Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, perikle said:

Ove povrede su me bukvalno dovele do toga da zelim da se Jago oporavi za derbi i da nastupi...

Razmisli još jednom.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka

trebaju nam junaci sutra a ne samo majstori na parketu

ovakvi junaci nisu za bacanje 

Jago-Dos-Santos.jpeg?ts=2024-01-28T22:50

• Like 8
Posted

Ne slažem se da Dobrić nije bitan za rotaciju. Vratio se u staru formu i kao takav može biti koristan za 15 minuta. Izundu će faliti dosta. 

Igor reče za Monekea da će vjerovatno igrati. Nadam se da će biti tako, mnogo nam znači za skok. 

• Like 7
Posted
2 minutes ago, rodriguez said:

Predomislićeš se posle prvog napada u kojem Jago dribla loptu 23 sekunde, ispali step back sa 8.5 metara i pogodi tablu

• Like 8
  • Ha-ha 9
Posted
49 minutes ago, rodriguez said:

Bio na ovom derbiju. 
Brutalno navijanje nas simpatizera, ozbiljna napušavanja sa njihovom klupom koja su konstantno provicirala navijače i onda koš Jaga u zadnjoj sekundi za opšte slavlje na tribinama. Jago - bonita 😁💪

• Like 1
  • Love 4
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Predomislićeš se posle prvog napada u kojem Jago dribla loptu 23 sekunde, ispali step back sa 8.5 metara i pogodi tablu

Misliš da takve stvari ne rade oni koji se ne zovu Yago ?

Posted (edited)
1 hour ago, Урош19 said:

Put some respect on Yago's name

Mada šalu na stranu bilo bi lepo ako igra Devonte i ako nije nista ozbiljno sa njim a ako ne igra tu je Yagavac da se tradicionalni probudi na derbiju

Edited by chimamoneke
  • Like 3
Posted

Povodom preopterećenosti igrača, treba se setiti sezone grobara sa Egzumom, Panterom, Ledejom... kad su odigrali bukvalno celu sezonu sa 7-8 igrača. Treba malo sreće, dosta fizičke pripremljenosti, ali nije nerealno da se igrači poput Kaline, Kodija ili Semija provuku čitavi.

Što se tiče derbija mislim da nam je tu Ebuka najbitniji, ko je bio protiv Barse video je koliko nam nedostaje centar. Verujem da će Batler odigrati dobro i verujem da nećemo ponoviti onakvo šutersko veče.

Što se tiče navijanja, nemojte se nadati da će grobosi navijati protiv svojih taj meč. 

Sve u svemu, oni jesu favoriti, ali mislim da ćemo se stisnuti i dobiti ovo.

• Like 1
Posted

Ma igraće Izundu, čuvali su ga protiv Bosne baš za derbi, trenira normalno već 10 dana, Saša je eksplicitno naglasio da će igrati.

Moneke teško. Čak i da bude 12, ne verujem da će ulaziti. Sašina izjava, a i Čimina pričica u podkastu ne obećavaju. Još kad ubacimo našu legendarnu predostrožnost u računicu, baš teška priča. Biće dobro ako bude spreman za Hapoel.

Grejem i Dobrić su od stakla, njih sigurno nećemo gledati neko vreme.

Posted
3 minutes ago, Desiderius said:

Ne znam,nisam prtio.Znam šta je rekao za Izundua i vidim da se priključio ekipi

Niko sad ne sme da ti odgovorio, jer nisam prtio i nisam pratio ne znaci isto.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Night wolf said:

Povodom preopterećenosti igrača, treba se setiti sezone grobara sa Egzumom, Panterom, Ledejom... kad su odigrali bukvalno celu sezonu sa 7-8 igrača. Treba malo sreće, dosta fizičke pripremljenosti, ali nije nerealno da se igrači poput Kaline, Kodija ili Semija provuku čitavi.

Što se tiče derbija mislim da nam je tu Ebuka najbitniji, ko je bio protiv Barse video je koliko nam nedostaje centar. Verujem da će Batler odigrati dobro i verujem da nećemo ponoviti onakvo šutersko veče.

Što se tiče navijanja, nemojte se nadati da će grobosi navijati protiv svojih taj meč. 

Sve u svemu, oni jesu favoriti, ali mislim da ćemo se stisnuti i dobiti ovo.

Pa i nije bas tako. Plus je bilo manje utakmica. 
1. Exum, Madar 

2. Panter, Avramović , Andjušić

3. Naneli,  Trifunović

4. Ledej , Papapetru (3-4) Vukčević

5. Lesor, Smailagić(5/4) Koprivica , Brodzianski(pola sezone) 

Svi su oni igrali, naravno u bitnijim utakmicama taj trener ni u Feneru nije voleo veliku rotaciju. 

Posted

Evo malo pozitivne misli, konacno cemo imati Batlera koji je proveo tu neko vreme i imace sigurno loptu vise u rukama a nadam se i dobiti slobodu da i promasi koji put i nastavi da šutira i bas bi voleo da ga vidim 25 minuta i da gruva momčina da nam pokaže zašto je jedno od zvucnijih pojacanja ove sezone u EL

• Like 1
Posted

Malo više koristiti Butlera na spot ap šutevima, malo manje da gnjavi loptu. Slobodan šut iz kornera je on the money što se njega tiče, utisak mi je da još nije promašio.

• Like 13
Posted
1 hour ago, Night wolf said:

taj tim KKP je bio medicinski fenomen sezone, mnogi su govorili o tome. 

neke kao lesora je sačekalo naredne sezone.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, chimamoneke said:

Evo malo pozitivne misli, konacno cemo imati Batlera koji je proveo tu neko vreme i imace sigurno loptu vise u rukama a nadam se i dobiti slobodu da i promasi koji put i nastavi da šutira i bas bi voleo da ga vidim 25 minuta i da gruva momčina da nam pokaže zašto je jedno od zvucnijih pojacanja ove sezone u EL

nema on jos uvek kondicije za toliku minutazu. 20 min je sasvim dovoljno da 10min odmeni CMM i ostalih 10 odigra na 2 sa CMM..

Just now, rodriguez said:

taj tim KKP je bio medicinski fenomen sezone, mnogi su govorili o tome. 

neke kao lesora je sačekalo naredne sezone.

mnoge je sacekalo... Prvo lesor, pa leday sad kuburi sa nekim povredicama, kao i exum.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, perikle said:

nema on jos uvek kondicije za toliku minutazu. 20 min je sasvim dovoljno da 10min odmeni CMM i ostalih 10 odigra na 2 sa CMM..

Pa dobro pazi kad smo kod kondicije svi ti momci su profesionalni sportisti i tu je on vec u ritmu 7 8 utakmica, malo bi sramota bila ako za mesec i po ne mogu da ga dovedu u fizicku spremu dovoljnu za 20+ minuta ili su mozda generalno noviji igraci u ovim generacijama fizicki inferiorniji nego pre.

U svakom slucaju bilo bi jako lepo videti ga u jacoj ulozi

I malo mislim da su krenuala da se titraju jajca svima tu oko treninga i broja utakmica gde se zaboravlja i koliko su danas ugovori veći nego pre 5+ godina, jbg sine stisni zube i da igras za te pare ko besan

Edited by chimamoneke
  • Like 3
Posted
1 hour ago, JPM said:

Malo više koristiti Butlera na spot ap šutevima, malo manje da gnjavi loptu. Slobodan šut iz kornera je on the money što se njega tiče, utisak mi je da još nije promašio.

Samo me zanima kako misliš da izvedu ovo? Ko će da igra pleja dok je Batler u igri ako su od bekova za derbi spremni samo Kodi, Batler i Miljenović? Ko će da obezbedi Batleru spot up šut, ko će da organizuje napad?

Batler ima odličan ballhandling, jedan od retkih u našoj ekipi, i ti bi igrača sa takvom karakteristikom stavio da čeka spot up šut?

• Like 5
Posted
3 minutes ago, Knipex said:

Samo me zanima kako misliš da izvedu ovo? Ko će da igra pleja dok je Batler u igri ako su od bekova za derbi spremni samo Kodi, Batler i Miljenović? Ko će da obezbedi Batleru spot up šut, ko će da organizuje napad?

Batler ima odličan ballhandling, jedan od retkih u našoj ekipi, i ti bi igrača sa takvom karakteristikom stavio da čeka spot up šut?

Pa aj dok je Kodi na terenu po koju akciju naravno al ovako taj treba da rinta na sve strane i da divlja malo, jbg ljudi bi od njega 20+ poena al da ne promasi iz igre uopšte i da ne izgubi loptu i jos ako moze da zakljuca u odbrani od 1-5 a kad pogledas npr. Nana u Pao ima punu slobodu da iskaze koliko je dobar igrač i takvima se to mora dati ista prica vazi i za Grejma

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, fradler said:

Grejem i Dobrić su od stakla ukrasa za jelku, njih sigurno nećemo gledati neko vreme.

Edited by wing