Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što mučna, ne igramo sa Žalgirisom pa da gledamo rvanje grčko-rimskim stilom. Ja mislim da će ovo biti jedna lepotica od igre gde oba tima i ne pomišljaju na odbranu i očekujem našu pobedu od tipa 99:87.
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago dramite ka neke zadušne babe večeras plitak potok, ne priznajem ništa ispod 20 razlike
Blade Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se utakmica dobro pripremi je kljucno, a motiva ne sme da fali. Mi protiv njih u zvanicnim takmicarskim utakmicama i dalje ne znamo kako izgleda pobeda. I sada se secam kako sam bio besan posle onog poraza u Areni u Aba ligi, negde pre godinu dana, malo vise. Dolazi nam ekipa koja ce nas shvatiti ozbiljno, ali ako se nada pobedi, ima sve osnove za to. Nase je da nametnemo svoj ritam i uz veliku pomoc ,,Delija", odbranimo svoj teren.
Four Elements Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da bi sve ove povratnike (Bolomboj, Rivero, Carter, Canaan) trebalo kroz ABA polako uvoditi u ritam, jer sada ide kljucni deo u EL i nema se vremena ni prostora za eksperimentisanje. Svi su jako dugo odsustvovali, treba im vremena da se vrate u formu iako su svi kvalitetni igraci, a kroz ABU nam sad takodje idu jaci mecevi gde bi valjalo odmarati nosioce koliko god je moguce. Ako se neko pokaze i ranije da moze da doprinese i u EL naravno, ali realno Carter i Bolomboj ne verujem da ce pre pocetka sledece sezone moci da dodju na max, kad prodju kroz kompletne pripreme, Canaan vrv i ide na kraju sezone dok je za Rivera misterija sta ce biti.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Strašno su potentna ekipa. Imaju pregršt odličnih igrača. Vidićemo šta je stručni štab spremio. Ebuka kaže da smo ih skautirali pa da vidimo.
Vitalic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Four Elements said: Mislim da bi sve ove povratnike (Bolomboj, Rivero, Carter, Canaan) trebalo kroz ABA polako uvoditi u ritam, jer sada ide kljucni deo u EL i nema se vremena ni prostora za eksperimentisanje. Ne verujem da se u klubu razmišlja u tom pravcu.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, Estrella Roja said: Što mučna, ne igramo sa Žalgirisom pa da gledamo rvanje grčko-rimskim stilom. Ja mislim da će ovo biti jedna lepotica od igre gde oba tima i ne pomišljaju na odbranu i očekujem našu pobedu od tipa 99:87. Iako oba tima igraju na veliki broj poena mislim da ce veceras biti teska utakmica
Crni Posted 10 minutes ago Posted 10 minutes ago 1 hour ago, Nini3112 said: Iako oba tima igraju na veliki broj poena mislim da ce veceras biti teska utakmica Plitak potok
Recommended Posts