bosMan_jr Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Realno je pretrpavanje jos jedan igrac. OK naravno da moze da mu se nadje odredjena uloga, ali mislim da ako se ozbiljno racuna na Grahama nema tu mesta za jos jednog ozbiljnog igraca. Taj igrac bi mogao da bude ili cist suter ili dobar defanzivac spolja, ali deluje mi da onda Graham potpuno gubi mesto, a nismo ga ni videli jos. Valjalo bi sacekati malo. 3 2
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 40 minutes ago, pavlaka said: Pa mozda se ne racuna na Kenana, a Kenan ionako min nije odigrao ove sezone pa imamo to jos 1 mesto.. Kenan i Karter su verovatno ovu sezonu završili. Dodao bih čak i Bolomboja tu. Vidim SK napisao da bi mogao na teren u drugoj polovini sezone, ali opet, ko zna, povreda je takve prirode da i Darko kaže da ih ukupno ~5 sportista ima. Niko ništa ne može da kaže. U globalu, 3 igrača koja su 99% OUT do kraja sezone. Na to dodaš staklenog Rivera, Plavšić koji ni u ABA ne može, Yago koji bi, eto, mogao u ABA da igra + ne vidim gde ćemo Dobrića uglaviti, šta, imaće 5-6 minuta u EL?
Shunsuke Nakamura Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zna li se barem je li to igrač spolja ili unutra?
NikadProtivKaline Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago ako se trazi jos jedan igrac preko batlera to moze da znaci jednu od 2 stvari: - joel se ne vraca ili nemaju pojma da li ce da se vrati - povreda grejema je ozbiljnija (uz ovo racunam da je carter out za sezonu) 3
mister-no Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, bosMan_jr said: Realno je pretrpavanje jos jedan igrac. OK naravno da moze da mu se nadje odredjena uloga, ali mislim da ako se ozbiljno racuna na Grahama nema tu mesta za jos jednog ozbiljnog igraca. Taj igrac bi mogao da bude ili cist suter ili dobar defanzivac spolja, ali deluje mi da onda Graham potpuno gubi mesto, a nismo ga ni videli jos. Valjalo bi sacekati malo. Deluje tako, ali ne možeš treneru da ne omogućiš neke njegove ideje, i bar dva igrača...
bodo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Zna li se barem je li to igrač spolja ili unutra? Ne znam zašto meni nešto govori da bi to mogao biti kombo 4/5 na osnovu katovanih igrača . O imenima ne želim da ne budem opet potkačen banom. 1 1
avakss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako su Kenan i Karter zavrsili sezonu,Yago ce svakako da se pedalira onda ima mjesta za jos jednog spolja,suter sa dobrom odbranom.. 1. Graham,Cmm,Miljenovic. 2. Butler,pojacanje. 3. Nwora,Kalinic,Dobric. 4. Moneke,Odzelej,Davidovac 5. Motejunas,Izundu,(Bolomboj,Rivero) Ovo je 15 igraca sto uopste nije previse,cak su od toga broja 2 centra teze povrijedjena. Plavsic,Radosic,Stojkovic popunjavaju roster..
suptil Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel ce nasi da puste kasnu fazu sezonskih ili polusezonskih u prodaju ponovo?
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, avakss said: 2. Butler,pojacanje. Ciganija at its best. Pojačanju koje još nije pojačanje jer još nije potpisao dovodimo pojačanje 2 2 26
Summerfunk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, suptil said: Jel ce nasi da puste kasnu fazu sezonskih ili polusezonskih u prodaju ponovo? Pa hoće ako planiraju da refundiraju barem % od Batlerove plate 😂😭
avakss Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, NMX said: Ciganija at its best. Pojačanju koje još nije pojačanje jer još nije potpisao dovodimo pojačanje Mile najavljuje pojacanje brate a mile je na listi 😂
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu.❤️🏀❤️🏀⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴 1 7
vinogradskaopera Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, pavlaka said: Ako je za leto nba out onda smo super prosli da ne bude kao loonie kad je u sred sezone otisao.. 9
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Мени се чини да је план Батлер, Коди, Грем Нвора и појачање Јаго у Бразил, а Картер и Кенан вероватно пропуштају сезону. Ovo bi bio bas teski overkill, svako od njih trazi 30min. Mene bi bilo blam da se dovede jos jedan igrac preko Batlera. Jbg ipak zivimo u zemlji Srbiji, Nis ima sirovina do 01. novembra, peleta nema na stovaristima, pitanje je sta ce biti sa gasom, ko zna ko ce voditi zemlju za godinu dana, itd itd. 1
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Rekao sam juče-prekjuče da nam trebaju dva igrača. Plej i bek šuter pogađač, a može i All in one opcija. Što se mene tiče ovo ovako može da ostane, mada bi čini mi se legao lepo i onaj neki mrtvi belac šuter što ste ga kačili pre neki dan. Tu onda napadamo F4 lagano, a preduslov za to je hajp koji ide jako lepo rekao bih. Nisam bio od onih koji su histerično vikali uprava napolje, niti ću sada padati u trans. Smatram da je važno da se zaborave neke stvari iz ne tako davne prošlosti, da se uživa jer zaslužili smo. Početak ove sezone ne zaslužuje niko, a ako na kraju ovo sve ispadne dobro, biće to jedna lepa sezona za sećanje. Edited 6 hours ago by Sinnerman 2
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ovo ne mora nista da znaci ali ako sada ne udjemo u 8 tad nikad necemo
Gaga Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam ovog nikad gledao,za ove pare očekujem da isporučuje malo lošije od Nana. 2,5 miliona po sezoni,vau. 3
Bogoljub Gagic Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Cavani said: Ovo bi bio bas teski overkill, svako od njih trazi 30min. Mene bi bilo blam da se dovede jos jedan igrac preko Batlera. Jbg ipak zivimo u zemlji Srbiji, Nis ima sirovina do 01. novembra, peleta nema na stovaristima, pitanje je sta ce biti sa gasom, ko zna ko ce voditi zemlju za godinu dana, itd itd. Сам Сале је рекао да је и пре ситуације са Картером требао један играч, а од тада и два. Девонте кад и какав ће се вратити немамо појма тако да његових и 20 минута је упитно а не 30.
Gudura Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, srlepajce said: Ko li ce da vozi? Jago? Nema sanse, on ne moze da dohvati papucice 3
Papadac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Samo da do kraja dana bude zvanicno, strah me ako ostane da prenoci... 6
srlepajce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kakav bi to dan bio Izgorelo ono ruglo, dosao Batler 12 1 4
khabib Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 58 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto pišete o ovome kao da je već potpisan. Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. A s obzirom da je pored Kartera i Kenan verovatno out za čitavu sezonu, onda bi nam trebao još jedan čist bek šuter pogađač, tipa pominjani Gerison Metjuz...
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 15 minutes ago, Gaga said: Nisam ovog nikad gledao,za ove pare očekujem da isporučuje malo lošije od Nana. 2,5 miliona po sezoni,vau. Što bi rekao kolega @Chaos Is Mejutros, mašala.
Placebo Lone star Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Cavani said: Ovo bi bio bas teski overkill, svako od njih trazi 30min. Mene bi bilo blam da se dovede jos jedan igrac preko Batlera. Jbg ipak zivimo u zemlji Srbiji, Nis ima sirovina do 01. novembra, peleta nema na stovaristima, pitanje je sta ce biti sa gasom, ko zna ko ce voditi zemlju za godinu dana, itd itd. Da vodi zemlju ova stolica na kojoj sedim dok pisem ovo veruj mi da bi nam bilo bolje od ove mafije koja sad vodi zemlju.Njihovi poslusnici tipa kokeza su pokrali milenumske budzete i nas i komsija tako nemas potrebe da osecas grizu savest ako dovedemo jednog beka.To sto nam se desava sa sirovinama je iskljucivo zasluga proruske polotike koju vodi ovaj nulti Srbin.
Recommended Posts