vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Veceras sam prvi put ugasio utakmicu pre vremena, pa mozda cak i prvi put u zivotu. To treba dovoljno da govori o tome kako se osecam dok gledam ovu skupinu nicega, na celu sa Sasom. Losa odbrana, napad nepostojeci, vrti se nesto u krug i onda ISO i to je manje vise to. Godina je 2025. KKCZ nikad veci budzet i ambicije, dok su nama na parketu u isto vreme DeDa, Jago i Kalina. Sok jebena bomba. Kodi i dalje misli da je Stef Kari, ispucava se. Nvora totalno van utakmice, ali ko je pratio njega zna da ume da odluta tako i odigra losu utakmicu, tako da nije to nesto previse strasno, strasno je sto nema niko da umesto njega nesto povuce. Moneke i Batler jedini za neku prelaznu ocenu, nazalost premalo Batlera u 2. poluvremenu. Fun fact ima skoro isti broj minuta kao DeDa. Nas Kendrik Nan, pa ja ne znam, raskinuo bi ugovor sa covekom jer ne mozes kao plej da promasis 2 bacanja i jos se ovde prica kako on ima neki pregled igre, covek ima 7 asistencija ove sezone, to je uzasno. Bukvalno od njega nemamo nista u napadu, u odbrani kako kad ali nista nesto preterano sad da bi ga trpeli. Motejunas - star, ne moze on da pici konstantno i da isporucuje uvek. Izundu - masina za faulove. Ne znam braco cigani, fali ovde dosta, malo smo se svi previse zaleteli da smo jaki i da rezervisemo karte za Atinu. Trenutno smo u padu, verujem da ce biti bolje jer smo trenutno u kanalcini kao sa Sferom na kraju ABA lige i KLS-a. 4
suptil Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubacili smo 34 poena u zadnjoj cetvrtini ali smo primili u oba poluvremena po 51 poen. Batler❤️🔴⚪💣Mislim da sto se tice hijerarhije svim nevernim Tomama u ekipi ako ih je bilo je jasno posle vecerasnje utakmice ko ima kljuceve ekipe. 4
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svi smo znali da ce kad prodje osecaj urgetnosti i kada se igraci budu vracali iz povreda biti problem. I to nam se upravo desava i Sale lose hendluje.Jbg. Batler mora dobiti kljuceve tima to je valjda sada svima jasno? I pre Nwore koji je wanabe iso strelac(lepo je kad ga ide al uzas kad ne). 1
bodo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kaže Plavšić u prenosu da imamo problema i u pravu je i to ozbiljnih sa trenerom.
Bode Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Butler 31 poen za 23 minuta. Al sto covek ne zna da ga koristi, strasno. 1
Glavonjic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Batler bi kod Atamana igrao 35 minuta. I zato je on najbolji trener u evroligi. 15 1
Wook Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, fradler said: Stravično loš trener. Ja suštinski računam da je naš trener od Barselone, tek tad je krenuo da implementira svoje smeće, pre toga se držao Sferovih i Tominih postulata pa je to izgledalo ok. Dakle, jednu pobedu mu pišem za sad - Virtus. Tačno smo druga ekipa posle one pauze. Ali mnogo lošija. 1
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Potpuno je nebitno da li CMM moze 5na 5,da li je Nvora sebican,da li je Kalinic u ocajnoj formi,da li je Motejunas moze da skoci,da li Grejem moze da ubaci slobodno bacanje..Mi smo primili 100+ poena od Pariza....od ekipe koju u evroligi razbija ko stigne..NISMO VISE TIM...moram i da se osvrnem na one trojke u finisu..koliko jadan moras biti da "grizes" kad je protivnik vec otisao sa utakmice..budi covek,i podnesi da su veceras bili bolji za 20 razlike.. 1
avakss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve one velike pobjede kuci su mi veceras pale u vodu,ovaj luzerski klub da ima 60m budzet opet bi nasao nacin da se raspadne. 1
MaxP Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zlu ne trebalo, ne bi bilo lose da pocnemo da provjeravamo ostale trenere. Ovaj vec ozbiljno trokira. Ako bi se igraci okrenuli protiv njega (sto mi djeluje kao realan scenario) ne bi bilo lose imati neko okej ime tu negdje. 1
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) S R A M O T A Ovo ne moze da poništi pet narednih pobeda u EL Edited 6 hours ago by 3x3cz 3 2
The_Big_S Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kalina, Deda, Nwora, Izundu, Odželej.. Ne zna se ko je gori bio.. Mnogo je.. Plaši me jedna stvar, i daj Bože da grešim: Kad god nam Batler bude bio 25+ i naš najbolji igrač, mi ćemo izgubiti… 1
TB Told Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gle čuda posle povrede Dobrića, došlo je do povampirenja Davidovca, što je opet gle čuda dovelo do serije poraza. Jedini dobri periodi protiv Partizana i Hapoela su bili kad je bila petroka u kojoj su Kodi, Batler i Nwora, a njih trojica večeras nisu bili ni minut zajedno. Zato Kalinić igra sramotnu odbranu, a Davidovac izigrava čunj na obe strane terena. Miljenović ne dobija ni minut, a ako ništa drugo ima bar brzinu i energiju, pa ako već mora da bude sRBIN da bude na terenu to bude neko u stvari može da trči. 2
liv7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, MaxP said: Zlu ne trebalo, ne bi bilo lose da pocnemo da provjeravamo ostale trenere. Ovaj vec ozbiljno trokira. Ako bi se igraci okrenuli protiv njega (sto mi djeluje kao realan scenario) ne bi bilo lose imati neko okej ime tu negdje. Nema potrebe da trazimo negde.Tomovic je tu.😊 5
forumko topic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni je najveće razočarenje Grejem. Bukvalno u kurčina modu igra.
3x3cz Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zato Yago. Imas Grejma , ubaci ga probaj da vidis moze li bar nesto, ti ga ne ubacujes uopšte, znaci otkaz mu daj ako ne računaš na njega 1
YAO Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nema Sasa muda da skrati ili cak ukine minute pojedincima. I zato je los trener. 5
Sokmeniki Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Za ovaj poraz jedini krivac je Sasa Obradovic. Jedna od najsramnije vodjenih utakmica nekog trenera Crvene zvezde. Ovo ni na sta ne lici, a izlaz ne vidim. Bice bas bas ruzno u narednom periodu. Ovakve utakmice dobijaju ozbiljne ekipe i one su prevaga izmedju top 8 timova i ostalih. Mi nismo top 8 ekipa i to je definitivno. 6
Recommended Posts