NMX Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 10 od 11 igrača koji su ulazili u igru su dali 4 ili više poena. Jedanaesti nije dao ništa Timska pobeda kao kućerina. Bravo momci! Carter 4
Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakvu smo mi u stanju odbranu da igramo, ovo je fantazija 🔴⚪ 21
srlepajce Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kakva luda Kodijeva statistika Index 18 uz sut za 3 0/7 😀 Ali zato 6/7 za 2 , 9 sk i 7 as 8 defanzivnih skokova, covece Edited 12 hours ago by srlepajce 12 1 1
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Opet Chima najbolji index, nevjerovatno zahvalan igrač. Statement pobjeda, idemo narednu po rekord... 3
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jbt mogli smo u 4Q da spustimo gas kao da igramo protiv Ilirije a ne PAO-a! 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dominacija od prvog minuta pa sve do kraja. Bravo momci, kapa dolje💪 Ipak za mene utisak veceri: Vladimir Stimac Pumpaj Vucicu pe...u 6 1 20
phen33 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Krvava koljena!! Ponosan na momke koji su se ispisali po turskom provokatoru koji je doveo onoga mucenika da glumi klovna.. Samo podrska timu i samo mi!!! ZGAZI IH SVE!
Shunsuke Nakamura Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. 30 1
Diogen Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uvek je lepo videti Lessorta kako sa pokenjanom facom napušta teren. 🥰 14 1
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Aj mogli smo početi sa pravljenjem tabele od dolaska Obradovića
NikadProtivKaline Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) jos jedno lepo gazenje steta za ovo opustanje u 4-oj, mogli smo i na vecu razliku, ali oprastam plavsica bas i ne oprastam, moglo je puno da nas kosta to glupiranje, i nadam se da je i sale to shvatio i da ga vise necemo gledati u EL cmm pravi zmaj, da ne kazem wolf zajebani smo kao kratko cebe, a cekamo jos 2 igraca da udju u ritam(grejem, batler) a mozda docekamo i joela ukoliko se sve to uklopi kako treba, ovo jbt mozda i jeste ekipa za F4(ne verujem sta izgovaram) edit: zaboravih da nam fali i mvp nwora...jbt Edited 12 hours ago by NikadProtivKaline 6
božija noga Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ne mogu da se načudim koliko u nekim trenucima izgledamo veoma moćno. Prosto mi je puno srce kako razbijemo PAO, izvinite na maloj grubosti, kao beba zvečku. Evo i jedne šale za one koji znaju i ne znaju ko je tip. Edited 12 hours ago by božija noga 1 2
bodo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Semi defanzivna zver. U jednoj akcije dve banane i još ona kad je u kontri zalepio igrača Pao-a. 38 1 1
Dzonii Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 hours ago, Dzonii said: Dobijamo veceras. Ko je sledeci? 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Eto dosao kombo bek i odmah Yago bez minuta. Kao sto sam rekao on je najmanji problem ovog tima.
Čvarkov Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Krenu Nan, Šorc i Sluka$$ u kontru a Semi ih sam udvoji. 4 blokade, kakva zver! 9 6 1 15
Recommended Posts