Barkley#34 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago To je zato što pratiš samo KKP. Da pratiš fuzbal i FKP mržnja prema upravi bi ti bila uobičajena. Hvataš mrvice koje ostanu i od toga živiš.
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Zavidim vam. Ja zaista nikako ne mogu da savladam gadjenje koje osecam. Ja isto, negde razmisljam da je potencijalna ekipa imala ozbiljan plafon da se nije desilo sto se desilo carlik braun bonga parker tajrik ovo je u avgustu bila ekipa za F4, al povreda carlika i sve ostalo pre i posle toga, moralo je puci... jbg, znam da sam zao, al nekako se nadam pobedi u derbiju i raspadu komsija pa da malo ove sezona dobije smisao... od svega je najgore, sto je sve nenormalno postalo normalno...
wrach Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Team Frensis ovde. Sinoc svi skacu, raduju se- kod mene ravna linija. Prosto su mi zgadili sve preko svake mere.
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tim Pionir. Ne stigoh ranije da se upišem i nije ovo moje svrstavanje u neke tabore ili digitalne obore ali... Meni je ova utakmica zaličiča na one iz Pionira i kažem ćeri od deset ljeta koja je gledala sa mnom, pobjedićemo. I bi. To su te utakmice. Jednostavno puno je situacija koja nisu govorili to ali ne odustajanje je recept. Ilustracija, recimo nekome od naših Dilanu? iscurila trojka a odmah na drugoj strani njima uđe neki šut koji je trebao da završi lopta na game clock ili onaj tip inn nekog iz Valensije pored tri naša igrača. I drago mi je što je bilo neke djece u hali kako je se moglo primetiti u prenosu pored malih ekrana. Ima ona scena kad Otac na službenom putu na železničkoj stanici dočekuje ženu i Malika i kroz paru lokomotive pita ga što plačeš? A majka odgovara: Pa obradovalo se dijete! Ako su se neka djeca obradovala to je dobro. A mi matori, jbg.
Recommended Posts