Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, quentin said: Pretpostavljam da i kinta stiže na vrijeme. E pa nije na kraju niko od medija objavio da se neko žalio da plate kasne? 😭
Knipex Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Blade said: Docice vrlo brzo, turnir nacionalnog kupa, gde neki stranci nece imati pravo nastupa, zbog propozicija o najvise 5 stranih igraca u tumu. Tada ce mnogo da znaci da nam domaci igraci koji su na margini, pre svega Miljenovic, odigraju bar korektno. 4 strana igrača. Bilo je neke priče da će se povećati na 6, ali čisto sumnjam da će Čović to sada uraditi. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I ne treba. Neka ga kao što je i bilo. Ima taj kup neku draž, svima kao nebitno do početka istog, a onda kad krene kao da bacis gladijatore u arenu, svi hoće da osvoje. 😁
m0k1 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jos je rano pricati o tome ali ja stvarno nemam predstavu koja cemo 4 stranca odabrati. Kodi, Batler, Nwora, Odzelej, Moneke pa cak i Izundu (jer ne verujem da cemo Bolomboja gurati da igra 3 utakmice u 4 dana a svi ostali centri sem Plavsica su stranci). Kontam da su Kodi i Moneke sigurni, a za ostale bas nemam predstavu mada cenim da Odzelej ima prednost jer moze i na 5 u small ball varijanti mada bih ja pre gledao pravog centra vs Dzekirija i Fernanda). Bojim se da nema mesta i za Batlera i za Nworu a jasno je da po kvalitetu MORA da bude mesta za obojicu. Jedno je jasno - dvojica sa ove liste ce otpasti i treba biti pazljiv da to ne narusi malo atmosferu u ekipi jer su stvarno sva sestorica zasluzila svoje mesto i svojim igrama a i nedostatkom domacih igraca na toj poziciji.
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne postoji ozbiljna evropska liga u kojoj je limit 4 stranca, ne znam dokle će držati to prevaziđeno pravilo staro 15+ godina i to u vremenu kada KKCZ i KKP lagano imaju dvocifren broj stranaca. U većini liga je limit 6 i zaista ne vidim nijedan razlog da tako ne bude i kod nas. 10
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne treba limitirati broj stranaca već treba na neki način subvencionisati ako se forsiraju domaći. Ali to sve naravno može tek kada se klubovi zaista budu fininsirali iz privatnog kapitala, ovako je besmisleno jer je većina novca ionako iz budžeta. Uvek je bolje imati dva domaća talenta i 10 stranaca koji će da ih uče, nego da se kurčimo da imamo 8 domaćih koji nikad ne pobeđuju i uče se luzerskom mentalitetu.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je top ovo pravilo i nadam se da će tako ostati 😁😁
Recommended Posts