Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Odbranu smo odigrali sa Davidovcem na 5,mnogi sad mogu vidjeti zasto je Odzelej onoliko guran na 5 a Izundu sjedio na klupi.. 

Posted

Kapa dole Kalinariju za hasl nakon svih ovih godina, opet nas je on povukao kad stvari nisu isle kako treba.Kodi i Izundu odlicni, Miljenovic koristan u oba pravca.Plavsara je tragican, ocigledno momak ima neku tesku blokadu u glavi kad kroci na teren ali izdrazacemo jos par minuta u finalu i to je to od njega sto se tice ove sezone.

• Like 13
Posted

Odmorili smo Batlera i Izundua, uz dan više imamo i jače od pola dana vremena za odmor i pripremu za sutrašnji meč. 
Inače, čovek koji je odlučio da mu Plavšić bude “osigurač” pre Luke Mitrovića treba zabranito bilo kakve košarkaške odluke. 

• Like 2
Posted

Izundu baš radi glupe faulove. Ne znam još na koga ćemo u finalu ali trebalo bi malo više koncentracije sa njegove strane u postavljanju blokova. Ne možemo si priuštiti te stvari u finalu jer u protivnom smo ga nadrljali sa Plavšićem na petici. Naprosto neverovatno koliko taj momak može doneti loših odluka u kratko vreme.

• Like 1
Posted (edited)

Velika pobeda! Ne zanima me što je protivnik (barem po rejtingu i strukturi) slabiji, ali onaj kraj 3/4 i 4/4, borba, kidanje, radovanje klupe, energija...Kao da gledam Zokija Radovića, Obradovića(kao igrača), Karadžića(kao igrača), Dženkinsa i slične careve koji su nosili naš dres a publiku bacali u trans. Ne Batlerovskom ili M.Vilijamskom npr, nego Kalina/srce na teren, igrom. Bravo!

Edited by Miloš 52
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Tuzno na sta lici Plavsa, nije on ovakav bio

Zato cenim Simonovica koji je video da je kkcz krupan zalogaj i trazio da ode

On ima i višak zelje da se pokaže, što dodatno utiče na njegove odluke na terenu. 

Posted
8 minutes ago, crni96 said:

Znao sam da će nam komšije pobjeći 🤔

Pazi sta pricas, mozda komsije isto naprave seriju 22-0:default_coffee: