Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)
50 minutes ago, Nellthe said:

Negdje i realna slika prema trenutnoj tabeli.

Valesnija i Zalgiris igraju bolje nego sto im timovi i zvuče na papiru.

Efes se raspao zbog povreda. Dubai sad hvata zalet ali isto su ih povrede osakatile i prva im je sezone u EL. 

I partizan naravno, tu svi znamo.

Nije mi bas za Monako jasno kako imaju manji budžet od nas sve sa Jamesom, Miroticem, Theisom etc..

Zbog poreza. Ovo su budzeti kad se odbije porez na plate igraca... Ako je verovati tviteru.

Mada sam bio ubedjen da je porez tamo minimalan.

Edited by Ebuka
  • Like 1
Posted
17 minutes ago, 3x3cz said:

Komsije su zrele za 15+ 

Prvo da mi Spartak dobijemo,nisam nešto optimista,ova ekipa će imati problema u odbrani,treba nam perfektan napad da dobijemo Spartak a i potencijalno Partizan u finalu.

Posted

po svemu sudeći nas čeka danas težak meč sa Spartakom. Obrana nije bila dobra kontra Borca a Spartak je potentnija ekipa od njih. Napadački ćemo nadam se biti na nivou ali obrana je ono šta me brine za danas. Puno bi značilo i da Plavšić odigra sličan meč kao protiv Borca .

• Like 1
Posted (edited)

Moj kum grobar koji ,,gleda Zvezdu, što mora, samo u derbiju,, sinoć u kafiću analizira ortacima našu igru protiv Borca i ne vidi da stojim iza njega, u najmanju ruku zapanjen ,,Kume...?,,.

,,...ma bacim pogled kad igra Batler.,,.

Edited by wing
  • Ha-ha 6
Posted

Spartak - bez imalo sprdnje najteži protivnik KKCZ u poslednje dvije godine. Dolaze nam u full sastavu sa formalno 6 stranaca u timu, od čega trojica iz regiona. 

Za očekivati je da nas ubiju Drobnjak i Nikolić sa suludim trojkama i da im se priključe Momirov i Cerovina sa trojkama iz auta i sa jedne noge. 

Krajnje nezgodna utakmica. Ne znam šta možemo očekivati. 

U svakom slučaju, ako osvajanje KRK znači ponovo pad u igri kao i svake godine do sada, možda nam to i ne treba. 

Dajte nam plej of!

Posted
9 minutes ago, Erik Kartmen said:

Spartak - bez imalo sprdnje najteži protivnik KKCZ u poslednje dvije godine. Dolaze nam u full sastavu sa formalno 6 stranaca u timu, od čega trojica iz regiona. 

Za očekivati je da nas ubiju Drobnjak i Nikolić sa suludim trojkama i da im se priključe Momirov i Cerovina sa trojkama iz auta i sa jedne noge. 

Krajnje nezgodna utakmica. Ne znam šta možemo očekivati. 

U svakom slučaju, ako osvajanje KRK znači ponovo pad u igri kao i svake godine do sada, možda nam to i ne treba. 

Dajte nam plej of!

Ne igraju prvi centar Tomson i Cerovina.

• Like 1
Posted
49 minutes ago, Erik Kartmen said:

Dobro je da nema Cerovine... Zvezda ga baš motiviše 😁

Ali zato je tu Momirov koji jedino protiv Zvezde prebaci 5p

Posted
8 minutes ago, Don Dusko said:

Ali redakcija 92 kako je bila u ekstazi kad je Spartak otisao na +7 a kad je Zvezda preokrenula samo ono naslovi reda radi.

Odavno ne ulazim na domace portale.

Samo ovde, tviter i insta. To su mi izvori informacija.

Napravio sam solidan filter, tako da sam batalio s tim neobjektivnim, klikbejt, senzacionalističkim smećem. 

Što se tiče utakmice....Kraj 3/4 i 4/4. Ono naše...🤷

Protiv Partizana će nam trebati od starta takav angažman. 

• Like 2