za pobedu, nekad nije, ali sve je to sport. Idemo dalje, svaka sledeca utakmica je finale.
Piksi Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 10 hours ago, Chaos Is Me said: Kakav je Codi konan. Levo jaje bi dao Barcokas da ga ima. Barcokas nema levo jaje?
Recommended Posts