Bejn Posted Friday at 10:11 PM Posted Friday at 10:11 PM Znači, još uvek nije urađen nikakav pregled, ali se već zna da je Ahilova peta. Bitno da je vest klikabilna. 6
Maverick88 Posted Friday at 10:11 PM Posted Friday at 10:11 PM Tacno je da se pozalio na povredu posle Baskonije ali se stepen povrede jos ne zna, sutra ce se uraditi snimanje i znati vise o tome. 1
Igor_ Posted Friday at 10:12 PM Posted Friday at 10:12 PM Bude li lazna vest, ovoj sto je napisala tekst spamovacu mail adresu dozivotno zbog ovog stresa. 4 1 1
Tom Wambsgans Posted Friday at 10:15 PM Posted Friday at 10:15 PM Sto vise vremena prodje ja sve vise mislim da je fejk, ali sacekajmo. Inace, prilicno sam siguran da je Nvora pitan za led na levoj nozi posle utakmice i da je rekao "everything's good just taking care of my body"
Valensija Posted Friday at 10:15 PM Posted Friday at 10:15 PM Moze li makar jedna jebena nedelja da prodje bez povreda! Ima li kraja vise…
Nini3112 Posted Friday at 10:16 PM Posted Friday at 10:16 PM Nadam se da nije istina ovo. Jedan dodje drugi se povredi...
Šiljokapi Posted Friday at 10:16 PM Posted Friday at 10:16 PM 2 minutes ago, Placebo Lone star said: Aj nesto lepo Divljak i privatnik! Koji će nam on očin?😂 Vujčin kaže da je laž za Nvoru
Bodie Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM 13 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂 Reče nwora sinoć da je sve u redu i da je led za oporavak nakon utakmice.
Jeremija123 Posted Friday at 10:21 PM Posted Friday at 10:21 PM 14 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂 Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova. Zar ne? 1
slobodan1988 Posted Friday at 10:23 PM Posted Friday at 10:23 PM Kasnije iste večeri, novinarima koji prate crveno-bele stigla je poruka od portparola kluba Igora Vujčina koju prenosimo onako kako je poslata: „Postovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerašnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Saše Obradovića“. 7 1
Maverick88 Posted Friday at 10:25 PM Posted Friday at 10:25 PM Ljudi bolje da se lepo saceka sutra da se obave pregledi i vidi o cemu se radi pre svega. Nagadjanje nece nista svakako doneti 1
Borky Posted Friday at 10:25 PM Posted Friday at 10:25 PM Hvala bogu da se i nas klub oglasi na vreme bar jednom. 1
Nini3112 Posted Friday at 10:27 PM Posted Friday at 10:27 PM Kazu da se klub oglasio povodom ovih gluposti i rekao da trening nisu ni imali i da nije istina ovo oko povrede,hvala Bogu.
Dzo23 Posted Friday at 10:27 PM Posted Friday at 10:27 PM 1 minute ago, Nini3112 said: Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. 3
bosske Posted Friday at 10:27 PM Posted Friday at 10:27 PM Ćao društvo, kažem nisam insajder ali sto sto saznam ja javim, pa tako i za Butlera… Evo za Nworu mi govore da je nerealno da se čovek povredi na treningu dan nakon utakmice, prosto nemoguće. Vest je fake 99%
Čvarkov Posted Friday at 10:28 PM Posted Friday at 10:28 PM 1 minute ago, Jeremija123 said: Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova. Zar ne? Nisam ni ja lekar, ali prateći kkcz imam osećaj da sam odslušao anatomiju u dva semestra. 3 34
Maverick88 Posted Friday at 10:28 PM Posted Friday at 10:28 PM Just now, Nini3112 said: Kazu da se klub oglasio povodom ovih gluposti i rekao da trening nisu ni imali i da nije istina ovo oko povrede,hvala Bogu. Povreda postoji ali da je Ahilova isl gluposti. Lepo je i Mile napisao ali vi ne citate ali ajde
Nini3112 Posted Friday at 10:28 PM Posted Friday at 10:28 PM Just now, Dzo23 said: Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. Mislim da samo ti "novinari" prate forum, @Gudura ako se ispostavi kao laz nadam se da je to sledeci put lakse malo sa postovima ovakve prirode. 1
fradler Posted Friday at 10:29 PM Posted Friday at 10:29 PM Gde se klub oglasio? Ne pronalazim ja nikakvu izjavu Vujičina na relevantnim mestima. 1
Vitezkoja Posted Friday at 10:29 PM Posted Friday at 10:29 PM (edited) Poštovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerasnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Sase Obradovića - stoji u poruci PR-a Crvene zvezde Igora Vujčina. https://www.telegraf.rs/sport/evroliga-kosarka/veciti/4203290-pojavila-se-vest-o-povredi-dzordana-nvore-zvezda-se-oglasila-i-otkrila-sta-je-istina Edited Friday at 10:30 PM by Vitezkoja
Nini3112 Posted Friday at 10:31 PM Posted Friday at 10:31 PM Ja ne razumem,ako je ahilova oglasice se ako je list nece?
Mario1563 Posted Friday at 10:33 PM Posted Friday at 10:33 PM Sve insajder do insjadera… novinar do novinara
Recommended Posts