mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, JPM said: Lagani poraz. Ubice nas Goss i Francisko. a ja bas mislim da neće kolega. Bas sam ubedjen da ćemo ovako bedni i otpisani pobediti ekipu koja nam najmanje leži od svih. Ajde malo optimizma majku mu, pred zoru je najmracnije 🙂 1 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, mindgame said: pred zoru Ja se bas tad ubijem o ivicu kreveta. 2
mindgame Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, JPM said: Ja se bas tad ubijem o ivicu kreveta. ovaj put će oni o našoj ivici. Pazi šta sam ti rek’o. Veceras ćemo dobro da se pošibamo sa njima u to sam siguran 1
duško matić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, McLeod said: Gledano sa strane, u poprilicnim ste govnima, pogotovo sto se vraca Obradovic. E ako nam ovo ne izvadi sezonu sad, ništa neće 😄 2
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, duško matić said: E ako nam ovo ne izvadi sezonu sad, ništa neće 😄 Ne znam da da li ovo funkcioniše samo na tenis ili i ostale sportove, ali ajde, videćemo.
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Naucno je dokazano da Meklaudova kletva deluje na sve. 4 2 1
Stefi88 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I Fener nas docekuje mislim samo sa jednim centrom, Birc i ajde Meli da kazes i to je to valjda...
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, JPM said: Lagani poraz. Ubice nas Goss i Francisko. Treba napomenuti da u Žalgirisu igra i Maodo Lo. A i dodaš neku trojku Ulanovasa kad se rezultat bude lomio. Ako se uopšte bude lomio. Ali da. Žalgiris + Maodo Lo.... 1
Filbi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Položio sam težak stručni predmet pa sam optimista: DOBIJAMO FENER bravo stručnjak 🙂 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Treba napomenuti da u Žalgirisu igra i Maodo Lo. A i dodaš neku trojku Ulanovasa kad se rezultat bude lomio. Ako se uopšte bude lomio. Ali da. Žalgiris + Maodo Lo.... Ne znam šta je gore, da izgubimo komotno ili da nas Ulanovas usere sa onom trojkom s ramena kad se lomi.
Losmi17 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 25 minutes ago, JPM said: Lagani poraz. Ubice nas Goss i Francisko. Ubice vas, indeed. Ali ce hajp biti solidan i nabrijanost.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Cigani gospoda, idemo level up, par sati pred utakmicu diskutujemo ko će da nas natrpa - u sledećoj utakmici 2 5 1
MGinobili20 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Треба рећи да је и Фенер прилично оптерећен повредама, Бенго, Бостон, Жагарс, Вилбекин и Бејкот прескачу утакмицу вечерас. Срећно момци.
Dzonii Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: Položio sam težak stručni predmet pa sam optimista: DOBIJAMO FENER Ja diplomirao! Tako da Fener pada veceras. 8 6 3
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, JPM said: Ne znam šta je gore, da izgubimo komotno ili da nas Ulanovas usere sa onom trojkom s ramena kad se lomi. Sumnjam da ćemo komotno izgubiti, ali Maodo Lo ide na 27 pts lagano. Lomiće se tu rezultat, 81:79 za nas, tipa sekund do kraja. Ulanovas diže sa 9 metara. Kao kap ulazi. Neće ni dirati mrežicu. Kao Nedović kad je šutne pa izađe iz kadra i samo bućne dole. E tako. Sve u svemu, pre ćemo osvojiti EL nego što ćemo pobediti jebeni Žalgiris.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ljudi po zakonu velikih brojeva mora doći utakmica u kojoj nas Maodo Lo neće natrpati. Žalgiris smo dobili sa Duškom tako da smo sa tim mirni do 2029. ali bar da nas ne dobije Lo. 2 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, JPM said: Da se nadovežem na komentar kolege @MarioKempes upućen meni, a koji je skroz korektan, kako ti znaš da su imali veliki sukob? Ili aj ovako, opiši nam taj sukob. Ono što sam ja video i čuo svojim očima a što je najbolja informacija do koje sam mogao lično da dođem je lična izjava Čime Monekea da je on lično u potpuno normalnom razgovoru sa Sašom, istom rekao da bi sezona bila bolja da je on (Čima) imao bolju ulogu u timu. Na šta je Saša odgovorio sa "možda". Veliki sukob! A nije imao vecu ulogu u timu izmedju ostalog zato sto ga Sasa nije koristio onako kako je ovaj mislio da bi trebalo, pa su se tu javljale tenzije i varnice i sukobi. Zasto bi sada bilo drugacije? Ako se menja trener posle loseg starta sezone on mora imati odresene ruke i autoritet. Obradovic kod vas nece imati ni jedno ni drugo, i to ne da sad gledamo u solju i procenjujemo, nego je to sigurno. Kako ce on zakrpiti ovo veliko je pitanje. Srecom pa ni Fener nije u sjajnom trenutku, a Zalgiris je kanta od tima (mada to vama nije bitno, imajuci u vidu istoriju), pa bi na neko sok razmrdavanje mogli da imate kratkorocan uspeh i da se dignete, ali na duge staze sumnjam da ce biti bolje nego sa Grkom. 1 1
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, McLeod said: Srecom pa ni Fener nije u sjajnom trenutku, a Zalgiris je kanta od tima Au kanta od tima pobedila Fener i Monako. Da smo mi takva kanta zeleo bih ja. 2
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 5 minutes ago, McLeod said: Zasto bi sada bilo drugacije? Ne znam, nije uvek ista situacija. Možda je i Čima sad bolji igrač, tolerantniji, on je tad došao iz NBA. Sad se uklopio. Možda je i Saša zreliji trener. Drugačiji je roster ukupno gledano. Nije to preslikana startna pozicija.
DijametralnoSuprotan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Dzonii said: Ja diplomirao! Tako da Fener pada veceras. Ne mogu dva iznenadjenja u jednom danu. 18
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Au kanta od tima pobedila Fener i Monako. Da smo mi takva kanta zeleo bih ja. Sve sami igraci koji su prosli prajm (osim Rajta), indijanci i litvanski otpad, to sto su pobedili timove koji takodje ocajno izgledaju ne govori o kvalitetu tima ama bas nista. Vi po imenima niste losi uopste ali sta vam to vredi kad ste na terenu kao banda.
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 15 minutes ago, Урош19 said: Ljudi po zakonu velikih brojeva mora doći utakmica u kojoj nas Maodo Lo neće natrpati. Žalgiris smo dobili sa Duškom tako da smo sa tim mirni do 2029. ali bar da nas ne dobije Lo. Ne mora Maodo Lo da nas natrpa, ali već vidim najveću mogu rusku zastavu u areni a i verovatno najveći mogući portret Putina, kao i 2h neprestano ruskih pesama. Nakon čega, naravno, napalimo sve njihove litvanske igrače da nam saspu po 20pts+ i da utonu u zimski san, da nijednu utakmicu ne pređu više od 3pts. :desiće se:
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Losmi17 said: Kaze Mek Zalgiris kanta od tima 😂😂😂😂 Lebe mekani... Pa samo uporedi njihovu domacu osovinu koja ima ulogu sa vasom koju terate 5 godina. Davidovac, Dobric, pa i taj precrtani Mitrovic su doktori za njihov kraj klupe. Da ste vi doveli Rajta bilo bi kako se ovaj uklapa u sistem i koncepciju, da vam Francisko zameni CMM bilo bi auuu sad imamo dva patuljka na pleju i indijanca, sta radis pijana upravo, zato ne zajebavaj. Imaju 2 pobede, wow, to znaci da idu na F4 Edited 4 hours ago by McLeod 1
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Creed Bratton said: Aha vazi da ce biti bez ikakvog pritiska. Svako malo ga neko naziva 'celafuto' i govori se kako je los covek a on jos nije ni ozvanicen tako da mogu misliti sta ce biti kad veze par poraza. Ma i to ćelafuto je precenjeno, nije neka uvreda, moraš neki nadimak dobiti u kolektivu, kao kad bi ovog Tomović zvali Čupo.. Jedino ako rade neki kompleksi.. Drugo je kad Željka zoveš Rumenoglu ili Pantića zoveš Puma onda to ima uvredljivu konotaciju.. 1
Recommended Posts