fillam Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 17 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Da li ce komsije ponovo da nam uvale djoku glede dzentlmenskog sporazuma o gostujucim navijacima? Nikakvih info... Neće, ne brini, proverena informacija.
NikadProtivŽelimira Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 hours ago, fillam said: Neće, ne brini, proverena informacija. Gospodin Vladan kaže da je urađena forica nakon bezbedonosne procene, i da ga izduvasmo za 1.000 karata... 4
fillam Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Gospodin Vladan kaže da je urađena forica nakon bezbedonosne procene, i da ga izduvasmo za 1.000 karata... Jedino tačno u svemu tome je - forica. 1
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, pendulum said: Mislim da si naseo na prvoaprilsku šalu... 25 minutes ago, fillam said: Jedino tačno u svemu tome je - forica. Čoveče, zaboravio sam da je 1. April, ali opet ni na kraj pameti da se ozbiljne stranice koriste prvoaprilskim smicalicama. Edited 2 hours ago by NikadProtivŽelimira 1
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 25 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: Čoveče, zaboravio sam da je 1. April, ali opet ni na kraj pameti da se ozbiljne stranice koriste prvoaprilskim smicalicama. Pa i ne koriste se 2
Goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Poslednjih nosam: 1. Partizan Mozzart Bet 7 1 2. Real Madrid 6 2 3. Panathinaikos 6 2 4. Fenerbahce 6 2 5. Monaco 5 3 6. Olympiacos 5 3 7. Barcelona 4 4 8. Maccabi Tel Aviv 4 4 9. Anadolu Efes 4 4 10. Milano 4 4 2 1
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Goofy said: Poslednjih nosam: 1. Partizan Mozzart Bet 7 1 2. Real Madrid 6 2 3. Panathinaikos 6 2 4. Fenerbahce 6 2 5. Monaco 5 3 6. Olympiacos 5 3 7. Barcelona 4 4 8. Maccabi Tel Aviv 4 4 9. Anadolu Efes 4 4 10. Milano 4 4 Sa 4 pobede u preostala 4 kola idemo na 11-1 😛
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 21 hours ago, NikadProtivŽelimira said: Da li ce komsije ponovo da nam uvale djoku glede dzentlmenskog sporazuma o gostujucim navijacima? Nikakvih info... Mene interesuje ovo ,,ponovo"? Kada to niste dobili karte, da bi napisao ,,ponovo"? Inace karte ste dobili, da ne bude zabune, kao i uvek do sada na EL. To sto Tegi spinuje i ubacuje ABA ligu u pricu to je vec vas problem, jer mu verujete. Ja bih inace zabranio i tih 1000 karata, jer sam prisustvovao divljanju navijaca, gde su polivali i gadjali flasama ljude na nivou 200, a tu je bilo i dece. Ne sumnjam da je isto to bilo i sa nasim navijacima, tako da bih tu stoku izbacio sa oba gostovanja, jer kada nismo normalni, ne treba ni da se pravimo normalni. Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mene interesuje ovo ,,ponovo"? Kada to niste dobili karte, da bi napisao ,,ponovo"? Inace karte ste dobili, da ne bude zabune, kao i uvek do sada na EL. To sto Tegi spinuje i ubacuje ABA ligu u pricu to je vec vas problem, jer mu verujete. Ja bih inace zabranio i tih 1000 karata, jer sam prisustvovao divljanju navijaca, gde su polivali i gadjali flasama ljude na nivou 200, a tu je bilo i dece. Ne sumnjam da je isto to bilo i sa nasim navijacima, tako da bih tu stoku izbacio sa oba gostovanja, jer kada nismo normalni, ne treba ni da se pravimo normalni. Kao i Grci i to je to 1
NikadProtivŽelimira Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago 34 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mene interesuje ovo ,,ponovo"? Kada to niste dobili karte, da bi napisao ,,ponovo"? ABA derbi.
Recommended Posts