MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ozbiljno brukanje coach Tome na debiju, jbg jos uvek nije stigo da implementira 1
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pišu se gluposti ovde, kao da klinci pišu, a ne većinom ljudi stariji od mene. Toma je odličan asistent, (Kao i Ocokoljić recimo) ali da bi bio prvi trener u EL mora brdo iskustva da skupi, pa da ga vidimo na delu. Meni deluje preuzimanjem Lokomotive kao ok potez, ima samo rusku ligu (koja pisali smo ja i forumaš Igor nije više tog kvaliteta) da proba i da vidi gde je. Puno sreće mu želim, pa da nas preuzme za nekih 5-8 godina!
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, MrTripleDouble said: Ozbiljno brukanje coach Tome na debiju, jbg jos uvek nije stigo da implementira 'Nate Toma je strucnjak ipo za Saleta...klinci oladite malo. Ne blistamo ali verujmo u ekipu.Probaj te to makar jednom u zivotu i kad je lose. 3 1 1
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 28 minutes ago, MrTripleDouble said: Ozbiljno brukanje coach Tome na debiju, jbg jos uvek nije stigo da implementira Videcemo da li ce proci kao Karaicic.
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ne mogu da se izvlače neki zaključci nakon jedne utakmice i jednog-dva treninga. Kako ono u Istanbulu nije neki reper, tako i ovo danas isto. Mnogi misle da je ovo igrica, i da može preko noći sve. Edited 3 hours ago by Dzo23 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Ne mogu da se izvlače neki zaključci nakon jedne utakmice i jednog-dva treninga. Kako ono u Istanbulu nije neki reper, tako i ovo danas isto. Mnogi misle da je ovo igrica, i da može preko noći sve. Samo sto su na osnovu te utakmice u Stambolu ispisane strane i strane kako je Toma neki mastermajnd. Ja mu zelim srecu u Lokomotivi. 6
Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, MrTripleDouble said: Ozbiljno brukanje coach Tome na debiju, jbg jos uvek nije stigo da implementira Neunistivi Danilo Tasic. 3
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Samo sto su na osnovu te utakmice u Stambolu ispisane strane i strane kako je Toma neki mastermajnd. Ja mu zelim srecu u Lokomotivi. Tomu cene bas nasi treneri, svi su misljenja da ima glavu za prvog trenera .. jedno je teorija drugo praksa...
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Igor_ said: Videcemo da li ce proci kao Karaicic. Školovao ga stari mag Jovica Arsić Možda da se raspitamo za njegovo zdravlje, u najboljim je godinama 1
Shunsuke Nakamura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Tek mu je prva utakmica. Viđećemo šta će napraviti. Svakako je potencijalna opcija u budućnosti. Dodao bih tu još i Stefanovića. Alimpijević sigurno. Od regionalnih trenera Žakelj i Zvezdan Mitrović imaju kvalitet. Žakelj je i mladi, pa ima tu prednost da ostvari više. Golemac mi se dopao ozbiljno još u Primorskoj. U Dubaiju je naplatio svoj kvalitet i rad u svakom smislu. 2
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Don Dusko said: Samo sto su na osnovu te utakmice u Stambolu ispisane strane i strane kako je Toma neki mastermajnd. Ja mu zelim srecu u Lokomotivi. Tako je. Želimo mu svaku sreću ali biti pomoćni trener i glavni nije isto zanimanje. Tako su grobari ishajpovali Karaičića nakon kls-a, i onda kad je dobio stvarnu priliku i odresene ruke u toj uloz vidiš realnu sliku. Ne znam mnogo pomoćnika koji su godinama obavljali tu poziciju, a da su napravili odlične karijere kao head coach. Sad na prvu mi kroz glavu prolaze Itudis, Dzan koji su Željkovi puleni. Na dobrom putu su Pistiolis koji je takođe bio sa Žocom i Masiulis koji je godinama bio sa Šarasom. U nba ima više primjera ruku na srce.
Igor_ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Dzo23 said: Tako je. Želimo mu svaku sreću ali biti pomoćni trener i glavni nije isto zanimanje. Tako su grobari ishajpovali Karaičića nakon kls-a, i onda kad je dobio stvarnu priliku i odresene ruke u toj uloz vidiš realnu sliku. Ne znam mnogo pomoćnika koji su godinama obavljali tu poziciju, a da su napravili odlične karijere kao head coach. Sad na prvu mi kroz glavu prolaze Itudis, Dzan koji su Željkovi puleni. Na dobrom putu su Pistiolis koji je takođe bio sa Žocom i Masiulis koji je godinama bio sa Šarasom. U nba ima više primjera ruku na srce. Ruku na srce on je i u kini bio prvi trenere. Samo je zbog njihovih pravila imao funkciju "konsultanta".. 2
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dva dana paljbe po Obradoviću zbog loših rezultata i potencijalno loše atmosfere i kreću čuvari vatre da mažu govnima Tomovića, zbog poraza posle jedne utakmice. 3
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, forumko topic said: Dva dana paljbe po Obradoviću zbog loših rezultata i potencijalno loše atmosfere i kreću čuvari vatre da mažu govnima Tomovića, zbog poraza posle jedne utakmice. Ma Sasa je u govnima do guse, iz kojih ja sumnjam da ce se izvuci, ali bar necemo slusati imbecilne izjave forumskih strucnjaka kako bi Toma imao 15-6 najmanje. 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, forumko topic said: Dva dana paljbe po Obradoviću zbog loših rezultata i potencijalno loše atmosfere i kreću čuvari vatre da mažu govnima Tomovića, zbog poraza posle jedne utakmice. Ko ga maže govnima?! Naš je, svi bi voleli da uspe. 1
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, bosMan_jr said: Ma Sasa je u govnima do guse, iz kojih ja sumnjam da ce se izvuci, ali bar necemo slusati imbecilne izjave forumskih strucnjaka kako bi Toma imao 15-6 najmanje. Ja se ne slažem sa tim da bi Toma bio uspešniji od Saše, ali nije ni dobio priliku da se pokaže samostalno. Osim protiv Fenera, gde ga je ili usralo, ili je nagovestio da možda i zna. Ali izgubio prvu utakmicu sa novim timom i odmah “evo vam ga vaš Toma”. Ako ništa drugo, Toma je gotivac, za razliku od Saše, čiji ego dominira. 1
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, forumko topic said: Ja se ne slažem sa tim da bi Toma bio uspešniji od Saše, ali nije ni dobio priliku da se pokaže samostalno. Osim protiv Fenera, gde ga je ili usralo, ili je nagovestio da možda i zna. Ali izgubio prvu utakmicu sa novim timom i odmah “evo vam ga vaš Toma”. Ako ništa drugo, Toma je gotivac, za razliku od Saše, čiji ego dominira. Reakcija na prvu i jedinu utakmicu koju je izgubio je posledica niza upisa na forumu na osnovu prve i jedine utakmice koju je dobio. Ni jedno ni drugo nam definivno ne govori nista o tome kakav bi bio kao prvi trener kod nas. Svakako su sanse da debitant dobije priliku da nas vodi male, i taj covek bi bio u jako teskoj poziciji. 3
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 11 minutes ago, forumko topic said: Ja se ne slažem sa tim da bi Toma bio uspešniji od Saše, ali nije ni dobio priliku da se pokaže samostalno. Osim protiv Fenera, gde ga je ili usralo, ili je nagovestio da možda i zna. Ali izgubio prvu utakmicu sa novim timom i odmah “evo vam ga vaš Toma”. Ako ništa drugo, Toma je gotivac, za razliku od Saše, čiji ego dominira. Glupo je sad govoriti šta bi Toma uradio da je vodio i ostale utakmice. Ko zna, možda bismo bili na 6-15, a možda bismo bili na 14-7. Ali sama činjenica da je izveo smisleniju petorku, rotirao igrače lepo, sekao TO kad je trebalo, a i ekipa mu je izgledala kao da igraju jedni za druge. Plus je tu tri godine, poznaje igrače. Tako je bilo sve do ove pauze pre Barselone. Ima i do toga što je Fener bio kriminalan tu u početku sezone, ali i mi smo bili. Još sve one povrede... Kako god, više bih voleo da je u stručnom štabu. Jebiga sad. Edited 2 hours ago by Summerfunk 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno Fener je bio bas los tada, ali ima nesto i do igraca koji su pokazali inat i volju posle "sok" terapije... Na sve to imali smo Kartera, koji je u odnosu na Yaga klasa iznad. Bas steta za tog decka, sa njim bi imali sigurno jos koju pobedu vise.
Igor_ Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Neko od igraca se zalio asocijaciji da kasne plate, eto jos jednog problema😀
Igor_ Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Gde si to cuo? Poznanik iz kluba, objavice neko od novinara vec kad se procuje.
Dzo23 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Pobjede pokrivaju planinu problema. Onda je sve idilično... Kad krene da se gubi onda počnu da cure tračevi i negativne informacije iz kluba. Vazda bilo i biće.
Recommended Posts