TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, MGinobili20 said: А оно што је једино за критику код њега у последњих неколико утакмица, онако из главе, су лоше дефанзивне ротације и читање, па онда превише помаже у одбрани, мада, руку на срце, могуће да је то и био неки план узевши у обзир да је Вејнрајт био на испод 30% за 3 пре утакмице са нама, мада лошег дефанзивног читања је било у неколико наврата у претходне 3-4 утакмице. Obradović je to i rekao na konferenciji Quote U određenoj meri smo vrlo dobro branili glavne igrače, ali onda se desi da Venrajt koji ne šutira dobro krene da pogađa. Želeli smo da on puca više, nego Džons i Blejkni, kojeg smo se pribojavali. 8 minutes ago, Estrella Roja said: Nismo mi ni prve 3 četvrtine igrali loše, nego Hapoel pogađao trojke kao sumanut. Naročito u trećoj četvrtini, mislim da je tokom jednog timeout prikazano da šutiraju 65% za 3 u tom trenutku dok smo mi u tim trenucima promašivali i zicere pod košem. Baš težak period u tim trenucima. Ali kao što komentator Boce kaže "sme to morada se vrati u jednom trenutku" i tako kad je Hapoel stao šut u četvrtoj ni bacanja nisu mogli da pogode. Na kraju treće su imali procenat za tri 68,4 što je nerealan procenat čak i da smo igrali baš katastrofalnu odbranu, a nismo. 5
Perkos2 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Knipex said: Rekao bih da je Saši Kalinić najbitniji igrač u ekipi. Onaj koji drži i svlačionicu i klupu i teren. Jeste bilo njegovih lošijih utakmica ove sezone, posebno kada je bio opterećen privatnim problemima, ali bilo je i utakmica gde krene loše pa se tokom utakmice probudi i bude odlučujući faktor. Očigledno mu Saša neizmerno veruje i kladi se na njega. Ja ću stati u red iza Saše, sa podrškom. U današnje vreme navijači i ljubitelji košarke traže savršenstvo za svaki sekund proveden na terenu a igrači su ipak samo obični ljudi i ne mogu baš uvek igrati na maximumu a nešto se pita i protivnik. nema tog igrača koji ne pogreši( čak i Jokić kad ima 50 poena+15 skokova i 15 asistencija proda neku loptu ili mu je neko skine sa glave i postigne poene preko njega, nema savršenstva i treba igrače bodriti baš kad ih ne ide da se izdignu. Zato poseben pohvale za sve koji su sinoć bili u Areni i bodrili ekipu, naravno delije vode pesmu ali svaki onaj klinjo koji se raduje postignutom košu je isto doprinosio pritisku na protivnika i bodrio naše momke. Ne treba padati u bedak zbog po koje greške i propusta, navijači smo volimo da lako dobijemo ali treba da smo tu i kad je čupavo i teško, da podržimo borbu naših igrača. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 26 minutes ago, Dzo23 said: Odzelej i kad ga ne ide šut ultra je koristan. Ta njegova energija je zaprepašćujuća. Daleko korisniji za tim od Čime. Moraš da shvatiš da su različiti zahtevi od njih dvojice. Semi je vrhunski komplementaran igrač, ali Čima je nosilac i repertoar mu je znatno širi nego Semijev, a i zahtevi su od njega veći. Semi omogućava da imamo visok pod ali plafon nam dižu igrači kao Moneke. 6
Вујке Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Чини ми се да сам ја покренуо ово око Чиме својим уписом, али поента није била да је лошији играч од Оџелеја, већ да му се често деси да заблокира под притиском. Синоћ је попио две блокаде због тога, било је видно да је несигуран и да има ниско самопоуздање. Чими треба добар спортски психолог који ће му објаснити како да се мало психички ослободи кад је у грчу. А овако са тренерске стране, мислим да не би било лоше да му Саша објасни да би играч његових физичких предиспозиција требало да буде агресивнији кад је близу обруча, уместо што увек иде на мекана полагања. Ако може да залепи Миротића на врх табле у Монаку, онда сигурно може и да доминантно закуца лопту у обруч у ситуацијама кад испред себе нема никога.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čimi je dosta palo samopouzdanje, bespotrebno preskakao neke šuteve koje je realno mogao da uzme. Iz njegovog ugla je idealno što su nam ostale 2 utakmice EL , da taman uhvati formu za najbitniji deo.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Odigrao čovek par utakmica slabije ali na nivou sezone je odličan, plus imamo odličnih alternativa kad mu ne ide. Vozi dalje, nema šta ovde da se razglaba. 6
Filbi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, ojzibb66 said: Milan Minic, radio je za dosta klubova u Grckoj, a i za nasu reprezentaciju. Sin mu je onaj bucko Ivan - poznatiji po sajtu Burek, zvezdas je, bio je pre i neki podkast u okviru samog kkcz koji je on vodio
forumko topic Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) Moneke je jedan od najkorisnijih naših igrača ove sezone. Osetno smo igrali slabije, kada on nije bio u sastavu. Ima i do toga što ga je menjao Davidovac, ali to je isto kao da ga niko nije menjao, pa da smo igrali 4 na 5. Čima ima preveliku želju i energiju i vrlo brzo sagori, kada mu ne krene kako treba. Srlja, gubi lopte, popije par blokada. Srećom, kada se to dešavalo, trener ga je uglavnom na vreme povukao na klupu, kao što je to bilo i sinoć. Tek će on igrati svoje najbolje partije, nećemo da mu merimo patku sa Semijem (no homo). Petorka CMM, Batler, Nvora, Odželej, Bolomboj je po trenutnoj formi najbolje što imamo i za napad i za odbranu. Nvora/Kalina i Odžejelej/Moneke izmene, s tim što je najveći poblem koga umesto CMM, jer je Jago non factor na ovom nivou. Bori se on, ali ga fizički limiti ometaju za nešto više. Neko napisa gore da bi Karter mogao u petorku sa Batlerom, ali i da ne bi, jer obojica traže što više lopte u rukama, ali bi Karter mogao da menja CMM-a povremeno, pa bi možda moglo uskoro da se proba i sa tom izmenom. Posle mnogo godina imamo roster koji puca od atletike i potencijala. Edited 30 minutes ago by forumko topic
nunilo Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 hour ago, Knipex said: Rekao bih da je Saši Kalinić najbitniji igrač u ekipi. Onaj koji drži i svlačionicu i klupu i teren. Jeste bilo njegovih lošijih utakmica ove sezone, posebno kada je bio opterećen privatnim problemima, ali bilo je i utakmica gde krene loše pa se tokom utakmice probudi i bude odlučujući faktor. Očigledno mu Saša neizmerno veruje i kladi se na njega. Ja ću stati u red iza Saše, sa podrškom. I sam Sale je to rekao. Kalinin uticaj na terenu i van njega na tim je jako bitan, da se ne vracamo na pricu o kapitenu usput zaista nemam nista protiv Ognjena koji je izuzetno dobar momak ali Kalina to sustinski jeste pa makar i bez tog priznanja. Ima i on svojih bubica i u stanju je da povuce ekipu u bunar ali igrac koji ce bez da juri bilo kakav statisticki parametar riljati koliko moze i dati sebe do krajnjih granica. Igrac koji moze imati veliku minutazu a da ne uputi sut na kos a da donese nesto, retko se to nadje. Nekada Sale treba vise da ga hladi kada mu ne ide ali nekako mi se uklapa, kada Kalina odigra dobru partiju mi smo uvek blizu pobede, jako bitan sraf u nasoj masini.
Recommended Posts