Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Moja baba je imala obicaj uvek kad kazem nesto da moram da me ispravi da kaze trebas. Tako i ovde ne moramo mi nista vec trebamo. Ovaj post me podseti na ovo, bez uvrede. 😁 https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fyoutu.be%2FXcyer_c_ySQ&e=AT7AH1U9eP4EomKi_WJKNyK-SUnww18kYuqD_rv7FuA5VmvNuSXM3pGAv6LrgitxU7KadKbpjVyL-STGI0ZPUBVwSa7kMEgJwrAltaf1XZVANUvpMwm9SmGlhGJJ-mXIkcpyGrfy1I0F
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovaj EL raspored sa odloženim utakmicama kao da je pravio Nebojša Čović da zadnje kolo igraju Zvezda i FMP. 1
Sector Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago E da je samo to, od početka su usrali takmičenje jer ne smiju da ih izbace. Mislim nisu oni krivi, kao što nisu ni ruski klubovi ali ovako nije regularno da se igra. 1
wing Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ringišpil, pola-žena pola-zmia, zid smrti i onaj sa klakerom iz limenog korita. Edited 8 hours ago by wing
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Voleo bih da izbegnemo minu zvana Nikola Vučević. Preko glave mi je tih ogromnih Zvezdaša koji dolaze da ostvare san u 36,7 godini ( Arnautović, Teodosić, Marković..) 2
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 14 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Voleo bih da izbegnemo minu zvana Nikola Vučević. Preko glave mi je tih ogromnih Zvezdaša koji dolaze da ostvare san u 36,7 godini ( Arnautović, Teodosić, Marković..) Prvo, Pefi Marković je sasvim korektno priveo karijeru kraju kod nas. Teo je igrao sezonu predugo. Drugo, mislim da je Nikola korektan lik i da ne bi bio u nekom Pero Antić fazonu ako bi došao. To jest, ako ne može/ne želi da odigra na pristojnom nivou siguran sam da neće ni da dolazi. 8
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pefi je dao više od 100% , hvala mu pogotovo za zavrsnicu sezone i čuveno “Ne mogu više da zadržim bol” 😎 Ipak, partije u EL su bile loše, katastrofalne. Teo je majstor košarke, voleo sam da ga gledam kod nas zbog magije koje poseduje, ali brate.. Mogao je Zvezdi više da da, a dao je mnogo više Virtusu. Pero koji je birao utakmice, nešto slično što sad radi Marko u fudbalu.. Jedan je Nikola Kalinić koji se vratio u jednom preteškom periodu u najboljim godinama, Rakočević je isto dobar primer kad je bio tu 04 , pa onda i na kraju karijere kad smo igrali EC i igrao sa ćopavom nogom plej - of seriju.. To su igrači za poštovanje. 2
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da su ti igrači mogli da budu u NBA do 36. godine, bili bi tamo do 36. godine. 6
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Vučević je još uvek upotrebljiv igrač na NBA nivou, sigurno će tamo i završiti karijeru. Edited 6 hours ago by Урош19 1
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 29 minutes ago, Dropkick Murphys said: Da su ti igrači mogli da budu u NBA do 36. godine, bili bi tamo do 36. godine. Slažem se, ali da je toliko silno želeo u Zvezdu mogao je tokom lokauta da ispuni sebi san. Hoću da kažem da mi je pun kurac tih zvezdaša na samom zalasku karijere. 2
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Slažem se, ali da je toliko silno želeo u Zvezdu mogao je tokom lokauta da ispuni sebi san. Hoću da kažem da mi je pun kurac tih zvezdaša na samom zalasku karijere. Pa nisu oni krivi koliko uprava koja ih na kraju i potpiše i da neku nenormalnu platu. Razumem populistički potez, verovatno će se prodati i više sezonskih, malo će i šop da proradi, pregledi, lajkovi, komentari na društvenim mrežama... Isto i za ove druge (NBA) veterane. Ako si već uzeo silne milione, dođi ovde za neke "smešne" pare, odigraju sezonu u klubu za koji navijaš i ispuniš sebi taj neki san. Plus bi te i navijači voleli a i sigurno može i dalje da doprinese, makar tu jednu sezonu i da pomogne nekom novom klincu sa iskustvom koje donosiš, ko zna, možda i neka ulogu u klubu ako je za. Samo bih voleo da se izbegnu ti igrači koji više ne mogu ali će ipak doći za višemilionski ugovor i samo odraditi sezonu. Kažeš da nećeš, nisi na 100% i kraj. Ali jbg, ima i do naše uprave malo. 1
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Može Vučević da potpiše još jedan ugovor u NBA, ali će biti rezervista. Nešto tipa Horford. Puni 36 u oktobru. Može bar još 2 sezone izgurati.
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bajern je ekipa koja ima glavu i rep, prava su old skul ekipica koja igra vrlo korektno pod jednom old skul glavom - velikim Karijem. Cak i kada si nominalno jaci, da bi pobedio takve ekipe moras da ispostujes skauting, da znas sta napadas i kako branis. Udjes li u oruk sistem vrlo lako mozes da najebes, uletis u protivnikov ritam i dok se okrenes - blizi se kraj utakmice a posao nije resen. Zbog toga je vazno da shvatimo protivnika ozbiljno i ne damo mu sansu da se razmase, da iskoristimo fizicku prednost i da je naplatimo kroz lake poene i siguran skok. Ocekujem dosta od Kodija i Monekea, kao i standardnih Nvore i Batlera. Kartera ne vidim na parketu, ali vidim obsta i 8 trojki. Ako ih i ubaci, nek bude u prvom poluvremenu, lakse cemo preziveti. Srecno momci! 3
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Sector said: Al ga trolujete braćo sa Vučevićem. Al zamisli taj bbiq pod košem. On i Deda. Spoiler Za 2,3 sezone. 1
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, GameChanger said: Bajern je ekipa koja ima glavu i rep, prava su old skul ekipica koja igra vrlo korektno pod jednom old skul glavom - velikim Karijem. Cak i kada si nominalno jaci, da bi pobedio takve ekipe moras da ispostujes skauting, da znas sta napadas i kako branis. Udjes li u oruk sistem vrlo lako mozes da najebes, uletis u protivnikov ritam i dok se okrenes - blizi se kraj utakmice a posao nije resen. Zbog toga je vazno da shvatimo protivnika ozbiljno i ne damo mu sansu da se razmase, da iskoristimo fizicku prednost i da je naplatimo kroz lake poene i siguran skok. Ocekujem dosta od Kodija i Monekea, kao i standardnih Nvore i Batlera. Kartera ne vidim na parketu, ali vidim obsta i 8 trojki. Ako ih i ubaci, nek bude u prvom poluvremenu, lakse cemo preziveti. Srecno momci! Karter je poslednji meč odigrao protiv Fenera, možda se vrati baš protiv njih? Jago ima 9 života. I kad se Karter vrati, nekako će se naći minuti za njega.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Nini3112 said: Dobijamo li braco? Po guzici.
Born Ready Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Po mom mišljenju se previše ovde oprezno komentarišu ovakvi mečevi. Stalno neki strah, kao da čitaš izjavu glavnog trenera pred utakmicu a ne forum. Posle se čude ljudi što se u hali konstantno oseća negativni naboj i tenzija. Sve je moguće u ovoj EL ali uz ozbiljan pristup nema ovaj Bajern ni formu ni kvalitet da nas ugrozi u Areni. Samo bez potcenjivanja kao protiv Makabija i nalupaćemo ih.
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ekipa koja se boji Bajerna ne zaslužuje top10 kamoli top6, Zvezda je daleko bolja i kvalitetnija ekipa i ovo ce biti veceras rutiniranje. Edited 2 hours ago by ZvezdaBL
Obi-Wan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Obst lagan na zagrevanju ko nikad, ide večeras 25+ Jago se zagreva u Mateusovom (golmanskom dresu) 😄
Recommended Posts