Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znači, još uvek nije urađen nikakav pregled, ali se već zna da je Ahilova peta. Bitno da je vest klikabilna.

• Like 6
Posted

Sto vise vremena prodje ja sve vise mislim da je fejk, ali sacekajmo.

Inace, prilicno sam siguran da je Nvora pitan za led na levoj nozi posle utakmice i da je rekao "everything's good just taking care of my body"

Posted
13 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂

Reče nwora sinoć da je sve u redu i da je led za oporavak nakon utakmice.

Posted
14 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ovo je od sinoc. Verovatno ima neku bol, pa zele da provere. Uvek optimista 🙂

Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova.

Zar ne?

• Like 1
Posted

Kasnije iste večeri, novinarima koji prate crveno-bele stigla je poruka od portparola kluba Igora Vujčina koju prenosimo onako kako je poslata:

„Postovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerašnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Saše Obradovića“.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. 

Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. 

• Like 3
Posted

Ćao društvo, kažem nisam insajder ali sto sto saznam ja javim, pa tako i za Butlera… Evo za Nworu mi govore da je nerealno da se čovek povredi na treningu dan nakon utakmice, prosto nemoguće. Vest je fake 99% 

Posted
1 minute ago, Jeremija123 said:

Nisam lekar, ne poznajem anatomiju, ali ovo zavijeno nije ahilova.

Zar ne?

Nisam ni ja lekar, ali prateći kkcz imam osećaj da sam odslušao anatomiju u dva semestra.

• Like 3
  • Ha-ha 34
Posted
Just now, Nini3112 said:

Kazu da se klub oglasio povodom ovih gluposti i rekao da trening nisu ni imali i da nije istina ovo oko povrede,hvala Bogu.

Povreda postoji ali da je Ahilova isl gluposti. Lepo je i Mile napisao ali vi ne citate ali ajde

Posted
Just now, Dzo23 said:

Da, i napisao je da je ovaj tekst klub prosledio u novinarsku grupu. 

Ok, sad se može na spavanje, a ovim klikbejt portalima, i novinarčićima željnim senzacionalizma svašta bih poručio. 

Mislim da samo ti "novinari" prate forum, @Gudura ako se ispostavi kao laz nadam se da je to sledeci put lakse malo sa postovima ovakve prirode.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Poštovane kolege, najlepše Vas molim da ne prenosite netačne informacije i spekulacije poput ove večerašnje o navodnoj povredi Ahilove tetive Džordana Nvore. To je neistina. Niti je navodno mogao da je zadobije na jučerasnjem treningu, jer se on sastojao od video sastanka i oporavka. Kao i uvek, prave informacije dobijaćete preko zvaničnih naloga kluba ili našeg trenera Sase Obradovića - stoji u poruci PR-a Crvene zvezde Igora Vujčina.

https://www.telegraf.rs/sport/evroliga-kosarka/veciti/4203290-pojavila-se-vest-o-povredi-dzordana-nvore-zvezda-se-oglasila-i-otkrila-sta-je-istina

Edited by Vitezkoja