Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Čvarkov said:

Krenu Nan, Šorc i Sluka$$ u kontru a Semi ih sam udvoji. 4 blokade, kakva zver! :Hail:

A Miljen ga unisti!

Edited by Don Dusko
  • Like 2
Posted

Jebem ti sunce, kosarkaske orgazme dozivljavam kad gledam pametna krila sa dobrim pristupom.

Jebote mi imamo Kalinica, Davidovca i Monekea. Znas kad tim sa time nece da bude u top10? NIKAD.

• Like 17
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

zajebani smo kao kratko cebe, a cekamo jos 2 igraca da udju u ritam(grejem, batler) a mozda docekamo i joela

ukoliko se sve to uklopi kako treba, ovo jbt mozda i jeste ekipa za F4(ne verujem sta izgovaram)

edit: zaboravih da nam fali i mvp nwora...jbt

Sad ću da budem pravi cigan i da malo kukam...kud ćemo sa svim igračima - evo ne znam. Gde naći minute i poene za sve...

ALI kako ide sa povredama u svim ekipama, pu pu pu ali biće ih nažalost, to je neminovnost, roster je u tom slučaju savršeno popunjen

Kada se vrate ranjenici

CMM, Batler

Graham, Nwora

Kalina, Dobric, Semi

Moneke, Deda

Džoel, D-Mo, Izundu

12 veličanstvenih. Uskakaće Miljenović i Jago (mada mislim da je on dolaskom Batlera završio sa minutažom u EL). Plavšu ne želim da vidim ni u Partizanu.

• Like 4
Posted

Da se ne zajebavamo, Batler je pojačanje kakvo ovaj klub niakda nije doveo. Momak ima košarku u malom prstu, ima manjak kondicije to je vidljivo, prepametan je i apsolutno već sada svestan tima gde je došao, očekivanja i toga da ovo nije rendom pre-season NBA tekma gde se nabijaju statistike. Nego je već u dve tri utakmice mogao da vidi kako se 2-3 lične zarade za minut a sa druge strane terena teško dolazi do koša. Prilagođava se mali već sada. Po ki da će. 

• Like 25
  • Thanks 1
Posted

Bez reci sam kako smo ih pojeli 30 i kusur minuta, nisu znali sta ih je snaslo.. 

Danas najvise odusevljen Semijem i njegovom odbranom, covek brani sve od 1 do 5, kad preuzme beka pa se spusti u stav ne moze proci niko.

Batler polako ulazi u ritam, bice to sve super!

Idemo dalje!!!

• Like 5