Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ne vidim ni jednu jedinu nebitnu utakmicu, tako da je mene briga. Onog momenta kada krenes da igras nebitne utakmice, Zvezda nije klub za tebe kao igraca. Prema tome, aj malo lakse o nebitnim utakmicama.

4 utakmice za redom nas nabijaju. To treba nekome nesto da znaci jer sport je stalno takmicenje, nije balet.

Spartak igrao u najjacem sastavu sa dupo vise dana odmora i fokuza, Zvezda igrala bez 8 najboljih igraca juce.

Da li ti mislis da bi Panatinaikos pobedio u Dudovoj šumi bez Granta, Kendrika Nana, Slukasa, Lesora, Mitoglua, Hernangomeza, Čedi Osmana, Holmsa?? Dakle eto zamisli i oni da su igrali bez 8 igraca juce u dudovoj šumi protiv njih?

• Ha-ha 1
Posted

Boli me kurac za Panatinaikos. 

I za dudovu sumu.

Imali smo dovoljno igraca, koji za sebe tvrde da su mnogo bolji od Spartakovih, a svakako su mnogo bolje placeni. Ono sinoc je sramota.

• Like 2
Posted

Odnos prema igri. Divljanje, soliranje, nezainteresovanost. Posebno divljanje Yaga, i nezainteresovanost Motiejunasa.

Sramota je ovako predstavljati klub. I dosta vise o nebitnim utakmicama. NEMA IH.

4 puta te onaj Vloade mece na kurac i nema reakcije. Gde je ponos?

Ok je pisati da se ne vredjaju igraci, ali dokle ide taj bezobrazluk da dolazi neko da mi kenja o nebitnim utakmicama. Ajde bre...

Posted

Yago, Dobrić, Miljenović i Davidovac nisu nešto kvalitetniji od najboljih igrača Spartaka tako da ne treba pretjerivati sa tim sramoćenjem.

Jedini koji su se baš raspali su Kalina i Motiejunas, ali obojica mogu da se povade na godine i ritam utakmica.

Ne vidim baš nikakav problem u uklapanju Butlera i Grahama, sve i da CMM i Nwora održe ovakvu formu do kraja sezone i ne povrijede se više ni jednom.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)

Motiejunas nije kriv sto nam fale dva centra i sto ima 36 godina,igramo utakmice ko na traci za trcanje,fali nam 8 igraca a sto se tice manje bitih utakmica IMA IH...

ja stvarno ne znam dal iko ocekuje da dobijemo sve tekme koje igramo,ubacili na kraju sve sto su sutnuli i to je to...

Edited by Candyman
  • Like 2
Posted (edited)

Tekma sa Spartakom je nadam se samo jedna u nizu nebitnih utakmica u nikada manje bitnoj ligi.

Nećemo svake sezone imati u timu Nworu, Batlera, Kodija, Monekea i Bolomboja a budžet od 25 miliona možemo da sanjamo.

Pitajte komšije šta sada misle o "ponosu" i pobedi nad FMP-om u produžetku gde im nosilac igre u 35-om minutu na parketu ispada iz rotacije i ceo tim skreće u jendek. 

Sada nam postaje jasno kako to tokom sezone jedna Unikaha tresne Real ili Ulm uzme kup Bajernu. 

Eto kako...

Ovo je labudova pesma "KKCZ medj milijunašima" i valja nam se fokusirati i sve snage usmeriti isključivo na jedan cilj. 

Edited by Wingwalker
  • Like 23
Posted

Utakmicu nisam gledao i ne mogu da komentarisem. Sve čestitke Spartaku. Samo se nadam da ovaj poraz neće uticati na nas i utakmicu protiv Panate.

Posted

Kodi i Batler ko Dejo i Piksi nekad.  Uigrace ih Sale bez sumnje.

1 minute ago, alokin said:

Utakmicu nisam gledao i ne mogu da komentarisem. Sve čestitke Spartaku. Samo se nadam da ovaj poraz neće uticati na nas i utakmicu protiv Panate.

Sto bi Pantic Dimitrije rekao ovaj luster nece skoditi onom telefonu 😄

Posted
29 minutes ago, Sector said:

Yago, Dobrić, Miljenović i Davidovac nisu nešto kvalitetniji od najboljih igrača Spartaka tako da ne treba pretjerivati sa tim sramoćenjem.

Jedini koji su se baš raspali su Kalina i Motiejunas, ali obojica mogu da se povade na godine i ritam utakmica.

Ne vidim baš nikakav problem u uklapanju Butlera i Grahama, sve i da CMM i Nwora održe ovakvu formu do kraja sezone i ne povrijede se više ni jednom.

Pretpostavljam da su solidno skuplji ovi naši

• Like 1
Posted

Чуј ово не постоје небитне утакмице лол

наравно да постоје јер је неизводљиво да у оваквом распореду са оволико утакмица играш пун гас у свакој утакмици. Притом Спартак није уопште наивна екипа а ми играли у гостима без 4-5 играча што није занемарљиво. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Filbi said:

A ne bi se reklo da pogledas onako ucinak na terenu.

Ali ok, to je lepota sporta, neki tamo lik placen 200k hoce da pokaze likovima iz evrolige da je od njih bolji, i to mu je motivacija. To je sustina sporta.

16 minutes ago, alokin said:

Samo se nadam da ovaj poraz neće uticati na nas i utakmicu protiv Panate.

Nece, tu utakmicu cemo igrati.

Posted
5 minutes ago, Filbi said:

Ne da pretpostavljam, nego sam siguran. Kao što su i Realovi solidno skuplji od naših, pa ipak nekad izgube. I mnogo drugih sličnih primera.

Nevezano za citat, koliko god delu navijača padalo teško, jasno je da je klubu ABA u drugom planu. Meni je sinoćna utakmica sasvim ok, izgubili smo je u zadnja 2min, a Spartak je u 4 poslednja napada dao 12 poena.

• Like 2
Posted
17 minutes ago, Filbi said:

E to je već drugi problem, što preplaćujemo.

Posted (edited)

Eto mene je proslo ono od sinoc, ljudi opusteno sve je ok, uzimamo Aba

Nego, video sam na par mesta na insta da Darko Plavsic dolazi na Arenu, da li neko moze potvrdi/demantuje?! I to vec od Panate

Ne mogu vise da slusam onog vernog navijaca Unikahe veoma revnosnog i uvek objekivnog. Crkotina.

Edited by Dr.J
  • Like 1
Posted

Batler kad je na klupi bas navija, skace na svaki kos saigraca i deluje da zeli sto pre da se uklopi.

Trebace mu jos 3-4 nedelje da se uklopi te je prerano davati vilo kakav zakljucak o njegovoj igri u ovom trenutku.

Idemo da satremo zelene zeceve, jebes Spartak posle duplog kola

• Like 21
Posted

Naravno da postoje nebitne utakmice.Ne mozes ti igrati svaku na 100% fokusa i snage.

Pogotovo ako dolazi posle duplog kola.

Svakako kada se stavi prioritet na tu utakmicu naravno da ce ekipa dati onda 100% snage i zelje.

• Like 4
Posted

Utakmica protiv Spartaka nije bila toliko rezultatski bitna, koliko je svaka nova pobeda upumpavanje dodatne doze samopouzdanja. Ali, ako je morao poraz da se desi, posle 6 vezanih EL pobeda, bolje je izgubiti u ABA, nego u EL. Eto, sad smo videli da i Saletova Zvezda može da izgubi, pa možemo komotno da dobijemo PAO. Ono što nije dobro od sinoć je to što kada se poštede najbolji i najkorisniji igrači, vidi se da igrači sa manjom minutažom ne mogu da iznesu ni ove na papiru laganije utakmice. Žalosno je na šta liči Dobrić, vidi se da to nije to. Jago se trudi, ali je prilično limitiran, osim povremenih bljesaka u šutu za tri. Živim za dan kada će se vratiti barem veći deo povređenih igrača, kako bi Jago ipak bio opcija pored klupe za rezerve, pa da uskače, ako zaškripi.  

• Like 3
Posted

Duplo kolo sa ionako skraćenom rotacijom bez klasičnog beka i odlazak u Suboticu gdje se ekipa pripremala sedam dana za tu istu utakmicu, da se moglo dobiti- jeste, ali apsolutno se nisam potresao niti jedan sekund, a nekad sam kosu cupao zbog poraza u aba ligi, toliko o tome koliko je bitna, samo neka se niko nije povrijedio.

Na neki način poraz je došao u dobro vrineme, jer je Sale već par puta ukazivao na propuste u igri i samo smo mi to zamaskirali pobjedama, mislim na Baskoniju pa i djelimično na Makabi.

Bolje da nam je Spartak šamar lupio da se trznemo nego Ataman pred 25k

ljudi.

I da, dosta se nakon ove utakmice moglo vidjeti a to je da su Dobric, Plavšić,Davidovac masno preplaćene domaće igračke koje ne mogu riješiti ni ekipu poput Spartaka.

Batler je svakako klasa i trebaće mu par utakmica da uđe u konačnu formu, košarke definitivno ima u svojim rukama.

Panata nam dolazi bez centra, Mitoglu će riljati iznuđeno na pet i mislim da ćemo to maksimalno iskoristiti i vratiti im za prošlogodišnji poraz.

Posted

Nama rotacija za ABA i treba da izgleda kao juce, i to bez Kaline i Motejunasa ... povremeno ubaciti povratnike iz povreda, da se uigravaju lagano. I takvi cemo se dovuci do playoffa a onda, ako nam bas bude bitno, metlaj

• Like 1
Posted

Realno u aba ligi ne zavisimo od sebe, jer u teoriji mi mozemo i ako pobedimo svih 12 utakmica do kraja biti na drugom mestu.

Nema teorije da baš svih 12 mečeva dobijemo i tako sa sigurnoscu obezbedimo prvo mesto i verujem najbolji skor od svih ekipa koje prodju grupu.

Plus nam je grupa paklena, neko je napisao kako je nebitno bitno je proci, jer svakako igramo posle sa ekipama iz druge grupe koja je slabija, ali to nije tacno.

Recimo Dubai i Partizan su unapred u mnogoo boljoj poziciji kada su se grupe izvukle, jer te 2 ekipe koje igraju i evroligu ce glatko sa pola snage obezbediti prve 2 pozicije i neće se trošiti i cimati u aba ligi posle duplog kola da pobede, jer sa Krkom Splitom igraju, oni nemaju za rivale Buducnost, Cedevitu i Spartak, 3 koske gde bi morali punim gasom igrati, pa mogu cuvati snagu za Evroligu, jer i rezervisti poput Lakica, ili Pokusevskog im protiv Krke mogu doneti pobedu.

Zvezda sa druge strane uz sva ova dupla kola ima u nizu za rivale Buducnost, kao i Spartak i Cedevitu gde godinama i u nizu gubimo u gostima, a o Mege smo umeli i kod kuce.

Menjao bih se sa Partizanom i tom grupom, jer bi Butler kroz aba ligu makar i Grejem mogli da se protiv Krke, Splita uigraju, a ne da igraju bitan mec protiv Buducnosti Spartaka i Olimpije, gde i Davidovac i Kalinic ne garantuju pobedu...

Posted (edited)
1 hour ago, Dr.J said:

Eto mene je proslo ono od sinoc, ljudi opusteno sve je ok, uzimamo Aba

Nego, video sam na par mesta na insta da Darko Plavsic dolazi na Arenu, da li neko moze potvrdi/demantuje?! I to vec od Panate

Ne mogu vise da slusam onog vernog navijaca Unikahe veoma revnosnog i uvek objekivnog. Crkotina.

Ako Plavsic prelazi na Arenu neka povede i Jaga.

Edited by Placebo Lone star
Posted (edited)

Ne mislim da je pristup sinoć bio loš. Borili su se momci, ali kako neko reče fali motor u vidu Kodija i Čime. 

Jago je recimo super razigravao u prvom poluvremenu. U drugom je počeo da glumi heroja i nije se dobro završilo. On i u ABA ligi ne može da završi ništa iz reketa, sad zamislite kakve su mu šanse u EL kad se približi košu. 

Nije baš prijatno da nas Spartak opet dobija + ovo nam je drugi poraz u ABA ligi ali zbog svega što momci igraju u poslednje vrijeme i zbog izazova koji nas očekuju zaslužuju ogromnu podršku. Ja već čekam srijedu! 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 4