Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Nini3112 said:

Uff to teska prica bas,verovatno centar?

Bolje centar ako se ne računa na povratak Bolomboja, na 1-2 stvarno više nema potrebe. 

Posted
3 minutes ago, JPM said:

Za utakmicu sa Baskonijom, njima otišao Šamanić, ali zato se nama vraća Dobrić tako da nismo baš toliko favoriti koliko se možda činilo na prvi pogled. Samo oprezno.

Moramo da damo šanse Baskoniji, nije u redu da budemo baš potpuni favoriti.

• Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, NMX said:

Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka :Hail:

Ko li ce da vozi?

Jago? 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Kakav je vizionar Drčela kad je još u junu pazario autobus znajući kakav nas roster čeka :Hail:

Kako i da ne bude vizionar sa onolikom glavom

• Like 1
  • Ha-ha 8
Posted

Realno treba nam još jedan centar ili 5/4. Šta ako uhvati virus Izundua, ili potkoči u leđima vremešnog Donatasa? 

Očekujem tu pojačanje i da kompletiramo roster. 

Sve u svemu Batler je sjajan potez. Čestitke svima unutar kluba, računajući i Monekea i Nworu koji su ga iscimali.

Svi na Baskoniju! 

• Like 5
Posted
1 minute ago, Jeremija123 said:

Zahvaljuju se ljudi Drčeli, Tomiću, Dozetu...

Niko da se zahvali NAJVEĆEM.

Kume, hvala za pojačanje. ❤️

Hide contents

G328HMiXMAA_WL2.jpeg.cf821e6a78cce0610abe0f02d70340fe.jpeg

Jel ovo Max Verstappen levo?

Posted
8 minutes ago, NMX said:

Mogao je i neku kliniku pazariti, just sayin

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Gandalff said:

Namerno mi ovo radite.. Zamajavate me da ne stignem da napravim ekipu za Fantasy.. 🙄

Pa stavi sve moguce i nemoguce igrace u roster Zvezde  svog tima i miran si

Posted

Meni se u svemu ovome ne svidja samo "garantovana minutaža" ako je dobio ono što se piše da je tražio od Olija...ali ja nisam toliko upoznat sa tim šta može i kakav je karakter pa možda i grešim

Posted
2 minutes ago, Giorgio II said:

Meni se u svemu ovome ne svidja samo "garantovana minutaža" ako je dobio ono što se piše da je tražio od Olija...ali ja nisam toliko upoznat sa tim šta može i kakav je karakter pa možda i grešim

Može da se garantuje uloga startera, ili bitnog igrača, ali samo kao početni status. Niko ne može da ti garantuje minute cele sezone, bukvalno nisam čuo za takav ugovor ili obećanje. Ali i to pije vodu, kod nas je odmah starter, u Olimpijakosu clan rotacije.

• Like 3
Posted (edited)

ovaj potpis nas svrstava u ozbiljan krug kandidata za PO uz uslov da ne bude više teških povreda.

Edited by bodo
  • Like 6