Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, perikle said:

Iskreno, ovako sad ultra hladne glave, ne znam zasto se ljudi ljute na Sasu zbog Bajerna... Igrali smo totalno isto kao i protiv Monaka, Virtusa, Milana itd itd. jednostavno lopta nije htela u kos. Po svim statistickim kolonama smo bili bolji osim procenata suta koji su bili iz izgradjenih pozicija. Prekidamo niz turaka.

Ja sam bio poprilicno razocaran porazom, ne ljut ili besan, samo razocaran.

Svestan sam bio i tokom meca da smo promasili gomilu bas otvorenih suteva.

Ali kada sam sutradan pogledao statistiku ostao sam u soku da mi imamo veci index, vise skokova i sistencija, manje izgubljenih (samo 8 ?!).

Definitivno je nas los sut prelomio, uz par ofanzivnih skokova Bajerna u 4/4.

• Like 2
Posted

Мени је нормално да су људи љути и разочарани. Јбг играш кући против екипе која одавно нема резултатски значај и која је се опростила од ЕЛ и игра за престиж. Док ми желимо историјску сезону са брутално јаком и скупом екипом. Наравно кола се увијек ломе на тренеру данас.. 

Posted

Nama će epilog sezone odrediti Nwora i Butler. Saša se jednostavno opredelio za košarku gde njih dvojica imaju ogromnu slobodu u napadu i mogu da opale i nogom ako požele. Butler se pri tome trudi u odbrani ali je ipak minus na toj strani, dok Nworu odbrana praktično ne zanima, posebno ako ne može da udari neku blokadu, ukrade loptu ili uzme defanzivni skok. Obojica su opaki strelci, da se razumemo, ali jedan je previše nonšalantan, a drugi do dana današnjeg nije naučio da razlikuje dobar od lošeg šuta, tako da nam ostaje da se molimo da će im šutevi upadati.