Jump to content

Recommended Posts

Posted

10 od 11 igrača koji su ulazili u igru su dali 4 ili više poena. Jedanaesti nije dao ništa :lol_2:

Timska pobeda kao kućerina. 

Bravo momci!

Carter :classic_love:

• Like 4
Posted (edited)

Kakva luda Kodijeva statistika

Index 18 uz sut za 3 0/7 😀

Ali zato 6/7 za 2 , 9 sk i 7 as 

8 defanzivnih skokova, covece 

Edited by srlepajce
  • Like 12
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Krvava koljena!!

Ponosan na momke koji su se ispisali po turskom provokatoru koji je doveo onoga mucenika da glumi klovna..

Samo podrska timu i samo mi!!!

ZGAZI IH SVE!

Posted

Previše je ovaj Batler inteligentan igrač da ne bude koristan po tim. Sve i da je stekao neke drugačije navike u NBA, momak ima strašnu košarkašku inteligenciju i što je još bitnije kao karakter je odličan, spreman da ispravi stvari kad griješi i da se stavi u službu tima. Par asistencija večeraš svjedoče u prilog mojoj priči. Ovo je inače tek početak. Još nije fizički spreman i tek treba da se uklopi. 

• Like 30
  • Thanks 1
Posted (edited)

jos jedno lepo gazenje

steta za ovo opustanje u 4-oj, mogli smo i na vecu razliku, ali oprastam

plavsica bas i ne oprastam, moglo je puno da nas kosta to glupiranje, i nadam se da je i sale to shvatio i da ga vise necemo gledati u EL

cmm pravi zmaj, da ne kazem wolf

zajebani smo kao kratko cebe, a cekamo jos 2 igraca da udju u ritam(grejem, batler) a mozda docekamo i joela

ukoliko se sve to uklopi kako treba, ovo jbt mozda i jeste ekipa za F4(ne verujem sta izgovaram)

edit: zaboravih da nam fali i mvp nwora...jbt

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 6
Posted (edited)

Ne mogu da se načudim koliko u nekim trenucima izgledamo veoma moćno. Prosto mi je puno srce kako razbijemo PAO, izvinite na maloj grubosti, kao beba zvečku. Evo i jedne šale za one koji znaju i ne znaju ko je tip.

Edited by božija noga
  • Like 1
  • Ha-ha 2