Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Markoss said:

Nije se sa njim ni pricalo. Vise je bio ideja nekih ljudi iz UO, ali je ostalo na tome. 

A jel istina da cemo Janisu isplatiti jos samo 3 plate do ng i ostalo nam oprostio?

• Ha-ha 1
Posted
28 minutes ago, Markoss said:

Sasa insistira na dvojici igraca spolja i na tome da Bagzi i Dozet budu oterani. To je razlog zasto jos uvek nije ozvaniceno, iako je prakticno dogovoren usmeno prekjuce kada sam i napisao to.

Čekaj, stani... Znači, raskinuta je saradnja sa Janisom bez da je Saša potpisao bilo kakav ugovor, salvetu, maramicu, bilo šta da je on novi trener Zvezde sve dok se ne najure Dozet i Bagzi?? A njih dvojica nedodirljivi poslednjih 6+ godina 😁

U suštini, ako je istina to što pričaš, može se vrlo lako desiti da ni Saša sad ne dođe jer ova dvojica mentola sigurno ne idu iz kluba. Hahahahah Bože. Kad misliš da ne može crnje ili gore, uprava KKCZ ti pokaže da ipak može. 

• Like 1
Posted (edited)

Ako je 3.6 za 3 godine onda je sramota ako se to propusti. Jbt. Jago ima skoro 1m. A ne mogu treneru da daju 1.2m.

Edited by Čočo
  • Like 4
Posted

Čočo

2 minutes ago, Čočo said:

Ne znam da li si skontao da nije 3.6 za 3 godine nego 3.6 po godini ugovora. 😅

Pa kako si došao do toga. Napisao je 3,6 za tri godine.

Znači da je Sale tražio 900K za tri godine. Upola manje od Janisa koji je imao pola manje od onoga šta Xavi traži

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Ako je 3.6 za 3 godine onda je sramota ako se to propusti. Jbt. Jago ima skoro 1m. A ne mogu treneru da daju 1.2m.

Pa sta bi bilo kada bi nestrpljiva ciganlija zatrazila smenu Pasqvala?

Posted (edited)
1 minute ago, Don Dusko said:

Ajde ne zezaj Done. Paskval je klasa od trenera. Imali smo mi i Janisa i Duska, ali Ćavi je iznad njih znatno. Takvom treneru se ne daje otkaz. A ne vidim zašto bi i slusali navijače. Navijači su tu da iznesu kritiku, ali ako je potpisan trogodisnji ugovor s takvim treenerom to je amin. 

Edited by Dzo23
  • Like 3
Posted
Just now, Don Dusko said:

Ako se vidimo tom logikom onda najbolje Uvalina da dovedemo. On će raditi za 200k godišnje. Pa kad mu tražimo smenu sića će nas koštati.

Posted (edited)

Nego izvinite ja sam skrenuo sa teme. Daj Sašu on hoće i jare i pare. Paskvala boli uvo za jare. 😂

Edited by Čočo
  • Ha-ha 8
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Zamisli to. Puno nam je da damo za takvog trenera 1,200,000€ po sezoni, ali ćemo vrlo rado da izvojimo 800,000€ za Yaga koji nije ni trebao da bude u timu. Ili još gore, Davidovac i Dobrić imaju kombinovano 1,500,000€. Obojica će biti 5 minuta više na terenu od mene. Jao majko mila. 

A para ima. Neka Drčela proda neku parcelu na BG-u na vodi ili gde već ima, eto ti Paskvala. Mada me ne bi čudilo da Dozet i Bagzi ne znaju ko je taj uopšte. Takođe, duboko u sebi verujem da bismo mi Paskvala nekom silom oterali i zajebali za pare. A to nam sigurno ne bi trebalo u životu. 

• Like 8
Posted

Ako trži dva igrača s polja da li to znači da pored Jaga na kog vjerovatno ne računa možda ne računa nešto ozbiljno ni na Kodija ili je situacija sa Grejmom teška? 

Posted (edited)
2 minutes ago, Taki said:

Ako trži dva igrača s polja da li to znači da pored Jaga na kog vjerovatno ne računa možda ne računa nešto ozbiljno ni na Kodija ili je situacija sa Grejmom teška? 

Pre će biti da CMM-a ne vidi tu gde trenutno je.

Edited by bodo
  • Like 3
Posted

Ja bih cak voleo da je istina da jos Sale nije potpisao ako je istina da je i Paskval u prici. Koliko god Sale mozda ispravio neke stvari od pre, manje su sanse da ce kola krenuti nizbrdo sa Paskvalom nego sa Saletom, al opet da li dovodjenjem Paskvala ne dobijaju nogu ona dva klovna, ako to nije ukljuceno, daj Saleta😁

• Like 1
Posted
3 minutes ago, fradler said:

Ako je ova cifra tacna, Paskval je prakticno spreman dzabe da radi, greota propustiti ga.

Dzabe kad je Sale vec prakticno potpisao

Posted
19 minutes ago, bodo said:

Znači da je Sale tražio 900K za tri godine. Upola manje od Janisa koji je imao pola manje od onoga šta Xavi traži

Mislim da Markosovo upola manje kod Saše znači upola manje u odnosu na Paskvala.

Posted
1 minute ago, Disfruto said:

Dzabe kad je Sale vec prakticno potpisao

Samo diskutujemo da je Xavi bio na Black Friday 😁

2 minutes ago, Урош19 said:

Mislim da Markosovo upola manje kod Saše znači upola manje u odnosu na Paskvala.

Moguće.malo je doduše nejasno na šta se odnosi ovo pola manje.

Posted
10 minutes ago, bodo said:

Pre će biti da CMM-a ne vidi tu gde trenutno je.

Moguće je i da Nworu ne vidi kao beka jer on to ni nije, pa tako ostajemo samo na Karteru i CMMu do oporavka Grahama (valjda nisam zaboravio nekoga ali msm da nisam). Ne računam Miljenovića il ko nam je već domaći bek, on se u EL neće naigrati.

Na Jaga već znamo da ne računa.

• Like 3
Posted

I cekaj, mi smo dali otkaz treneru, a jos pitanje novog nije reseno. Mislim Markos ima info da jos nije reseno, mozda je reseno al on ne zna, al ovo mi lici na nas da smo u fazonu, uh sta sad, Paskval skup, Sale zateze…

Posted
5 minutes ago, Dz0nika said:

Ja bih cak voleo da je istina da jos Sale nije potpisao ako je istina da je i Paskval u prici. Koliko god Sale mozda ispravio neke stvari od pre, manje su sanse da ce kola krenuti nizbrdo sa Paskvalom nego sa Saletom, al opet da li dovodjenjem Paskvala ne dobijaju nogu ona dva klovna, ako to nije ukljuceno, daj Saleta😁

Ja bih Paskvala odmah i sad doveo. Ali ako dolaskom Saše, odlaze dva diletanta Dozet i Bagzi, DAJ SAŠU ODMAH. Samo da se ove dvojice rešimo više. Prijatelju, 6+ godina sedite u klubu, svi su se promenili. Od igrača, trenera, kafe kuvarica, pa i direktora. Samo njih dvojica nisu. Kao da smo svake godine učesnici F4 pa su im rezultati odlični. 

• Like 10
Posted
5 minutes ago, Summerfunk said:

Ja bih Paskvala odmah i sad doveo. Ali ako dolaskom Saše, odlaze dva diletanta Dozet i Bagzi, DAJ SAŠU ODMAH. Samo da se ove dvojice rešimo više. Prijatelju, 6+ godina sedite u klubu, svi su se promenili. Od igrača, trenera, kafe kuvarica, pa i direktora. Samo njih dvojica nisu. Kao da smo svake godine učesnici F4 pa su im rezultati odlični. 

I pritom uz sve to npr Drcelic je izasao i rekao u fazonu okej ja sam sjebo dat je ugovor Sferi, ali gde su ona dva klovna da snose posledice za sve ove godine? Bukvalno smo jedini tim u EL koji nema skauting sluzbu. Nama je Dozet sportski direktor ej… 

Posted

Ćavi Paskval je poznato jako zajebana njuška, on je praktično od početka karijere čini mi se 2008, do danas vodio samo 3 kluba, u proseku 5+ godina mandat. I onda treba dođe kod nas ovakvih, ej 😁 Takav trener se dogovara mnogo duže i temeljnije jer nije samo stvar u goloj plati. Ko zna ko je njemu sve nudio i veće pare, ima tu još dosta zareza. Želimir je npr. godinu dana spremao dolazak, dok se apsolutno sve nije složilo od vladajućeg vrha do čišćenje kluba po njegovoj meri. Pitanje je koliko su ove naše ikebane spremne za takve operacije. A i rade se preko leta kako Bog zapoveda a ne sad u sred sezone. 

Čak imaju sreće što je Saša slobodan i očigledno jako željan da pokaže mnogo više nego u prvom mandatu. Da se šutiraju u dupe ako dođe i on, još ako stvarno izbaci ona dva debila iz kluba treba mu skandirati i napraviti šetalicu od prvog meča. 

• Like 19
  • Thanks 2