NikadProtivŽelimira Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Treba i kopati igrace, Marcus Bingram bi fino legao na 5, mada on je neka 5/4 opcija, Frank Bartley na beku, dečko je tenk a dobar je suter, Remsey iz Trsta je vrlo zanimljiv igrac, rekao bi neka prica Omari Moora u smislu da je u lošoj ekipi ali se vidi prostor za el košarku, fizički je top, vrlo je brz a size mu je fin, uz to solidan je suter. Samo sto dalje od mlohavih igraca i loših defanzivaca iz ek, ls, jer takvi tek u el defanzivno su kriminal, napadacki ni ne mogu pokazati šta umeju, jer ni prostor za to ne dobiju, a i kod nas po pravilu los defanzivac i napadacki se gasi. Palja pali JuTjub, krece polako da gleda hajlajce i belezi. Javljaju se cesto i agenti na Viber. Ima nekoliko nase gore list momaka, to nam fali.
Elevator Operater Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago (edited) Jebali smo jeza u ledja kada Trikolor Sr i Jr krenu da kroje roster, misleci da su bezuslovni srbi, povrarnici i nedvomilionaši ono sto treba klubu, navijacima i sto donosi uspeh. Podsecaju me na WB kada je kritika ispljuvala Batman v Superman, pa su brze bolje zaskocili (originalno mracni) Suicide Squad i reshootovali ga do smrti, da bude zabavan i šarolik, jer su izvukli zaljucak da je problem bio u tonu filma....a ne u ocajno skrojenom scenariju i editingu. Naravno, potpuno pogresan zakljucak problema i film je ispao jos vece smece. Postacemo DCEU. Ja biram da budem Betmen. Vi se podelite kako vam volja. Edited 41 minutes ago by Elevator Operater
Barkley#34 Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago Doći će na videlo ono Ostojino ubeđenje da se razume u košarku, o čemu je pričao Savić.
Knipex Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 27 minutes ago, Elevator Operater said: Postacemo DCEU. Ja biram da budem Betmen.
Recommended Posts