Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, durantula35 said:

viagogo bas ima lose komentare, ima evroliga neku platformu za resale ali mi resili da kupimo sutra za svaki slucaj

Kako ide kupovina? Ja usao 15 minuta posle pocetka prodaje i bacio me u red dug ceo sat :classic_biggrin:

Posted
6 minutes ago, djura.net said:

Kako ide kupovina? Ja usao 15 minuta posle pocetka prodaje i bacio me u red dug ceo sat :classic_biggrin:

Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔

Posted
3 minutes ago, aleksa7 said:

Ја имао четири карте у корпи, попуним податке и кликнем order & pay и изађе ми нотификација: product out of stock. Јебали маму себи како могу нестати све карте ако четири стоје код мене у корпи јер сам их одмах узео...?! 😔

Kradu iz korpe :/

Dakle ja dzaba stojim u ovom digitalnom redu jer su sve  karte koje su pustene danas ocigledno otisle.

• Like 1
Posted
16 minutes ago, djura.net said:

Od 9:15 cekao na sajtu , u 10:00 me samo ubacili u red i estimated time preko sat vremena…

12 minutes ago, aleksa7 said:

Koje si hteo?

• Like 1
Posted
4 minutes ago, durantula35 said:

Koje si hteo?

Једине које су биле доступне су за Lower Bowl сектор ако се добро сећам... не знам, сад сам попиздео па можда и заборавио. Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети.

Posted
5 minutes ago, aleksa7 said:

Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети.

Za oba dana, odnosno polufinale i finale?

• Like 1
Posted
24 minutes ago, aleksa7 said:

Ovo je baš bezveze, praksa je da se te karte rezervišu i omoguće ti da platiš u roku od 10 minuta. Ako to tek tako može da nestane, jebo ja takvu prodaju.

• Like 2
Posted
12 minutes ago, aleksa7 said:

Једине које су биле доступне су за Lower Bowl сектор ако се добро сећам... не знам, сад сам попиздео па можда и заборавио. Цена је била 525 евра за те које сам хтео узети.

Cudi me da si uopste uspeo da udjes, meni i dalje stoji preko sat vremena estimated time a od 9:15 sam tamo i cekam… Znaci da se ne nadamo uopste, mi hteli ove od 600 eura

Rasprodate karte za 5 minuta evo izbacili zvanicnu vest😡

Posted
On 2/9/2026 at 8:41 PM, Smrtokapa said:

U pravu si, trebalo bi da pišemo o utakmici protiv Makabija Mege još jedno tri nedelje.

Posted
1 hour ago, Estrella Roja said:

Ne znam ko će od naših stranaca igrati na kupu ali znam da će Jago biti MVP

Šalu na stranu, i ja sam ubedjen da on ide sigurno.. ostala trojica su upitna.

Da nam je Dr.Ćoki tu, Jago i Izundu bi uveliko imali srpske pasoše..

Posted
1 hour ago, NMX said:

Što se kupa tiče, razum kaže CMM, Nwora, Moneke, Izundu.

Samo imam nedoumicu da li Nwori dati malo da odmori, igra pun gas mesecima i pustiti Batlera da maltretira KLS nejač

Moneke prije Odzeleja u trenutnom stanju tesko 

Posted

Saša Obradović izjavio da mu je Yago pokazao da ima veliki qrac.

Ja u vest nisam ulazio ali po naslovu me je uhvatila neka nelagoda.

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Saša Obradović izjavio da mu je Yago pokazao da ima veliki qrac.

Ja u vest nisam ulazio ali po naslovu me je uhvatila neka nelagoda.

Ne vec da je pokazao da imao veliki karakter na sta je sve prosao kod nas.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ne vec da je pokazao da imao veliki karakter na sta je sve prosao kod nas.

Uf, dobro je.

YlVJXEe.png

Ja sam pogrešno razumeo.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Necasne su ti misli JPM.

Ma to je manji problem...zamisli da mu je stvarno pokazivao... još na slici Yagiša stisnuta pesnica kao Popara prema gospođici gospođi... Tanji Bošković. Svašta čovek pomisli.

Dakle, mudonja nam je sigurica za kup?