harmonajzer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ta bratska navijačka pesma Zvezda/Olimpijakos nije loša, očigledno je da ima dobar prijem u celoj Areni. Ono što meni smeta je redosled strofa, pa je ono 'Olimpijakos' na kraju apsolutni vrhunac navijanja. Ok, pretpostavljam da su je Grci osmislili, ali mogli bi ovi naši da promene redosled i da ono 'Zvezda šampion ide na kraju. 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, BB7 said: Играмо девет утакмица, а не девет финала. Притисак против Ефеса је био неподношљив. Кроз целу утакмицу као да се чека крај и да се победи. Нема подршке, нема ничега. Ни у једном моменту се хала није затресла, тако да кажем. Било је мучно. Код неких убачених кошева, осећај као да пада камен са срца. За мене то не треба тако да буде. Екипа игра стварно добро. Неке утакмице јесу несрећно изгубљене, али то је спорт. Само подршка, па шта буде. Meni ovo isto smeta i mislim da je problem sto ljudi iako generalno ocekuju pobedu 90% hale strepi od poraza. Dosta puta sam bio na utakmicama gde se u vazduhu oseca nervoza sa tribina i to su uglavnom ovakve utakmice protiv timova iz donjeg dela tabele gde pobedom ne dobijas nista spec (ocekivano) dok je poraz apokalipsa. Ovo se neko vreme nece promeniti dok ne pocnemo lagano da dobijamo meceve u kojima smo favoriti al ono sto je veci problem je sto ne mozemo da napunimo halu u ovakvim mecevima. 1
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, harmonajzer said: Ta bratska navijačka pesma Zvezda/Olimpijakos nije loša, očigledno je da ima dobar prijem u celoj Areni. Ono što meni smeta je redosled strofa, pa je ono 'Olimpijakos' na kraju apsolutni vrhunac navijanja. Ok, pretpostavljam da su je Grci osmislili, ali mogli bi ovi naši da promene redosled i da ono 'Zvezda šampion ide na kraju. Nisu je Grci osmislili, originalno je "svi na stadion" umesto "Olimpijakos", ima 6-7 godina kako se ta verzija pevala na Severu, al' taj deo nije ni blizu ovoliko grmeo jer realno i nije bio baš pevljiv.
Recommended Posts