Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, NMX said:

Ali koliko prelep šut ima Graham. Kodi šutira kao da zateže praćku, sa nekom zadrškom - pa ispali. Batler onaj šut iz motiona, celo telo učestvuje u šutu, kao i Nwora. A Graham onaj pravi školski šut. Pre-le-po.

Ne sećam se ko je kod nas imao tako lep (a precizan) šut. Možda Đenka eventualno.

Billy Beron, klasičan amerčki belac trpač,  tehnički perfektan.

Kod Grahamovog šuta koji jako lepo izgleda, treba dosta jak zglob, koji očigledno ima.

• Like 2
Posted (edited)
2 hours ago, GameChanger said:

Ispade da je ova moja dilema pre utakmice zapravo bila kljucna za pobedu nad bracom.

Oli se pripremio fantasticno, delom ogolio nase mane, izbacio Kodija iz igre i maksimalno usporavao tempo utakmice.

Da Sale nije imao filing u vezi Grejema i da mu nije ukazao sansu - nema sumnje da bismo ovo sinoc izgubili.

Jako mi je drago sto je prepoznao situaciju i sto je doneo odluku kakvu sam i prizivao, Jago je dobar lik i igrac, ali Grejem je doveden da bude tas na vagi i ima kapacitet za to cak i kada je poluspreman.

Bravo Sale i bravo Devonte!

Pored toga vezano za Grejema, on vraća CMM na plus 2 za nas, na 3 min do kraja, gde je CMM skoro pa u raspad fazi, prebledeo sam kada sam vide tu izmenu....i Cody zatvara rutisnki meč sa 7 u nizu poena.

Zato sam ja na tribini, a Sale dole.

Sjajno je Saša, uz igrača naravno , izvukao meč koji nije plovio u dobrom smeru nikako.

Još Barsa, pa da se zaokruže svi klubovi koji su nam "dužnici" već godinama, u BG naravno.

Edited by Todo
  • Like 7
Posted
15 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

I jaki trbušnjaci su dosta bitni za klasičan skok šut. 

Djenka je u tom segmentu Hulk...dobije loptu na krilu dole u noge i iz te krivine, bez pripreme...digne se i šutne preko bloka na isteku napada.

• Like 2
Posted
15 hours ago, Sokmeniki said:

spacer.png

OBRADOVIĆ SAŠA ❤️

57 minutes ago, Sokmeniki said:

spacer.png

Sale i družina čiste sve redom i nema stajanja.

Ono kad ti zabaguje softver pa 2 posta posalje u razmaku od par sati.

• Ha-ha 3
Posted
5 minutes ago, HAMMER said:

bas steta ako zellimir ne ostane bar do derbija na nagovor grobarske nacije. bilo bi vrh da mu mi presudimo.

Za nas je bolje da ostane. Novi trener uvek malo prodrma ekipu.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said:

Mi smo 4. Tim koji igra u najbrzem ritmu. 
Koja su preostala 3? 
Kapiram da su Pariz i Valensija po tome ispred nas, a ko je još tu? 

Rekao bih Makabi ili Baskonija, ne znam da li uopste igramo brzu kosarku od te dve ekipe. Gdje pise da smo cetvrti??

Posted (edited)
3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pričali su komentatori u prethodnim utakmicama. 

Nasao sam statistiku i bio sam u pravu. Obe ekipe su ispred nas, dok smo mi peti

Paris - 78 posjeda po utakmici

Valensija - 76.6

Makabi - 75.8

Baskonija - 75.1 

Mi - 74

Monako - 73.8

PAO - 73.7

Edit: Postoji i kolona zvana PACE, koja gleda broj posjeda na 40 minuta. Iako je drugaciji parametar, opet je istih 5 prvih, dok Monako pada na 8-9 mjesto

https://3stepsbasket.com/euroleague/charts

Edited by LevonKendal
  • Like 3
Posted

Inače bivši predsednik nam je mnogo besan i tužan ovih dana. Čak koristi i komšijsku retoriku, proziva svoje pulene. Baš da se vidi kakvo govno nam je bilo na čelu kluba.

• Like 9
  • Tuzno 1
Posted
2 hours ago, Geronimo said:

Ja moram da reagujem... Jes lisac, jes mangup, jes bio dobar trener, jes veliki zvezdas. I nista od toga ga ne kvalifikuje za strucnog konsultatanta na jedinoj sportskoj televiziji jer je izlapeo, jer su mu price na nivou piva ispred zadruge, jer ne prati kosarku onoliko koliko bi strucni konsultant trebalo da prati... Kolicina gluposti po minutu provedenog na tv-u je zastrasujuca, primer negativne selekcije. Da izvuku 5 forumasa ala Guru, Cavani, Chaos, Prinston, Manu - svi bi dali 10x veci doprinos - a jednako su veliki cigani. Ofc, nisu veliki treneri, al nisu ni izlapeli...

Nije bas sve glupos' rekao za Devontea da se vidi je odlican igrac ali mu se ne svidja njegova faca 

:23:

1 hour ago, Nini3112 said:

Mene jako zanima kako on izgleda na prodoru... secam se sa pripremnih da ih je imai par ali da ih je slabo koristio

Inace D-Mou sto pre ponuditi ugovor,covek pored Kaline drzi ovu ekipu.

Devonte ce pre sutirati poludistancu ako ne vidi jasan prolaz ali zato imamo igraca koji to nece uraditi nego ce ici do kraja samo cekamo da mu se jos malo zamaste svecice, imamo mi svasta u rosteru.

Goldi mode on:

Mnogo velike pare smo potrosili da to nije normalno u nasoj situaciji ...

Goldi mode off:

ALI smo ih potrosili pametno :thumbup: jer imamo roster koji moze svakog da sa'rani.

Gledam vise puta onaj blitzkrieg Javonte - Jared, eeeeh koliko smo gdodina gledali da to nama rade jer su drugi imali individualni kvalitet a mi ne.

Ne znam da li je ovo najzad ta sezona ili nije ali mi imamo osnova da se necemu nadamo u nastavku.

Jaki smo, imamo i sirinu a bice i dubina uskoro.

• Like 7
Posted
9 minutes ago, TB Told said:

Inače bivši predsednik nam je mnogo besan i tužan ovih dana. Čak koristi i komšijsku retoriku, proziva svoje pulene. Baš da se vidi kakvo govno nam je bilo na čelu kluba.

kakav god bio jedan je od onih koji je pomogao da opstanemo kad  je bilo užasno

• Like 11
Posted
2 minutes ago, Perkos2 said:

Da ali tek sada kada nas je preuzeo pravi biznismen vidimo kako klub moze dobro da funkcionise i belezi nikad bolje rezultate. Ziveo nas Drcela!

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Perkos2 said:

Da mu nije Radonjića, koga je uspešno oterao više puta, bio bi upamćen samo kao govno od čoveka, što i jeste, a ne da da ima poklonike koji imaju lepo mišljenje o gmazu koji sada plače jer ne može da podnese uspehe koje on nikako nije mogao da ostvari, jer mu je maksimum valjanje u lokalnom blatu.

Bukvalno nisam pročitao da neko hvali Drčelića, niti će ga hvaliti pa makar igrali i F4, za razliku od Čovića koji je na svakom nivou gnjida, a ima poklonike kod dela navijača Zvezde.

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Bukvalno nisam pročitao da neko hvali Drčelića, niti će ga hvaliti pa makar igrali i F4, za razliku od Čovića koji je na svakom nivou gnjida, a ima poklonike kod dela navijača Zvezde.

A F4 cemo igrati ne zato sto je Drcelic preko svojih pajtosa i sns kombinacija nakrkao budzet da se placa 20 igraca nego zato sto smo magija od kluba.

• Like 2
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Da mu nije Radonjića, koga je uspešno oterao više puta, bio bi upamćen samo kao govno od čoveka, što i jeste, a ne da da ima poklonike koji imaju lepo mišljenje o gmazu koji sada plače jer ne može da podnese uspehe koje on nikako nije mogao da ostvari, jer mu je maksimum valjanje u lokalnom blatu.

svako ima pravo na svoje mišljenje, pogotovo ako ne želi da zaboravi neke činjenice 

da iole pratiš ovaj i bivši forum znao bi da sam ja zadnji koji se može nazvati fanom Nebojše Čovića ali to ne znači da ću olako preći i preko nekih dobrih stvari koje je učinio z KKCZ u vreme kad smo jednom nogom već bili u grobu

• Like 2
Posted (edited)
7 minutes ago, СтелаРоса said:

A F4 cemo igrati ne zato sto je Drcelic preko svojih pajtosa i sns kombinacija nakrkao budzet da se placa 20 igraca nego zato sto smo magija od kluba.

Kao što se iz raznih primera vidi novac je samo jedan od elemenata i nije dovoljan, niti je taj budžet (svakako ogroman, posebno za naše uslove) veći od konkurencije. Da se dao lažnom košarskaškom radniku bili bi opet u donjem delu, što je već dokazao.

Edited by TB Told