Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Nisu. Mozemo da izgubimo.

😂😂😂 

Moramo nekad i pobediti. Valjda se desi neko cudo, da okrenemo sezonu nekako 🤔

Posted

Na konto povratka Bolomboja.

Spremamo ga za sledecu sezonu kako se cini. Kad Sasa bude imao priliku da selektira tim bice to puno bolje.

A ne ovako, uvaljen mu vruc krompirko.

Salu na stranu. 
Strmopizdili smo se kad se povredio.

Super bi koristio. Retko zahvalan igrac u oba pravca, i ponasanjem.

Ali opet duga je pauza bas. Ziv nisam da vidim kako ce izgledati.

Posted
5 hours ago, Guru said:

Prebaci Pedra Martineza i ceo njihov roster ovde i nema šanse da bi to funkcionisalo kao što funkcioniše u normalnoj i zdravoj sredini.

A kako bi oni funkcionisali sa Obradovicem umesto Pedra? Mislim,kad se vec bavimo pretpostavkama...

• Like 1
Posted

To sto radi valensija ove sezone ce sad uraditi i nikad vise,to je vazilo i za Pariz prethodne sezone,kolko je tu do trenera tolko je i do samih igraca koji su se nasli i kompatibilni su za ovaj sistem igre.Vec sledece sezone ce biti promena u sastavu tipa Montera ima neko da pokupi i to vec ima da bude totalna razlika. Ne zelim da kazem da je Pedro Martinez los trener ,ali ruku na srce ne bih rekao da je neki vrhunski strucnjak sto i sami pehari pokazuju u njegovoj karijeri.Ovaj stil igre mi nije za plej off.I da odu u top8,sacekace ih tipa Monako ima da ih ometlaju kao nista. I da pada Milano bez brige.

Posted

Pa evo aj mi da uradimo kao Valensija pa nek bude nikad vise?

Zasto potcenjujes njihov uspeh? Mi sa duplo vise para nismo ni blizu.

• Like 3
Posted

Ajde ,nemam nista protiv ,i onda sledece sezone opet ide kuknjava kako ovo nije odrzivo kako nije plej off kosarka i da ne nabrajam.Nama nikako udovoljiti.Opet bi se ovde nasli i nalazili mane tako da isto nam dodje.

Posted
3 hours ago, 3x3cz said:

Armani, Monako, Virtus 

Tri poraza kao kuca, samo da ne bude neko zestoko nabijanje. Valjda moze srediti to "coach" Obra makar u Monaku

• Tuzno 1
Posted
1 hour ago, Žilee said:

Ajde ,nemam nista protiv ,i onda sledece sezone opet ide kuknjava kako ovo nije odrzivo kako nije plej off kosarka i da ne nabrajam.Nama nikako udovoljiti.Opet bi se ovde nasli i nalazili mane tako da isto nam dodje.

Znaci,sto bi ulazili u plej of ove godine,kad cemo sledece kukati?Uvek su za sve  krivi ti nezahvali forumski kriticari,a nikako trener koji je ubio ekipu u pojam,i oni koji su mu dali sansu da to,drugi put u karijeri uradi.