Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Stefi88 said: A ko ce na beka, jel se pominje neko? Na beka sad mogu i ja. 1 1 4
Popular Post NMX Posted 8 hours ago Popular Post Posted 8 hours ago Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka 2 1 53
Taki Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Nini3112 said: Uff to teska prica bas,verovatno centar? Bolje centar ako se ne računa na povratak Bolomboja, na 1-2 stvarno više nema potrebe.
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Za utakmicu sa Baskonijom, njima otišao Šamanić, ali zato se nama vraća Dobrić tako da nismo baš toliko favoriti koliko se možda činilo na prvi pogled. Samo oprezno. Moramo da damo šanse Baskoniji, nije u redu da budemo baš potpuni favoriti. 1
Zadnji vezni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 6 minutes ago, Mile1 said: Jos nije gotovo sto se tice pojacanja Montejunasa produžavaju do kraja sezone? 😁
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka Ko li ce da vozi? Jago? 1
Summerfunk Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, srlepajce said: Ko li ce da vozi? Jago? Taj može da vozi samo nazad za Brazil
Bodie Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 minutes ago, Mile1 said: Jos nije gotovo sto se tice pojacanja 1 1
Jeremija123 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zahvaljuju se ljudi Drčeli, Tomiću, Dozetu... Niko da se zahvali NAJVEĆEM. Kume, hvala za pojačanje. ❤️ Spoiler 2 2 12
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka Kako i da ne bude vizionar sa onolikom glavom 1 8
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Realno treba nam još jedan centar ili 5/4. Šta ako uhvati virus Izundua, ili potkoči u leđima vremešnog Donatasa? Očekujem tu pojačanje i da kompletiramo roster. Sve u svemu Batler je sjajan potez. Čestitke svima unutar kluba, računajući i Monekea i Nworu koji su ga iscimali. Svi na Baskoniju! 5
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Jeremija123 said: Zahvaljuju se ljudi Drčeli, Tomiću, Dozetu... Niko da se zahvali NAJVEĆEM. Kume, hvala za pojačanje. ❤️ Hide contents Jel ovo Max Verstappen levo?
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Čočo said: Dok ne vidim šal u ruke, ne verujem svojim očima. Ja ni tad 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, berti said: Ja ni tad Dozet ga greškom odveze u Humsku 3 4
ojzibb66 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, NMX said: Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka Mogao je i neku kliniku pazariti, just sayin 1 2
Gandalff Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Namerno mi ovo radite.. Zamajavate me da ne stignem da napravim ekipu za Fantasy.. 🙄
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, Gandalff said: Namerno mi ovo radite.. Zamajavate me da ne stignem da napravim ekipu za Fantasy.. 🙄 Pa stavi sve moguce i nemoguce igrace u roster Zvezde svog tima i miran si
Giorgio II Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni se u svemu ovome ne svidja samo "garantovana minutaža" ako je dobio ono što se piše da je tražio od Olija...ali ja nisam toliko upoznat sa tim šta može i kakav je karakter pa možda i grešim
DejanT Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Sector said: Dobrodošlica Butleru. Ostalo još samo da potpiše. I da se overi ugovor🙂 1
Valensija Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Preozbiljan potpis. Sto se tice trazene minutaze, barem nju mozemo lagano garantovati.
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Giorgio II said: Meni se u svemu ovome ne svidja samo "garantovana minutaža" ako je dobio ono što se piše da je tražio od Olija...ali ja nisam toliko upoznat sa tim šta može i kakav je karakter pa možda i grešim Može da se garantuje uloga startera, ili bitnog igrača, ali samo kao početni status. Niko ne može da ti garantuje minute cele sezone, bukvalno nisam čuo za takav ugovor ili obećanje. Ali i to pije vodu, kod nas je odmah starter, u Olimpijakosu clan rotacije. 3
Dropkick Murphys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 26 minutes ago, Mile1 said: Jos nije gotovo sto se tice pojacanja Odlazi Plavšić 2 9 1
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) ovaj potpis nas svrstava u ozbiljan krug kandidata za PO uz uslov da ne bude više teških povreda. Edited 8 hours ago by bodo 6
Giorgio II Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago @JPM Ma ok sve, razumemo se, samo sam se u komentaru vodio onime sto pišu portali vezano za Olimpijakos 1
Recommended Posts